Vi var forbi Goodfellas i dag og få lavet to AGF tatoveringer som 90% af Aarhusianerne får lige pt. Super flinke og yders kompetente folk, jeg skal helt klar derned igen 😊👍🏻
Company replied
Virkelig god oplevelse fra start til slut. Super god service, god stemning og stor forståelse for præcis det, jeg ønskede. Jeg er mega glad for resultatet og kommer helt sikkert igen!
Company replied
Fik i dag lavet en tatovering på indv. side af underarm bestående af 2 vers fra en sang. Omgangen med personalet - specielt tatovøren - gjorde at jeg var helt tryg ved behandlingen og hygiejenen i for... See more
Company replied
Jeg har haft to heldagssesioner og har været virkelig tilfreds med begge. Har kun godt at sige om stedet, virkelig flinke mennesker og vanvittig dygtig tatovør, Kasper. Man er ikke det mindste i tv... See more
Company replied
Du kan forvente: Tattoos Hygiejnebevis hos alle vores artister Blæk som overholder EU's kemikalielovgivning Gode omgivelser så du føler dig tilpas Rådgivning under hele processen Hjælp til at visualisere tatoveringer (Se videoen under) Gode priser og kampagner året rundt Nogle af de dygtigste tatovører indenfor deres tema
Vester Alle 2P, 8362, Hørning, Denmark
Super behandling, og resultaterne sidder lige i skabet hver gang. Kommer igen 👏🏽

Reply from Goodfellas Tattoo
Mega rare folk og dejlige at snakke med, vil 100% anbefale at få din tattovering gjort inde ved Goodfellas❤️

Reply from Goodfellas Tattoo
God service og kommunikation. De tager hånd om kunden og sørger for at man er tilfreds under hele processen :)

Reply from Goodfellas Tattoo
Goodfellas har været mit goto tattoo studie i en del år efterhånden efter at have flyttet til Hørning. De har altid dygtige og professionelle artister, med gode og hyggelige rammer. Professionel vejledning uanset om det er den første tattoo eller man har været i gang tidligere. Kan klart anbefales.

Reply from Goodfellas Tattoo
Julia er en fantastisk artist, og hendes farvearbejde er helt utroligt. Goodfellas har en skøn stemning og man føler sig velkommen og som en del af familien med det samme. 5 🌟 herfra!

Reply from Goodfellas Tattoo
Dygtige og professionelle artister. Med gode og hyggelige rammer. Kan klart anbefales

Reply from Goodfellas Tattoo
Virkelig god service og fantastisk resultat. Kan klart anbefales

Fantastisk sted
Der er altid god stemning og det er et godt sted at blive tatoveret hvor priserne og kvaliteten er i top jeg har kun gode oplevelser og gode ting at sige og kan kun anbefale dem

Fantastisk sted.
Super imødekommende fra man træder ind, og et af de få steder hvor man ikke bare føler sig som endnu et nummer i køen. Kan varmt anbefales 👏

Reply from Goodfellas Tattoo
Mega søde og rigtig gode til deres arbejde.

Reply from Goodfellas Tattoo
Rigtig god service og rigtig søde. Har kun positive ting at sige, så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra.

Tatoveret af Sasha - han er mega dygtig, sød og rar. Super flot butik! 😊

Reply from Goodfellas Tattoo
Super priser, super lokaler og ikke mindst super super dygtige artister 👌.
Kan klart anbefales !

Reply from Goodfellas Tattoo
Super dygtige artister, god service og gode priser, virkelig god og venlig behandling, kommer helt sikkert igen,
Kan varmt anbefales.
Og for øvrigt super flot butik

Reply from Goodfellas Tattoo
Fantastisk sted med smilende og glade mennesker
Kan uden tvivl anbefale!

Reply from Goodfellas Tattoo
Super dygtige og rigtig hyggeligt studio👌🏻

Reply from Goodfellas Tattoo
Jeg har fået lavet i alt 6 tatoveringer ved goodfellastattoo i Hørning. Det har været en rigtig god oplevelse og man kan fuldt ud stole på at deres dygtige tatovører guider dig til at opnå det pæneste resultat.