See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Glintora verkoopt onder veel andere namen allerhande producten. Veelal via social media. In hun advertenties staat meestal 4 sterren of hoger gescoord bij Trust... Geloof hierniet in. Zij voeren mail... See more

Rated 2 out of 5 stars

Ik heb de trustpilot nog steeds niet ontvangen, heb de bestelling voor ongeveer drie weken gedaan en betaald. Maar nog steeds niets ontvangen Gr jurrien

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb 3 Airphysio's bij dit bedrijf besteld omdat dit een speciale aanbieding op hun site was. Prijs 49,95. Ik ontving bij aflevering slechts één Airphysio en wat ik ook doe, ik ontvang alleen ontwij... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb op 6 maart 2024 een product (ZQuit) gekocht. Ze hebben het verkeerde product geleverd. Aanvankelijk bleven ze maar ontkennen dat ze het verkeerde product hadden geleverd. Inmiddels ben ik 12 (!... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

En dan krijg je het zoveelste…

En dan krijg je het zoveelste leugenachtige mailtje uit naam van ene Jennifer Jones van Glintora, met de volgende tekst:

Hallo,

Bedankt voor uw geduld terwijl we de afbeeldingen bekeken die u heeft verstrekt met betrekking tot uw recente aankoop bij ons. We willen u graag op de hoogte brengen van de bevindingen van ons magazijnteam.

Na zorgvuldige inspectie kunnen we bevestigen dat het artikel dat u heeft ontvangen inderdaad het juiste is zoals per uw bestelspecificaties. We streven ernaar om nauwkeurigheid te garanderen bij elke bestelling en waarderen uw begrip terwijl we deze kwestie hebben geverifieerd.

Regards,

Glintora Customer Service Team

Al meerdere keren hebben wij met foto's bewezen dat we niet gekregen hebben wat we besteld hebben - een ontgiftings voetbad met stekker, hulpstukken en meer en gekregen een goedkoop plastic bakje met 6 plastic rollers - en ze blijven maar liegen.
Deze vorm van internetoplichting moet eens een keer keihard aangepakt worden door politie en politiek!!!

June 12, 2024

Wat een oplichters.

Wat een oplichters.
Ik heb 6 broekjes voor urineverlies besteld. Ik krijg er maar 3 en dan ook nog te klein!!
Mail gestuurd, ik krijg geen antwoord en daarbij is ook dit uit China afkomstig, dus terugsturen geen optie. Wordt duurder dan je ooit aan aankoopbedrag terug zou krijgen

June 12, 2024

WAARSCHUWING: Chinese NEP winkel

KOOP HIER NIET!
DOE ALLEMAAL ONLINE AANGIFTE VAN OPLICHTING!

1 ontgiftings voetbaden besteld waar o.a. een stekker, hulpstukken en nog meer zaken bijzaten als je de foto's en informatie op de advertentie bekeek. Is €60 betaald en afgelopen week kregen ik de 'bestelling' geleverd in de vorm van 1 ondiepe goedkope plastic bakjes waar je 6 plastic rollertjes in kan klikken zodat je een soort voetmassage krijgt. Dingen kosten waarschijnlijk nog geen €10 per stuk.
Gemeld aan deze afzender met de foto van het bestelde en geleverde.
Pure internetoplichting waarvan wij ook aangifte gaan doen.

June 10, 2024

Mijn moeder is er helaas ingetrapt

Mijn moeder is er helaas ingetrapt

Iets besteld en willen annuleren. Nu in een maildiscussie over annuleringskosten terwijl de voorwaarden daar niets over vermelden.
Al bijna twee weken heen en weer aan het mailen.

Als ik het goed begrepen heb kun je je bank een verzoek tot terugbetaling laten doen wanneer rekening van bedrijf en slachtoffer beide in Nederland zijn.

Green Marketing heeft een Nederlands Citibank rekening nummer.

May 31, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Glintora zijn oplichters al geruime…

Glintora zijn oplichters al geruime tijd bezig mijn ontvangen ondeugdelijke gehoorapparaat terug te sturen ivm infrajeure kwaliteit. Proberen op alle mogelijke manieren onder hun retourverplichting uit te komen. Drop shipping in optima forma. Meldt dit ook bij internet politie.

June 9, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Bezorging

Gr jurrien

June 5, 2024

Bedrog door Glintora

2 paar Hoortoestellen voor
€ 64 besteld bij Glintora. Ik heb een Ernstige gehoorstoornis.
Het bleken grote toestellen te zijn met batterijen die ik niet ken. Geklaagd natuurlijk! Ik zou 50% van mijn geld € 32 al maanden terugkrijgen, maar
niets ontvangen. Koopjedeal.nl verkoopt ze voor € 19.95 per paar en noemt ze gehoorversterkers. Glintora maakt misbruik van mensen met een ernstig gehoorstoornis.
Oplichting van Glintora en ik wacht al meer dan 1 maand op teruggave van mijn € 32 en is 50%, want retourneren is duurder zegt Glintora.
Glintora stort terug € 32 of anders mijn betaalde geld
€ 64 en dan met plezier die gehoorversterkers retour op jullie kosten. Ik hoef ze niet en voel me opgelicht door Glintora.

13-8-2024
Glintora is smerige Bedrog, oplichting!
Nog steeds geen € 32 terug van Glintora.
Kijk uit en koop niets bij Glintora.

April 15, 2024

Zoals iedereen hier meld

Zoals iedereen hier meld. AirPhysio besteld en een nutteloos wit namaakding aangekregen. Dit is NIET wat ik heb besteld. Zou alsnog graag hetgeen ik besteld heb, aan krijgen of het betaalde bedrag terug ontvangen. Maar zoals de vorige keer, zal dit weer wel een nutteloos verzoek zijn, want op e mail krijg je ook geen antwoord, of het mail adres bestaat zelfs niet meer

May 29, 2024

Bij mij hetzelfde verhaal

Bij mij hetzelfde verhaal, ook de zquit besteld, totaal iets anders gekregen. Klantenservice zegt dat het wel het goede product is, niet dus. En daarna beloven een deel van het geld terug te storten, maar het niet doen. Nu reageren ze zelfs niet eens meer op mijn mails! Echt een waardeloos bedrijf, een scam!

April 17, 2024

Bestel aub niet bij Glintora

Bestel aub niet bij Glintora, Ik vrees dat het een onbetrouwbaar bedrijf is. Had de Zquiet (mondstuk tegen snurken) besteld, 29,95 euro voor twee want het was een 1+1 aanbieding. Ontving toen, in een plastic wit zakje (zoals AliExpress zijn spullen verstuurd) twee losse blauwe vormpjes ipv 2x een mondstuk bestaande uit twee aan elkaar verbonden vormen die je kaken meer op elkaar zou moeten houden. Ook geen mooi bewaardoosje erbij zoals online vermeld stond. Meteen gemaild naar de klantenservice en een foto vd twee losse vormpjes gestuurd. Er werd wel gereageerd door de klantenservice maar ze vertelden mn dat het magazijn beweerd dat ik het juiste product heb ontvangen. Sindsdien al meerdere keren over en weer gemaild maar ze doen voorkomen alsof ze er iets aan kunnen doen. Ik vrees dus dat ik het juiste product niet zal ontvangen en ook naar mijn 29,95 kan fluiten. Maar ik blijf volhouden want het is niet juist om mensen zo te behandelen.

April 11, 2024

Mij is hetzelfde gebeurd

Mij is hetzelfde gebeurd
Zojuist ontvangen . En het is een goedkoop ding. En helemaal niet volgens het plaatje
Jammer dat ik jullie berichten niet gelezen heb. Niemand zijn geld terug gekregen. Misschien bij RADAR aanmelden ? Heeft iemand van jullie iets anders gedaan ?
Gr Marianne

May 10, 2024

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Produkten komen van Ali,alleen maken ze de prijs 1000!!!!!!!!% duurder. En dan een mooi verhaaltje verzinnen. SCHANDELIJK

May 7, 2024

Z quit antisnurk bitje

Ik heb onlangs een antisnurkbitje besteld Hetgeen ik besteld had kwam totaal niet overeen met het product dat ik ontving Ik heb hierover mail correspondentie gehad en ze wilde eerst 25% van het totaal betaalde bedrag terugbetalen en dat ik dan toch van het product kan genieten Maar ik heb helemaal niets aan het product Daarna sturen zij een retouradres naar een magazijn in China Ik weet dan helemaal niet of het aankomt en zij zijn niet degene die mijn betaling hebben geïncasseerd van 33 euro Ik zou 2 bitjes krijgen plus nog een doosje erbij Ik kreeg 2 losse bitjes die eigenlijk met de uiteinde aan elkaar hadden
moeten zitten! Al met al ben ik zwaar genept!!! Ze staan nog steeds op Facebook en Instagram en heten Z quit

March 28, 2024
Rated 1 out of 5 stars

AirPhysio (tm) besteld, goedekope chinese copie gekregen

Op de site van Glintora.com een AirPhysio (tm) longapparaat besteld.
Het artikel dat werd geleverd was echter een goedkope chinese copie van dit apparaat. Ongeveer € 30 goedkoper dan het bestelde apparaat.
Het lukte wel om contact te krijgen met hun customer service, maar dit had niet tot gevolg dat het probleem werd opgelost.

Volgens het bankafschrift heb ik het geld betaald aan Green Marketing LLC.

April 19, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look