Company details

2. Baby Clothing Store
  3. Children's Clothing Store
  4. Children's Store

Written by the company

Goodcha is hét #1 baby- en kinderzonnebrillen merk in Nederland gespecialiseerd in duurzame, veilige en modieuze baby zonnebrillen en zonnebrillen voor kinderen. Goodcha baby en kids zonnebrillen zijn: buigzaam, duurzaam, onverwoestbaar, BPA-vrij, hebben gepolariseerde glazen, modieus, comfortabel met een afneembaar hoofdbandje, gecertificeerd en bieden uiteraard 100% UV-bescherming

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

zonnebril summer night

Onlangs de gave zonnebril summer night gekocht. Staat stoer & hip, zit goed stevig op mijn zoontje zijn hoofd en het allerbelangrijkste geeft goede bescherming!
Goodcha geeft goede service, zijn goed te bereiken en bij problemen wordt er een top oplossing geboden!

August 22, 2021

Reply from Goodcha

Dankje voor je mooi review, Maartje! Fijn om te horen dat de zonnebril je zoontje zo goed bevalt en dat je tevreden bent over onze service. Fijne week toegewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Modieuze brillen van goede kwaliteit!

Ik keek voor kinderzonnebrillen in andere winkels maar vond er geen één die zo mooi was als deze! Ze bieden leuke verschillende monturen aan en mooie sprekende kleuren!! Qua kwaliteit erg sterk!

April 25, 2021

Reply from Goodcha

Dank je voor je mooie beoordeling, Rachel

Rated 5 out of 5 stars

Ik ga er nog meer bestellen!

Ik heb de witte zonnebril voor mijn zoontje gekocht en wat staat het hem mooi! Past goed op zijn snoet en blijft goed zitten! Ik ben al aan het kijken welk model en welke kleur de volgende wordt!

April 25, 2021

Reply from Goodcha

Bedankt voor je mooie review Kareem! Fijn om te lezen dat de White Sand zonnebril goed bevalt!

topbrilletje

topbrilletje ! Goeie kwaliteit, snelle service.
Blijft goed zitten, als kado gegeven! superleuk!

April 23, 2021

Reply from Goodcha

Dankje voor je positieve beoordeling Ian! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Fijn weekend!

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige kwaliteit EN modieus!

Echt een hele mooie bril!! Is perfect als kraamcadeau! Super modieus en hele goeie kwaliteit. Ga dit zeker vaker als kraamcadeau geven! :)

April 23, 2021

Reply from Goodcha

Bedankt voor je mooie review, Almaz! Heel leuk om te lezen. Veel plezier op kraambezoek!

Super bril!

Super leuke bril (de mango) voor mijn nichtje (1,5) gekocht. Hij staat haar echt geweldig! Gezien het haar eerste zonnebril is, is hij reuze interresant. Maar gelukkig kan deze sterke bril al dat buigen met gemak aan. Top kwaliteit, ga er zeker meer bestellen! 😃 Ook de service is erg goed, binnen een dag was de bril binnen. Ik raad Goodcha zeker aan!!

April 21, 2021

Reply from Goodcha

Dankje voor je mooie review, Stephanie! Fijn om te horen dat de bril zo goed bevalt voor je nichtje en dat je zo tevreden bent. Fijn weekend en geniet van het zonnetje!

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige stylish zonnebril voor mijn dochter

Hele fijne zonnebril! Het staat mijn dochter van anderhalf super goed en ze draagt het met plezier. We hebben de bril per ongeluk buiten laten liggen tijdens de storm en er was geen krasje te bekennen dus dat zegt wat over de kwaliteit.

April 8, 2021

Reply from Goodcha

Bedankt voor je review, Roos! Leuk om te lezen dat jullie de kwaliteit hebben kunnen testen door de bril per ongeluk in de storm te laten liggen. Een storm hadden wij nog niet uitgeprobeerd! ;) Dankje!

Rated 5 out of 5 stars

Leuk en een super goede service!

Super leuk en een goede service! Ons dochtertje draagt het zelfs binnenshuis soms, ze is er helemaal dol op! 😎

Reply from Goodcha

Bedankt voor je positieve review, Eddy! Leuk om te horen dat jullie dochtertje er zo dol op is!

Super kwaliteit!

Had eerst mijn twijfels over het bedrijf omdat ik nergens andere reviews online las. Mn kans genomen dankzij de goeie aanbieding. Mijn kleine is super blij met zijn nieuwe bril. De kwaliteit is fantastisch en het voelt zeer duurzaam aan. Top bedrijf!

Reply from Goodcha

Bedankt voor je review OKO!

AANRADER!

Ik heb inmiddels 2 goodcha zonnebrillen aangeschaft en zal er zeker meer bestellen. Na de eerste te hebben geprobeerd was ik namelijk al zo blij verrast! Ze zijn écht onbreekbaar, duurzaam, modieus en fijn qua prijs! Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een goede zonnebril voor mijn eerste en nu jaren later is er eindelijk een merk dat het begrijpt! Heel blij mee, dankjewel!

Reply from Goodcha

Hoi Desire, fijn om te horen dat je er zo blij mee bent! Bedankt voor je review!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look