Company details
Written by the company
Gietvloer Amstelveen is een lokale specialist in hoogwaardige gietvloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring en een sterke focus op vakmanschap realiseren wij duurzame, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke vloeren die perfect aansluiten bij iedere ruimte. Of het nu gaat om een moderne woning, kantoor, winkel of showroom: wij leveren maatwerkoplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren. Wij geloven in transparantie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Vanaf het eerste advies tot en met de oplevering staan duidelijke communicatie en persoonlijke begeleiding centraal. Onze klanten weten precies waar ze aan toe zijn: geen verrassingen, maar heldere afspraken en een perfect eindresultaat. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en volgen de nieuwste technieken binnen de gietvloerenbranche, zodat onze vloeren niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Wat Gietvloer Amstelveen uniek maakt, is onze lokale betrokkenheid en klantgerichte aanpak. We nemen de tijd om wensen te begrijpen en denken actief mee over kleur, afwerking en toepassing. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en dat blijkt uit de vele positieve ervaringen van onze klanten. Op Trustpilot delen klanten hun eerlijke mening, zodat nieuwe klanten met vertrouwen voor ons kunnen kiezen.
Contact info
Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ, Amstelveen, Netherlands
- +31203691694
- contact@gietvloeramstelveen.com
- gietvloeramstelveen.com
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ook de afwerking leek met moderne…
Ook de afwerking leek met moderne techniek gedaan erg netjes.
vloer ziet er strak en modern uit al…
vloer ziet er strak en modern uit al was kleur iets anders verwacht
recent en vloer voelt comfortabel met…
recent en vloer voelt comfortabel met verwarming
De nieuwe vloer maakt de ruimte…
De nieuwe vloer maakt de ruimte moderner en past perfect bij onze inrichting.
De vloer veert licht mee maar blijft…
De vloer veert licht mee maar blijft stevig dat voelt prettig.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.