Jeg er meget tilfreds med resultatet Niklas har lavet til en af vores kunders badeværelses renovering. Jeg bruger ham altid, når vi skal have lavet glas. Kan kun anbefale ham.
Company replied
Jeg kan på det varmeste anbefale Glarmester Andersen. Han har skiftet 5 ruder hos os, og vi er rigtig glade for resultatet. Nicklas er yderst kompetent og dygtig til hans håndværk. Kommunikationen med... See more
Company replied
Niklas var fra start til slut meget omhyggelig med opmåling og forslag, da jeg skulle modernisere fra en gammel kedelig glasvæg til en moderne NY-stil. Og ingen affald efterfølgende som jeg selv sk... See more
Company replied
Vi er rigtig tilfredse med arbejdet med udskiftning af glas i flere af vores bondehusvinduer. Glarmesteren kom til aftalt tid og vi blev fint informeret. Alt blev udført som vi ønskede og vi kan give... See more
Glarmester Andersen er et glarmesterfirma beliggende i Hornbæk. Firmaet er stiftet i år 2023 og drives af Nicklas Andersen, som har mere end 10 års erfaring indenfor branchen. Nicklas er udlært glarmester i Espergærde, hvor han har arbejdet indtil år 2022, hvorefter han blev daglig leder i et glarmesterfirma i Fredensborg. Det var her, han for alvor fik blod på tanden til at tage det endelige skridt og starte op som selvstændig. Nicklas er pålidelig, professionel og omhyggelig med sit arbejde og sørger altid for, at kunderne får den bedste service. Arbejdet udføres i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn for både private, virksomheder, offentlige institutioner, forsikringsselskaber og alt derimellem, og der tilbydes levering og montering af alle former for glas.
Engholmvej 19b, 3100, Hornbæk, Denmark
Super imødekommende og hjælpsom og fik fikset vores ødelagte rude til aftalt tid. Alt spillede bare.

Reply from Glarmester Andersen
Glarmesteren overholdt alle aftaler til tiden. Var meget kompetent og afleverede et solidt stykke håndværk.

Reply from Glarmester Andersen
Professionel, Prisen er rimelig, kom som aftalt og ordnede flot efter sig. Venlig og imødekommende

Reply from Glarmester Andersen
God dialog fra start til slut. Hurtig opfølgning på henvendelser. God og præcis kommunikation om opgaven og dens løsning. Flot løsning, som jeg er meget tilfreds med. Det virkede klart som et fokus at få en tilfreds kunde - og det lykkedes

Reply from Glarmester Andersen
Vi havde en rigtig god oplevelse med Glarmester Andersen. Han gav gode råd og servicen var helt i top. Han overholdt alle aftaler.

Reply from Glarmester Andersen
Hurtig udrykning og hjælp til midlertidig aflukning af smadret rude. Fik målt op og bestil hjem på specialmål og meldte selv da nye rude var klar til montering
Rigtig fin og god service

Reply from Glarmester Andersen
Sød og hurtigt betjening. Vi har fået sat nye ruder i og et nyt vindue. De klarede det hele på 1 dag. Nu har vi det lidt varmere :)

God kundekontakt
Fair aftale
Dog uheldig flytning af dato for opsætning af ruder mv
Meget venlig og perfekt arbejde/ levering.
God service.
God forløb fra tilbud til det endelige resultat, rigtig fint arbejde ……………………

Reply from Glarmester Andersen
Venlig glarmester, men det tog desværre meget lang tid inden opgaven blev udført til den aftalte tid. Synes samtidig det var ret dyrt

Reply from Glarmester Andersen
Hurtig og effektiv skift af 2 vinduer i udestue.