Dårlig faglig innhold. Ofte feil på tegninger. Vær obs på at det er vanskelig å melde seg av abonementet. Det er også mange lokketilbud. Bærer preg av at de vil gjøre lettest mulig å bli abonent, men... See more
Company replied
Kundeservice tok kontakt og ryddet opp i en sak, så totalinntrykk mitt oppdateres og jeg gir nå 5 stjerner. Bladet har mange interessante tester av verktøy og annet nyttig innhold. Den norske re... See more
Company replied
Jeg synes innholdet deres er for lite relevant for norske brukere. Det er for mye preg av kopi av saker fra utlandet, med både verktøy og materialer som ikke vi så lett kan relatere til her i Norge.... See more
Company replied
Jeg har lest en artikkel om hvordan jeg kan bygge en uteterrasse av trykkimpregnert byggemateriale. Jeg mener at byggebeskrivelsen er skrevet i en tid da impregneringen hadde en sterkere virkestoff e... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Var vesentlig færre bruksanvisninger/byggetegninger enn jeg forventet

Reply from Gjør Det Selv
Tar opp daglidagse ting som alle kan ha nytte av

Reply from Gjør Det Selv
Gode beskrivelser og bilder på hvordan man går fram for å bygge noe selv

Reply from Gjør Det Selv
Gode og nøyaktige beskrivelser på hvordan å utføre jobben. Passer selv for nybegynnere, som meg. :-)

Reply from Gjør Det Selv
Veldig mange gode veiledere og tester. Tips for det meste

Reply from Gjør Det Selv
Bladet er antagelig det beste for de som liker å gjøre ting selv ifht hus,hage o.l. Bra artikler og gode anmeldelser av verktøy og redskaper. Eneste kritikken jeg kan gi er at ofte er prosjektene og materialene dyre i pris. Ofte kan man gjøre det billigere ved å plukke materialer som er rimeligere.

Reply from Gjør Det Selv
Jeg har forsøkt GDS fler ganger opp igjennom årene og ender alltid opp med å si opp etter en kort stund. Årsaken er spam, mas og forvanskliggjøring av faktura. Denne gangen blir tydeligvis heller intet unntak. Jeg orker rett og slett ikke maset.

Reply from Gjør Det Selv
Gjør Det Selv gir meg god og allsidig informasjon som kommer til god nytte.

Reply from Gjør Det Selv
Det er andre gang dette er bursdagsgave til sønnen. Han finner bladet veldig nyttig 😊

Reply from Gjør Det Selv
Testene av div redskaper liker jeg
Arbeidsbeskrivelser liker jeg
Flere aktuelle etterisolering av mur, vegger og tak, innvendig og utvendig gjerne med prissammenligning.
Det siste ser ut til å komme som et EU-direktiv

Reply from Gjør Det Selv
Mange gode ideer og godt lesestoff med illustrasjoner😀😀👍

Reply from Gjør Det Selv
Eg var lova ei velkomstgåve, men sidan det vart forseinkingar tok Bonnier kontakt og eg fekk kompensasjon! Bra !

Reply from Gjør Det Selv
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.