Gezondekeuze Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

De Elektrolyten Lemon is een goede aanvulling op mijn voeding en leefstijl. De elektrolyten in poedervorm hebben een frisse citroensmaak. Makkelijk op te lossen in water, maar ook in mijn yoghurt en e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik testte met plezier de Magnesium Tauraat en vitamine D3 + K2 uit. Aangezien ik veel sport gebruikte ik reeds magnesium en omdat we bij ons minder zon hebben, neem ik in de herfst/ winter ook altij... See more

Rated 1 out of 5 stars

2 weken geleden aangemeld en voor een jaar betaald. Ik kan nog steeds niet inloggen in mijn weekmenu omdat ik geen inlogcode krijg in mijn mail ook niet in de spam. Verschillen mails verstuurd over h... See more

Company details

1. Vitamin and Supplements Store

Written by the company

Wij zijn Jay, Mitch & Dennis en wij zijn de 'mannen achter de schermen' om het zo maar te noemen bij Gezondkeuze.nl Al meer dan vijf jaar zetten we ons alle drie elke dag in om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in de reis naar een slanker en gezonder leven. Hoe? Met handige tips, boeiende artikelen, gidsen, lekkere recepten en... niet te vergeten, de beste supplementen! Samen maken we de wereld een stukje gezonder!

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor je review.

Fijn om te horen dat je de kwaliteit als top ervaart. Dank je wel voor je vertrouwen.

De Magnesium geprobeerd

De Magnesium geprobeerd. Ik heb gemerkt dat mij energie is toegenomen. Ik heb nu de Krillolie besteld omdat ik daar ook goede reviews over lees. Ik raad het aan!

April 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering! En super goede supplementen.
Ik ben heel blij en tevreden!

May 9, 2024

Dank je wel voor je fijne review.

Wat leuk om te horen dat de levering snel was en dat je zo tevreden bent over onze supplementen. Daar worden we blij van.

Verrassend Resultaat.

GezondeKeuze heeft mij Krillolie toegestuurd om uit te proberen. Daar ik elke dag sport, naast een werk en sociaal leven is vitamiene support een must. Krillolie Rijk aan omega-3, 8x sterker dan visolie is voor mijn droge ogen, haar en huid een groot merkbaar verschil. De capsules zijn makkelijk in te nemen, geven geen vervelende adem of oprispingen vanuit de maag. Aanrader!

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor het delen van je uitgebreide en enthousiaste ervaring.

Wat mooi om te lezen dat de krillolie zo’n merkbaar verschil voor je maakt, zeker in combinatie met een actieve leefstijl waarin sporten werk en sociaal leven samenkomen. Goede ondersteuning met supplementen kan dan inderdaad een waardevolle aanvulling zijn.

Fijn dat je de voordelen voor droge ogen haar en huid zo duidelijk ervaart en dat je ook het gebruiksgemak benoemt. Het uitblijven van oprispingen of een vervelende nasmaak is iets waar veel mensen waarde aan hechten en waar we bewust rekening mee houden.

Dank je wel voor je vertrouwen en je aanbeveling.

Super snelle levering

Super snelle levering! Fijne en goede supplementen. Ik ben heel tevreden.

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor je mooie review.

Wat fijn om te horen dat de levering supersnel was en dat je zo tevreden bent over onze supplementen. Dank je wel voor het vertrouwen.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne aanvulling op mijn dagelijkse…

Fijne aanvulling op mijn dagelijkse voeding! Zeker een aanrader! ☺️ Ga zo door!

April 4, 2024

Dank je wel voor je fijne review.

Wat mooi om te horen dat het product een goede aanvulling is op je dagelijkse voeding en dat je het aanbeveelt. Dat waarderen we enorm en motiveert ons om zo door te gaan.

Fantastisch

Goede producten, snelle levering.

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor je review.

Fijn om te horen dat je onze producten als goed ervaart en tevreden bent over de snelle levering. Dank je wel voor je vertrouwen.

Vitamine 3 + magnesium..

Vitamine 3 + magnesium... heel fijne producten.
Makkelijke, goede verpakking, snelle levering.
Sinds de magnesium inname minder krampen in de benen.
Heel tevreden van.
Aanrader om hier te bestellen

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor je fijne en duidelijke review.

Wat mooi om te horen dat de Vitamine D3 en magnesium zo goed bevallen en dat je minder last hebt van krampen in je benen sinds het gebruik. Fijn dat ook de verpakking en de snelle levering positief worden ervaren.

Dank je wel voor je vertrouwen en de aanbeveling.

Rated 5 out of 5 stars

Ik testte met plezier de Magnesium…

Ik testte met plezier de Magnesium Tauraat en vitamine D3 + K2 uit.
Aangezien ik veel sport gebruikte ik reeds magnesium en omdat we bij ons minder zon hebben, neem ik in de herfst/ winter ook altijd vitamine D bij. Dus ik probeerde graag deze producten uit en kan geen enkel negatief punt vermelden. Ze nemen heel gemakkelijk in en liggen niet zwaar op de maag. Tot op heden nog niet ziek geweest( verhogen de weerstand dus goed)en nog weinig last van krampen in mijn benen.
Ik zou zeggen probeer hun producten zeker eens uit en ervaar de positieve effecten zelf.

May 9, 2024

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor het delen van je uitgebreide en positieve ervaring.

Wat fijn om te lezen dat de Magnesium Tauraat en Vitamine D3 en K2 zo goed aansluiten bij jouw actieve leefstijl. Zeker wanneer je veel sport en in de herfst en winter extra ondersteuning gebruikt is het belangrijk dat supplementen goed worden opgenomen en prettig zijn in gebruik. Mooi dat je dit ook zo ervaart en dat ze licht op de maag liggen.

Extra fijn om te horen dat je tot nu toe niet ziek bent geweest en minder last hebt van krampen. Dat zijn signalen waar veel mensen naar op zoek zijn bij deze supplementen.

Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie aanbeveling aan anderen.

Rated 5 out of 5 stars

Magnesium tauraat werkt voor mij…

Magnesium tauraat werkt voor mij perfect! Ik gebruik het iedere nacht voor ik ga slapen, en ik heb al jaren lang niet zo goed geslapen

April 11, 2024

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Wat fijn om te horen dat Magnesium Tauraat voor jou zo goed werkt en dat je slaap hierdoor zo duidelijk is verbeterd. Een goede nachtrust is enorm belangrijk en het is mooi dat dit product daar voor jou aan bijdraagt.

Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van je positieve ervaring.

Rated 5 out of 5 stars

Lekker in mijn vel en fijne aanvulling

Ik gebruik de supplementen van gezonde keuze.nl nu al even, en voel mij lekkerder in mijn vel en heb meer energie. Geen nare bijsmaakjes en de supplementen passen heel goed in mijn gezonde leefstijl. Een fijne extra aanvulling op mijn voedingspatroon.

April 17, 2024

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor het delen van je mooie ervaring.

Wat fijn om te lezen dat je je lekkerder in je vel voelt en meer energie ervaart sinds je onze supplementen gebruikt. Goed om te horen dat er geen nare bijsmaken zijn en dat de supplementen goed passen binnen jouw gezonde leefstijl.

Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van je positieve ervaring.

Rated 5 out of 5 stars

Een duidelijke webshop zonder poespas

Een duidelijke webshop met duidelijke producten zonder poespas. Ik hou er van!
Ik gebruik nu een aantal weken de magnesium en vitamine D3 + K2. De verpakking is duidelijk en de magnesium is zelfs keto proof gemaakt. Heel fijn!

Ik kan na een paar weken nog niet echt zeggen dat ik een wezenlijk verschil merk maar ik zou zweren dat ik minder spierpijn heb na het sporten!

March 29, 2024

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor het delen van je eerlijke en fijne review.

Wat mooi om te lezen dat je onze webshop als duidelijk en overzichtelijk ervaart en dat dit aanspreekt. We vinden het belangrijk om producten zonder poespas aan te bieden met heldere informatie zodat je precies weet wat je gebruikt.

Fijn dat je de magnesium en Vitamine D3 en K2 inmiddels een aantal weken gebruikt en dat de duidelijke verpakking en de keto proof samenstelling worden gewaardeerd. Dat je mogelijk al minder spierpijn ervaart na het sporten is een positief signaal. Bij supplementen merken veel mensen dat de effecten zich geleidelijk opbouwen bij consistent gebruik.

Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van je ervaring.

Wat een super product!

Sinds ik Collageen van Gezonde Keuze gebruik, merk ik echt een positieve verandering. Allereerst heb ik steeds meer energie en voel ik me fitter in mijn vel. Daarnaast krijg ik een rustigere huid, sterkere nagels en ziet mijn haar er gezonder/verzorgder uit. Het is een echte aanrader!

March 29, 2024

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor deze enthousiaste en mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je zulke positieve veranderingen ervaart sinds je het collageen van Gezonde Keuze gebruikt. Meer energie je fitter voelen en daarnaast verbeteringen aan huid nagels en haar zijn precies de signalen waar veel mensen naar op zoek zijn.

Dank je wel voor het vertrouwen en het delen van je ervaring. Dat waarderen we enorm.

Magnesium en vitamine d3/k2

Mega snelle service, de pillen zijn gemakkelijk in te nemen en er zit verder geen rommel in.
De magnesium helpt me enorm goed bij de krampen die ik heb na het sporten, ik kan me beter concentreren en ben minder moe. De vitamine d3 /k2 die hebben we, aangezien het geweldige weer tegenwoordig allemaal hard nodig. Immuunsysteem versterken en in combinatie met combinatie met de magnesium is dit ook nog eens goed voor de spieren.

Ik zal deze producten zeker en vast opnieuw bestellen en aanraden aan mijn omgeving.

March 27, 2024

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor je uitgebreide en enthousiaste review.

Wat fijn om te horen dat je de service als mega snel ervaart en dat de supplementen prettig zijn in gebruik zonder onnodige toevoegingen. Mooi dat de magnesium je zo goed helpt bij krampen na het sporten en dat je daarnaast meer focus en minder vermoeidheid ervaart. Dat zijn belangrijke voordelen zeker bij een actieve leefstijl.

Ook goed om te lezen dat je bewust kiest voor Vitamine D3 en K2 ter ondersteuning van het immuunsysteem en de spieren. De combinatie met magnesium wordt inderdaad vaak als waardevol ervaren.

Dank je wel voor je vertrouwen en voor het aanraden van onze producten aan je omgeving. Dat waarderen we enorm.

Snelle service

Snelle service. Heb zo net de collageen aangekregen en ben super benieuwd naar het resultaat.

Vriendelijk en zeer snelle service.

March 7, 2024

Dank je wel voor je fijne review.

Wat leuk om te horen dat de service als snel en vriendelijk is ervaren en dat de collageen goed is aangekomen. We zijn benieuwd naar je ervaring met het product en hopen dat het je goed zal bevallen bij gebruik.

Collageen

De collageen nu voor 2 dagen gebruikt. De smaak is neutraal dus je kan het mengen met water of gebruiken bij je kwark of yoghurt. Het collageen is keto proof en past dus perfect bij de levenstijl die ik nu aan het volgen ben. Groot voordeel is dat het natuurlijke ingrediënten bevat en niet opgevuld is met rommel. Ben zeer benieuwd wat dit op het langere termijn doet maar voor nu zeer tevreden.

February 29, 2024

Reply from Gezondekeuze

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Wat fijn om te lezen dat de neutrale smaak van het collageen goed bevalt en dat je het makkelijk kunt mengen met water kwark of yoghurt. Mooi dat het keto proof is en daardoor goed past binnen jouw huidige leefstijl.

Ook goed om te horen dat je de natuurlijke samenstelling waardeert zonder onnodige toevoegingen. Het effect van collageen wordt inderdaad vaak merkbaar bij langer en consistent gebruik dus we zijn benieuwd naar je ervaring op de langere termijn.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look