Ik zou mijn glazen schuifwand elders bestellen
Op 21 september een glazenschuifwand besteld voor mijn overkapping. Deze zou binnen 3 weken geleverd worden. Helaas is dit niet gehaald en werd dit 15 oktober.
Ik heb direct geregeld dat iemand deze komt plaatsen op vrijdag 17 oktober.
Op 14 oktober in de middag krijg ik via Whatsapp het volgende bericht:
‘ Beste,
15-10-2025 ontvangt u uw glazen schuifwanden. ✅
Helaas is het 4-rail systeem door sporadische voorraad momenteel niet leverbaar. Deze wordt nageleverd en we verwachten deze over ongeveer 2 weken binnen te hebben.
U krijgt dus alles geleverd, behalve de 4-rail.
glazenschuifwandXL’
Hierop heb ik gereageerd maar komt helemaal geen reactie op. Later via de website ook geprobeerd contact te krijgen om na te gaan wat er nu daadwerkelijk mist en wanneer ik dit kan verwachten. Helaas wederom geen reactie.
Inmiddels is het 28 oktober en bel ik om na te gaan wat de status is. Hier wordt ik telefonisch niet heel vriendelijk te woord gestaan. Ik krijg deze week een mail waarin staat wanneer het geleverd wordt. Oké wanneer kan ik het dan ongeveer verwachten? Een geïrriteerde stem geeft mij aan dat zij niet van de planning is en dat ik dat wel in dat bericht zal zien….
Al met al een niet servicegerichte en klantvriendelijke organisatie die doet wat zij beloven, een foutje moet natuurlijk kunnen maar communiceer hier dan duidelijk over.