Girlie Hurly Reviews

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er vild med butikken

Jeg er vild med butikken, og online salget fungerer virkelig godt☺️Jeg havde bestilt tre neglelakker, hvoraf den ene senere viste sig at være udsolgt. Jeg var så heldig at få en anden flot neglelak gratis i stedet for☺️Varerne kom hurtigt, og det har alt i alt været en god oplevelse at handle på hjemmesiden☺️

June 28, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Få en rutine med at sende trackingnummer til jeres kunder

Havde ikke modtaget min pakke, og måtte efter en uge rykke butikken om forsendelsesdetaljer. Fik venligt svar om at pakken åbenbart var forsvundet på indleveringsstedet, og at de ville skrive retur senere på dagen. De ville chekke om de havde flere af varene på lager. Måtte alligevel rykke for svar atter engang dagen efter. De havde ikke flere af varene på lager, og var derfor nødt til at slette min ordre. Få en rutine med at sende trackingnummer til jeres kunder, så de ikke går i uvished om hvorvidt overhovedet er afsendt!

January 17, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Tine er super hjælpsom

Tine er super hjælpsom. Jeg ringede og bad hende om at pakke tre kalenderpakker ind til min datter. Modtog foto af de flotte pakker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mange tak for hjælpen.
Vi har kommet i Girlie Hurly i mange år og det er en fornøjelse hver gang. Lille butik med stort udvalg og nøje udvalgte varer.

December 15, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Købte en gave til en veninde

Købte en gave til en veninde. Fortrød en halv time senere, da jeg skulle bruge to ens skåle og de kun havde en på lager. Men da jeg kom igen ville de ikke returnere varen, kun give tilgodebevis.

Jeg havde slet ikke set de ikke giver penge retur inden 8 dage, som i de fleste andre livsstilsbutikker. Og selvom hun godt vidste jeg lige havde købt den, var der intet service at hente. Det syntes jeg virkelig er for dårligt. Plus jeg har intet til overs for butikker der kun giver tilgodebevis. Jeg kommer ikke igen. Og på nettet står ser man har 14 dages fortrydelsesret, men intet omkring det kun er til tilgodebevis. Dårlig service

August 6, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Nu 14 dage efter min bestilling er det…

En lille opdatering...
Det lykkedes at få kontakt til butikken og jeg fik en venlig talende medarbejder i røret, som ikke kunne forstå at der skulle være sket en fejl. Der var travlt i butikken så hun lovede at ringe tilbage senere .. og det gjorde hun så et par timer senere.. hvorefter hun lovede at sende en ny.. den er så endelig modtaget ... Fredag den 7 december 2018 :-) 3 uger senere ... men den kom... sammen med en lille ekstra ting ..vel som en lille undskyld for forsinkelsen :-)
Vare er helt som forventet

Nu 14 dage efter min bestilling er det eneste jeg har fra firmaet en faktura/order bekræftelse... til trods de lover at ekspedere inden for 1-3 dage og hvis de i mod forventning ikke har varen på lager, kontakter de en .. det eneste de har kontaktet er mit dankort :-(

Jeg håber der sker noget nu så de kan få en bedre rating

December 1, 2018

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look