Har lige haft besøg af Mathias, som virkelig er den sødeste og mest behagelige unge mand, der gør sit arbejde perfekt. Mine vinduer har aldrig været flottere og jeg er så glad for at have valgt Glad H... See more
See what reviewers are saying
De er kontaktbare, de svarer hurtigt, de er servicemindede, og de er super fleksible. Og mine nypudsede vinduer SÅ fine. En sand fornøjelse. /Lise
Company replied
Havde i går for første gang besøg af André og Lukas fra Glad Husservice. De pudsede vores vinduer i husets 3 etager. Resultatet var MEGET tilfredsstillende. Vores vinduer har aldrig været flottere. D... See more
Company replied
Written by the company
Glad Husservice er jeres pålidelige partner, når det kommer til professionel vinduespudsning. Vi leverer førsteklasses vinduespudsningstjenester til både private og erhvervslivet. Vores dedikerede team af erfarne vinduespudsere garanterer skinnende rene vinduer, uanset størrelse eller højde. Vi sætter en ære i kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed, og vores mission er at gøre jeres hjem eller virksomhed lysere og mere indbydende. Kontakt os i dag for en skinnende ren oplevelse!
Søgårdsvej 46, 2820, Gentofte, Denmark
- kontakt@gladhusservice.dk
- gladhusservice.dk
Perfekt
Perfekt
det er første men ikke sidste gang at jeg bruger Glad Husservice til vindues pudsning og jeg ser frem til at de ud viger med Rengøring
Fint arbejde af et par meget søde unge mennesker
Vh
Ole

Reply from Gladhusservice ApS
Kom på det aftalte tidspunkt
Kom på det aftalte tidspunkt. Udførte det aftalte arbejde. Meget behagelig medarbejder.

Perfekt vinduespudsning.
Hurtig venlig og effektiv.
TAK:)
Nu gider jeg IKKE selv vaske vinduer mere.
Birthe Rose
Lyngby

Reply from Gladhusservice ApS
En sand fornøjelse at have besøg af Gladhusservice.
Vi havde fornøjelsen af at have Gladhusservice med Oliver og en kollega til at pudse vore vinduer. Vi er yderst tilfredse med indsatsen, og resultatet kunne ikke være bedre. Indsatsen blev gjort med et smil og med præcision, og prisen er absolut rimelig. Vi har valgt det rigtige firma og har derfor indgået en aftale om fremtidig vinduespudsning. Vi vil på det varmeste anbefale firmaet.

Fantastisk og fleksibel service
Vi har netop haft besøg af Oliver, der tog sig god tid til effektivt og hjælpsomt at fjerne indgroede pletter og levere en flot vinduespudsning. Oliver blev lidt længere da vinduerne krævede lidt ekstra rengøring - Denne fleksibilitet og fantastske service sætter vi stor pris på.
Vi har lavet en fast aftale og glæder os til at få besøg af Oliver eller en kollega igen om nogle måneder.
Vi kan varmt anbefale at booke din vinduespudsning hos Gladhusservice.

Meget tilfreds ny kunde
Jeg havde i dag besøg af Oliver fra Glad Husservice, som gjorde en et rigtig fint stykke arbejde med at pudse mine altandøre og vinduer. Jeg kan trygt anbefale virksomheden og særligt Oliver, hvis du står og mangler en flink vinduespudser. Glad Husservice priser er fair og deres service i tip top😊

Reply from Gladhusservice ApS
Vores vinduer er så flotte.
Vores vinduer er så flotte.
Høflige, fleksible og servicemindede unge mennesker😊.
Kan varmt anbefales.

Bare alletiders.
Bare alletiders.
Super fine vinduer og venlig betjening.
TAK

Super fin service
Super fin service, flot arbejde. Vil klart anbefale dem 👍👍

Reply from Gladhusservice ApS
Rene vinduer til rimelig pris
Høflig ung mand, god kommunikation og dejligt rene vinduer tilen rimelig pris

Glade og grundige
Glade, flinke og servicemindede personer, der udfører et godt stykke arbejde. Jeg har nu to gange benyttet Glad Husservice til vinduespudsning og fortsætter aftalen. Prisen er lige i den høje ende ift tidligere firmaer, men til gengæld er det grundigt udført arbejde.
Tilfreds kunde.

Flinke grundige fyre
et par flinke og grundige fyre pudsede vores vinduer inde og ude. Super fin pudsning. Rigtig flot arbejde, og rimelig pris.

Reply from Gladhusservice ApS
Jacob er meget høflig og god service
Jacob er meget høflig og god service. Pænt resultat og gladhusservice skal bestemt også pudse vores vinduer næste gang😊

God oplevelse
Høflig, smilende, serviceminded, punktlig - og rigtig fine nypudsede vinduer til en god pris. Jacob får lov til at komme igen hvert kvartal! Kan varmt anbefales herfra.
Hej fra Janne og Hanne

Flotte vinduer 😉
Super fint arbejde af Oliver i dag 😉
Kom nøjagtig på aftalt tidspunkt.
Fik pudset vinduer og tilkøbt rengøring af rammer omkring vinduerne.
Vi er meget tilfredse 😉🌹

Kompetent og behageligt besøg
Kompetent og behageligt besøg! Flot stykke arbejde !
Det er ikke sidste gsng de skal pudse mine vinduer👍