Slottet skriver på deres hjemmeside (K)ærlig mad, hvilket ikke var vores oplevelse. Glædede os til en dejlig frokost, men blev tilbudt, at vælge mellem 3 forskellige stk smørrebrød og der med slut. D... See more
See what reviewers are saying
Smørbrød af libitum … aldrig mere … enormt kedeligt … fiskefileter var stort set kun rasp , der havde lagt alt for længe i ønskebrønden ( friture) … og den lidt trælse fisketran smag , når det ikke... See more
Super lækkert sted Gram slot, havehuset. Var en fin lille bolig/lejlighed, men der manglede dog flere ting i køkkenet, og der blev lagt beskidte håndklæder på sengen ved ankomst. Ordenlige Have... See more
Virkelig dårlig mad, og standard værelse beskidt, slidt, et sminket lig, kommer der aldrig igen. I forhold til maden, flødekartoflerne lavet uden fløde osv, havde ikke styr på antal gæster, mad ti... See more
Snyder med regningen
Slottet lægger ting på regningen der ikke er bestilt. De undskylder sig med at det står i deres bekræftigelse, men ikke desto mindre er det stadig ulovligt at opkræve for noget der hverken er brugt eller bestilt. De nægter også at refunderer deres ulovlige opkrævning, da jeg opdagede det dagen efter de har snydt mig.
Vi har efter et ophold på Gram slot…
Vi har efter et ophold på Gram slot svaret på en anmodning fra Slottet om at anmelde opholdet
Slottet har ikke forholdt sig til vores svar blot oplyst at man skal bestille bord på forhånd for at være sikker på et bord i restauranten. Og de skriver de ikke udbyder værelser på slottet fordi de ikke har værelser på slottet.
Det vi har anket over er ikke at man skal booke bord på forhånd, for selvfølgelig skal man da det for at være sikker. Det vi anker over er, at de ikke giver den serviceoplysning at der ikke er andre restaurantmuligheder i Gram og omegn.
Og at de skriver de ikke har værelser på Slottet kan vi ikke bruge til meget, vi forholder os til der i vores bekræftelse på opholdet under beliggenhed står værelset er beliggende på Slotsvej 54 (Slottets adresse)
Og vi fik anvist værelse på Aavej et stykke fra slottet i en gammel Kro/motel bygning, et iøvrigt trist værelse der lugtede indelukket og med en meget ringe seng. Skriv dog hvor værelset er og send et billede med af den bygning, i stedet for et billede af Slottet, og skriv den faktuelle adresse i bekræftelsen.
Det lugter af falsk markedsføring !!!
Havde bestilt 2 overnatninger i…
Havde bestilt 2 overnatninger i standart værelse og hold da op…..det var total under standart . Mangen til ulækker værelse og mangel på div skal man lede længe efter .
Første aften ville vi spise på kroen/slottet som var en ombygget hestestald og det var hyggeligt , men at vi så måtte vente og vente og vente på drikkevarer og maden , som ellers var bestilt på forhånd , var under al kritik , niksen , ikke som i absolut ikke vil jeg anbefale stedet til nogen .
Super lækkert sted
Super lækkert sted
Gram slot, havehuset. Var en fin lille bolig/lejlighed, men der manglede dog flere ting i køkkenet, og der blev lagt beskidte håndklæder på sengen ved ankomst. Ordenlige Have møbler kunne også godt bruges.
Ellers rigtig hyggeligt, pænt og rent.
Grundet mangledende ting i køkkenet måtte vi tage hjem en dag før end bestemt.
Hyggelig detektivgåde at løse
Hyggelig detektivgåde at løse, det lykkedes os ikke helt at løse gåden men det var sjovt alligevel. Var også nede i slotscafeen og fik frokost, rigtig god service og fin mad.
Sommer koncert
Sommer koncert 1. juni 2024. Bellami - Smokie og Queen Machine. Sikken en fest. Super orkestrer - dejlig fest plads og til sidste time rene toiletter og håndvask. Den manglende stjerne skyldes udelukkende for få mad boder, hvor folk ventede i over en time på en burger. Vi glæder os allerede til næste år.
Fin oplevelse
Vi var en flok til sønderjysk kaffebord. Det var et fint arrangement med fine kager, sød betjening og god stemning. En af de tilmeldte i flokken var blevet syg og kom derfor ikke med. Da vi sagde det, fik vi to æsker med kage med hjem til hende. Fin service! Det eneste ærgerlige var, at appetitten ikke var stor nok til, at vi kunne spise endnu mere kage
Gram slotjulemarked 03.12.2023
Var til julemarked 03.12.2023. Godt nok med Nilles Rejser, så jeg håbet godt nok de har fået rabat. Annonceret “sønderjysk kaffebord” er det absolut værste jeg har oplevet. Føj skam jer Gram Slot. Vi var ca 100 til en kagebuffet af absolut minimal størrelse, men det viste sig at der var absolut intet at stå i kø for. Jeg vil aldrig anbefale hverken deres julemarked eller kaffe med kage, som alt smagte af “bakeoff” lige fra halvklode æbleskivers kringle og småkager, til nogen overhovedet. Og entre til julemarked på 75 kr er direkte optrækkeri, og i den grad smart i en fart. Og I kan gange denne anmeldelse med 4 fra mine veninder, som er helt på linje med mig hvad angår oplevelsen. Føj !!!Aase Larsen, Aarhus
ELENDIG MAD OG BETJENING....PENGEMASKINE
ELENDIGT...PENGEMASKINE !!!!
Har været der 2 gange, første gang fik vi "stegt flæsk" - flæsket var tørt og kedeligt, og sovsen smagte kun af mel. Maden er uspiselig!
Desværre havde jeg også bestilt bord til deres "Mortens aften buffet", den skulle nok ha været afbestilt .. 250 mennesker, og kun 2 steder man kunne købe drikkevare, og 2 steder man kunne hente mad , så når man endelig kom til, var der intet mad, og man kunne vente længe på at de fyldte op.. De skriver fine menuer mm. , men maden kan de ikke lave - Anden var bleg og tør, de brunede kartofler smagte kun af vand, sovsen TOTAL UDEN SMAG !! Risalamanden var faktisk mest risengrød - var heldig at få 2 mandelsplitter i min portion, og fløde/vanilie var der da sandeligt sparet på..
Kirsebær sovsen ved jeg ikke hvordan den smagte, da der ikke var noget ,, der var mange der gik forgæves pga. Dårligt opfyldning.. Og ja, der var kun tilbudt 1 vandkaraffel pr.bord , så man kunne sidde og vente 10-15 min. På at man fik mere vand..
Og fuld pris skal man da betale, selvom de ikke kan levere det de reklamerer med...
PENGEMASKINE.....SPIS ET ANDET STED, HVIS I VIL NYDE GOD MAD !!!
En skam man ikke kan give 0 stjerner.
Spild af penge!!
Total dårlig oplevelse! Intet af det har noget med jul at gøre flere af boderne kunne ligeså godt have vært til et forårs messe. Også er servicen det ringeste jeg nogle siden har oplevet. Især ved jeres lille cafe ved inden gangen hende bag kassen hun var SÅ ubehøvlet, fordi det i hendes hovede ikke var en julekringle. Problemet er jo bare at det er det der står på jeres skilt! (så rat det..) jeg fik sådan en sviner af hende at jeg er rystet over sådan en lille ting. Det hører ingen steder hjemme.
Så i er spild af penge..
Pengemaskine
Sikke en dårlig oplevelse det er jo en ren penge maskine ikke andet hvor er julehyggen henne her ???? Det har intet med jul at gøre minder mere om et kræmmermarked også vil de have 75 kr i entre det er tyveri
Vi kommer aldrig mere og vil ikke anbefale det til nogen
For nylig var jeg på Gram slot til…
For nylig var jeg på Gram slot til foredrag, ikke arrangeret af slotte, men frokosten stod slotte for. Holdet jeg var sammen med fik en juleplatte. Jeg spiser ikke kød, hvilket jeg havde informeret køkkenet om.
Jeg fik den samme platte. Hvor de andre fik andebryst og rødkål. Fik jeg LAKS oven på RØDKÅL 😡
Hor de andre fik grønlangkål med pølse, fik jeg FISKEFILET lagt ovenpå GRØNLANGKÅL 😠
Ikke særlig lækkert. Ærgerligt for dem, at de ikke gør mere ud af det, der skal så lidt til.
Her har jeg ikke lyst til at spise igen.
Vh
Bente Høholt
Øv en dårlig oplevelse på julemarked 26.11.2023
Besøgte “julemarkedet” 26.11.2023.Sikke en skuffelse. Det havde ikke meget med julemarked at gøre. Der stod ellers i en annonce, at der var flere boder end tidligere, så dem spurgte vi efter, men uden held.
Øv, her kommer vi aldrig mere. Al for dyr i entre . Efter tre kvarter havde vi set det hele. Kan i stedet anbefale julemarkedet i Gørding hvor vi tog til bagefter. Det var helt i top, et rigtigt julemarked.
Har besøgt julemarkedet idag.
Har besøgt julemarkedet idag.
Sikken skuffelse.
75 kr for at komme ind. Og de boder der var var fyldt op med masseproducerede varer for langt de flestes vedkommende. Og der var ikke meget se på.
Og ikke særligt jule-agtig eller med julestemning.
Vi kommer IKKE igen
Julemarked Gram Slot
Vi var tre forventningsfulde piger der glædede os til, at komme til julemarked på Gram slot. En entre pris på 75 kr. Der var ikke ret mange boder. Synes ikke det virkede jule agtig og hyggeligt. Vi talte om, at vi måtte have glemt, at se noget siden entre prisen var så dyrt. Da vi havde set de boder, som var i en af bygninger og resten placeret rundt på slottet måtte da være mere at se. Vi gik tilbage til der hvor vi købte vores billetter for, at høre om det virkelig kunne passe og om vi havde glemt noget. Men nej det var virkelig dette. Det virker som en penge maskine og vi vil gerne have vores entre penge retur.
Vi komme ikke igen og kan ikke anbefale dette. Vi vil meget heller anbefale Gørdinglund Julemarked. Der er der 50 boder og gjort noget ud af jule hygge stemningen og fri entre. Det er noget man kan forholde sig til.
Rundvisning og kaffebord
Deltog i rundvisning på slottet med en super god fortæller. Og derefter deltog vi i kaffebord med rigtig mange skønne kager. En dejlig oplevelse.
Men til prisen kunne man forvente, at kaffekander blev fyldt op og at der var flødekander og the-vand til alle borde.
Lækker frokost i hyggelige omgivelser
Lækker frokost i hyggelige omgivelser, sød og venlig betjening.
Vi fik en lækker Steakburger med halve kartofler og dip.
Efter en hyggelig gåtur i parken, var der plads til kaffe med hjemmelavet æblekage med lækker flødeskum fra Gram-koen.
En mindre misforståelse blev rettet med et smil.
Billig pris på kvalitetsretter.
Utroligt velsmagende økologiske…
Utroligt velsmagende økologiske kartofler, blot en skam at de leveres i en tæt plastikpose hvor de rådner
Den fedeste showaddywaddy koncert
Jeg var med mine børn (voksne) til koncert med Showaddywaddy 11/8.
Skøn og virkelig festlig koncert.
Da jeg ringede for at bestille nogen værelser, sagde den venlige unge pige, at:
"Vi har kun værelser hvor i skal dele bad, toilet, m.m. med andre.."
Så, nå ja, vi skal bare overnatte og ha morgenmad.
Vi fik et helt hus, med flot badeværelse, lækkert køkken, hyggelig stue og fine små dobbeltværelser med virkelig gode senge ☝️🌞
Og til en pris der næsten er urimelig billig 😬😊
Så ja, jeg vil til hver en tid komme igen. At mærke ansatte det gør alt hvad de kan for at gæsterne har det godt, er alfa og omega.
De får helt sikkert 5 stjerner fra mig. Og en krammer næste gang jeg er der ☝️🤗🥰
Ved bonnie tyler koncert 2023
Ved bonnie tyler koncert 2023
Jeg er totalt skuffet ...
Inden dagen var kommet havde jeg snakket med personalet mht buffet
Fik at vide der kom 2 slags kød , 2 slags kartofler og en stor salat buffet ????
Men de havd kun 1 slags kød , 1 slags kartofler og salat buffet ...
Hvad skete der lige der ???
Så fik jeg også at vide at de ville stille mindst 10 øl stande op for at der ikke skulle være kø ...
Sjovt nok var der nogen som stod i kø over 1 halv time .. hvor blev alle de øl boder op som de selv har sagt de vil stille op ??
Opsætning af scenen var da helt forkert ....
De ansvars havende burde og gå til koncert hvor de har styr på det for at se hvordan man gør det for at få tilfredse kunder hilsen kjeld