Van Merlevoort Bouwprojecten Reviews 12

4.4

Company details

1. Building Firm

Written by the company

Wij zijn een familiebedrijf en richten ons naast de zakelijke markt ook op de consumentenmarkt. We bieden aan : op en aanbouw, kozijnen hout en kunststof, dakkapellen en trappen. Bij ons is er erg veel ruimte voor overleg, wij leveren geen standaard product af, alles is maatwerk.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige dakkapel en schuifpui!

Mijn dakkapel en nieuwe schuifpui zien er prachtig uit. De jongens hebben deze twee klussen zeer professioneel uitgevoerd. Ze werkten netjes, de communicatie verliep prettig. Dit bedrijf is absoluut aan te raden!

April 14, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vakmanschap, duidelijke communicatie en topservice

Vanaf het eerste contact met de heren van Merlevoort bouwprojecten had ik meteen een goed en vertrouwd gevoel. Tijdens het inmeten werden al mijn vragen en onduidelijkheden duidelijk en geduldig beantwoord. Alles werd helder uitgelegd en er waren achteraf geen verrassingen.

De mannen die alles kwamen plaatsen zijn echte vakmensen. Ze werken netjes, denken mee en lossen eventuele dingen direct en vakkundig op. Ook wanneer je vraagt of er iets extra’s gedaan kan worden, wordt daar niet moeilijk over gedaan.

Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Het is een jong, dynamisch en professioneel bedrijf waar ik zonder twijfel opnieuw zou bestellen. Ze nemen het hele proces uit handen en zorgen voor een perfect resultaat. ⭐⭐⭐⭐⭐

December 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer kundig, vriendelijke harde werkers.

Zeer vriendelijke mensen, zowel Rutger die kwam inmeten en alle afspraken maakte als de jongens die de kozijnen kwamen plaatsen. Kundig, vriendelijk, harde werkers. Ruimen elke dag netjes alles op. Kleine extra verzoekjes als de brievenbus ophangen waren geen probleem. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Een echte aanrader.

December 15, 2025

Super tevreden

Wij hadden een aanvraag gestuurd voor een dakkapel aan de voorkant van ons huis. Binnen een uur belden ze al terug voor wat aanvullende vragen. Vragen waar wij niet eens aan gedacht hadden, ze denken echt goed mee! Uiteindelijk keurig werk afgeleverd!

July 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bij een goede vriend van ons hebben zij…

Bij een goede vriend van ons hebben zij een schuifpui en alle kozijnen en deuren vervangen, echt top gedaan alles ziet er keurig uit en Alister de zoon van Rutger is een echte vakman, voor alles weet hij een oplossing👍

September 3, 2025

Dakkapel renovatie incl dakleer

Wij hebben zeer recent een dakkapel renovatie laten uitvoeren door Mervado.
We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en ook de deskundige uitvoering van het werk: Een nieuw kozijn met draai-kiep raam erin en de zijkanten van de kapel afgewerkt met Keralit panelen.
De vlakke delen zijn afgewerkt met Trespa in de kleur die we gekozen hebben.
We hebben ook het bitumen dakje laten doen.
Bij het bitumen dakje ontstond er een vertraging / probleem, maar dat is in goed overleg op een goede manier opgelost.
We zijn heel tevreden met het eindresultaat en we hebben nu een onderhoudsarme dakkapel die weer heel wat jaren mee kan. Het is plezierig om de dakkapel nu te zien op het dak. Hij ziet er goed uit

July 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastische ervaring met Rutger &…

Fantastische ervaring met Rutger & zoons! Van inmeten tot na-service: heel fijn contact, alles is bespreekbaar. Kunststof kozijnen laten plaatsen, dus op voorhand een flinke klus. Alles is uitstekend verlopen, er is netjes gewerkt en resultaat is prachtig. Heel erg bedankt voor alles, we raden jullie bij iedereen aan!

June 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fijn contact komen afspraak na…

Fijn contact komen afspraak na plaatsing zeer professioneel en zorgvuldig. Denken mee in oplossingen volgende kunstof kozijnen gaan weer via mervado toppers. Ook mijn dak had lekkage hier denken ze ook in mee en komen met collega die dat kan oplossen. Wat zeer fijn is dat je niet voor af hoeft te betalen. Raad iedereen hun aan vriendelijke groet fam. Heidbuurt

May 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top bedrijf, komen afspraken na👍🏻

Wij hebben ontzettend goede ervaring met Goedekozijnen.nl Rutger en zijn zoons hebben echt vakwerk verricht aan onze woning. Wij hebben door hen 2 zwarte kunstof dakkapellen laten plaatsen. Ze zijn nog mooier geworden dan dat ik van tevoren had gedacht. Super afwerking, werken netjes,komen hun afspraken na, zijn heel vriendelijk en gezellig, ruimen alle rommel op na het werk en hebben een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Vanuit ons een echte aanrader en een volgende klus besteden wij weer aan hen uit.

September 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb hele goede ervaringen met…

Ik heb hele goede ervaringen met Mervado. Zij hebben bij ons een plat dak geplaatst, een doorbraak in een dragende muur en kozijnen, een schuifdeur en voordeur geplaatst.

Goede expertise, realistische tarieven en een leuke ploeg om over de vloer te hebben.

September 9, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look