Bestilte d. 4. april 2 fidget spinners, men efter 10 dage har jeg endnu ikke hørt noget. Deres kunndesupport går direkte på tlf svare og de svar ikke på mail. Så indtil videre har det været så dårli... See more
See what reviewers are saying
Simpelhen den dårligste og mest uprofessionelle produkt side jeg nogensinde har stødt på Både på deres kundeservice, som er utrolig flabet og indkompitente, såvel som produkter, der på ingen m... See more
Company replied
Jeg har nu handlet hos getgadget.dk flere gange og har hver gang fået virkelig god service. Seneste produkt jeg købte hos dem i sidste uge og har afprøvet i uge 7 (vinterferie) er FULL HD LED PRO... See more
Har købt en FULL HD LED PROJEKTOR 5500 LUMENS projektor til vores udlejnings-mødelokale. Ved telefonisk samtale fik jeg at vide at projektoren var lysstærk og at der blev solgte mange til mød... See more
Company replied
No history of asking for reviews
People also looked at
Hurtig levering, men alt for dyrt.
Hurtig levering, men alt for dyrt.
Købte 1 alu fidget spinner og 3 normale.
Alu fidget koster 179,- og normal til 79,-....der findes flere hjemmesider hvor de sælger aluversionen til 99,- og man kan få 3 normale til 100.
Det får man får ikke at tjekke ordentligt før man handler - godt nok vildt at have så stor difference på priserne
15/05/2017
Fair kommentar fra GetGadgets. Deres spinner er bedre end den billige til 99,-. Dog ikke så meget bedre at det retfærdiggører en merpris på 80%....mon ikke man kan købe mange gode lejer til 80 kr? Alu og maling er ens...

Reply from Getgadget
Hurtigt ekspedition
Bestilte varer fredag kl. 12.00
Pakke modtaget lørdag formiddag
Uovertruffen service
Flink butiksindehaver. Pengene retur selv efter lidt lang returtid.
Opdateret review 27JUL2016:
Jeg bestilte en holder/adapter til mit Go-Pro kamera. Efter modtagelsen fandt jeg ud af at jeg skulle bruge noget andet og valgte at ville returnere varen. Da jeg helst ikke ville betale for returporto og bor tæt på butikken ville jeg forbi butikken der dog kun var åben efter aftale.
Der forsvandt lidt emails i cyberspace vedrørende returneringen som resulterede i lidt talen forbi hinanden (som det ofte gør når man udelukkende kommunikerer via emails).
Efter at have besøgt butikken på Ndr. Frihavnsgade fik vi orden på sagerne og jeg fik mine penge retur.

Reply from Getgadget
super service, hurtig levering
Bestiller varerne onsdag aften - levering fredag middag. Bedre kan det vidst ikke gøres.