Varerne er i overensstemmelse med beskrivelsen og helt OK. Forsendelsen med Bring gik hurtigt og smertefrit, men, for der er et lille men: ALT FOR MEGET EMBALLAGE! Så lær det dog: vi orker ikke a... See more
See what reviewers are saying
Super service og hurtig respons på reklamation :-) Jeg købte en kasse tuscher til min datter. Da jeg modtog pakken, opdagede vi at 3 uf af 36 tuscher manglede. Da jeg gjorde Goshop opmærksom på dette... See more
Company replied
Som skrevet, min nye elkedel blev leveret tirsdag morgen efter bestilling søndag aften, men undervejs undrede jeg mig over ikke at have modtaget en ordrebekræftelse via mail. GLS track-and-trace kom... See more
Company replied
Company details
About Goshop.dk
Written by the company
Hos Goshop.dk har vi et stort udvalg inden for isenkram, som kun bliver større! Vi sælger vores varer, til gode og attraktive priser, så alle har mulighed for at få isenkram til hjemmet. Vi byder på et stort sortiment, med mange forskellige mærker såsom: FISKARS, PLAST1, GASTROMAX, ROYAL, OSTI og mange flere!
Vores fire hovedkategorier er køkken, bagning, servering og ting til hjemmet. Find alt indenfor knive, pander, sous vide, gryder samt meget mere inde under kategorien køkken. Alt til familie bagningen finder du naturligvis under kategorien bag. Vores Royal 1800 køkkenmaskine er det perfekte redskab til bagningen
Hurtig levering med GLS
Her hos Goshop.dk har vi hele vores sortiment i eget varehus. Hver dag henter GLS pakker hos vores lager, så bestiller du inden 11:30 ryger de afsted med GLS samme dag! Eget varehus betyder altså også at hvis der skulle opstå fejl med en vare, eller skulle du have spørgsmål vedrørende et produkt, så har vi alle produkter lige ved baghånden. Vi svarer hurtigt, og sender hurtigt ordrene din vej
10% på din førte ordre
Som en lille gave til dig der skal handle på siden for første gang, giver vi dig 10% på din første ordre. Alt du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og så modtager du en rabatkode, samt andre gode tilbud og nyheder 2-3 gange om måneden
Vestergade 72, 8990 , Fårup , Denmark
- 87 10 10 90
- info@goshop.dk
- goshop.dk
No recent history of asking for reviews
Rigtigt godt produkt
Rigtigt godt produkt, sikkert indpakning, hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside…rigtig god oplevelse👍kan anbefales☺️
Kendte ikke til webshoppen tidligere
Kendte ikke til webshoppen tidligere, men da jeg læste de gode anmeldelser her, lagde jeg en bestilling. Varerne kom hurtigt til trods for helligdage imellem. Varerne var pakket forsvarligt og levede op til mine forventninger. Kommer helt klart til at handle her igen!
Havde min nye røremaskine 3 dage efter…
Havde min nye røremaskine 3 dage efter bestilling, rigtig god og kraftig maskine til en rigtig fornuftig pris. Det er ikke sideste gang jeg handler her

Fantastisk service
Hurtig levering, og super service da der var en lille fejl på et af produkterne

Reply from Goshop.dk
Verdens bedste og hurtigste service Goshop.dk
Verdens bedste og hurtigste service , absolut på PROF niveau. Jeg købte 5 varer , den ene havde en fabrikationsfejl, jeg skrev en mail , en halv time efter fik jeg en mail om jeg skal have en ny eller penge. Det er absolut noget vi sætter højt som kunde. 1000 tak for Oliver og Goshop.dk Teamet. Keep ON

Reply from Goshop.dk
Overskuelig bestilling og levering…
Overskuelig bestilling og levering hurtig. Alt perfekt🙂
Virkelig fin service
Virkelig fin service. Fik uden besvær pengene retur ved reklamation.
hurtig levering
Super service :-)
Super service og hurtig respons på reklamation :-)
Jeg købte en kasse tuscher til min datter. Da jeg modtog pakken, opdagede vi at 3 uf af 36 tuscher manglede. Da jeg gjorde Goshop opmærksom på dette, svarede de lynhurtigt og beklagede fejlen (en fabriksfejl, de ikke selv kunne gøre for) og leverede lynhurtigt en ny kasse uden ekstra beregning. God stil :-)

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse - overskuelig webside, gode tilbud og mega hurtig levering. Kan varmt anbefales!👍

Reply from Goshop.dk
Endnu en rigtig god handel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God pris og hurtig service
Dejlig hurtig service til gode priser.
Eneste lille minus er det pap der lå som beskyttelse. Det støvede helt enormt at åbne pakken
Jeg bestilte smøreknive af mærket…
Jeg bestilte smøreknive af mærket Fiskars. Dem er jeg meget glad for.
Jeg fik varerne hurtigt, dog var jeres valg at transportør uheldig. Jeg betalte for levering til min adresse, men det gad GLS ikke. De valgte at levere til en pakkeshop og jeg måtte derfor gaden for at hente pakken.
Brug Post Nord for fremtiden og drop GLS fuldstændigt.
Vare som forventet
Vare som forventet - super hurtig levering 🥰 Anbefales herfra ☺️
Jeg returnerede en vare
Jeg returnerede en vare, og indenfor få dage var pengene retur. Super service!
Brødform til boller fra goshop.dk
Brødform til boller fra goshop.dk
Ubrugelig-man kan ikke få bollerne ud af formere uden at molestere dem
Super god service
Super god service. Købte shotglas m. Lys. De 3 virkede ikke. Intet problem, Fik bare 4 nye tilsendt. Men så fik Brugsen givet min pakke ud til en forkert, skrev til goshop om hændelsen og de var parate til at sende mig nogle nye. (Heldigvis fik Brugsen fat på kunden der havde fået min pakke, så jeg kunne få den) men super god service fra goshop syntes jeg.

Super nem hjemmeside
Super nem hjemmeside, meget hurtig levering og gode priser. Rigtigig god oplevelse.

Reply from Goshop.dk
Det kom til tiden og alt var ok