Ga niet in zee met deze partij->oplichters
Ga niet in zee met deze partij. Op 1 juli 2025 ontving ik een brief in de bus, ondanks dat ik 'nee nee' stickers heb. Ze willen je huis kopen met allerlei 'gunstige' voordelen voor de verkopende partij.... realiteit is dat ze ver onder de WOZ waarde bieden en heeeeeel ver onder de marktconforme waarde. Deze oplichters opereerden onlangs nog onder de naam North-invest.nl.; gemiddelde score van 1.5 op Trustpilot. Er zijn ook vele kritische krantenartikelen uit diverse regio's die de aasgieren van Greenfields-invest aan de kaak stellen, te vinden via Google. Er zijn al meerdere rechtszaken van gedupeerde klanten tegen Greenfields-Invest geweest. Ze zijn ook niet aangesloten bij de AFM(Autoriteit Financiële markten).
Het genoemde adres op website is een leeg kantoor.
Dus wil je je huis verkopen...bel gewoon de makelaar om de hoek, dan weet je in ieder geval dat je een eerlijke bod krijg.
ps. Mijn 1- ster review op Trustpilot onder hun vorige naam, northsea-invest, staat nu eindelijk als geverifieerd te boek. Ondanks veel pogingen van Northsea-invest om hem te laten verwijderen omdat het een nep review zou zijn.