See what reviewers are saying
Mere fokus på kasseapparatet end på kæledyret Min egen dyrlæge anbefalede at få skyllet tårekanalerne på min hund. Denne klinik forsikrede, at deres erfarne dyrlæge havde kompetencerne. Før ind... See more
Det bedste sted du kan tage til når dine kære dyr har brug for læge! Vi har brugt Greve dyrehospital igennem nogle år til vores meget gamle hund (og kat). Vi oplever altid en stor imødekommenhed, de... See more
Kompetent og rolig behandling ved akut besøg.
Akut besøg hos Greve Dyrehospital søndag pga. delvist afrevet klo. Vores hund er temmelig utryg ved dyrelægebesøg, men den vagthavende dyrelæge var meget forstående og gav sig god tid, så Buster havde så god en oplevelse som muligt. Meget positivt!
Stor ros til den rolige og kompetente behandling.
Mere fokus på kasseapparatet end på…
Mere fokus på kasseapparatet end på kæledyret
Min egen dyrlæge anbefalede at få skyllet tårekanalerne på min hund. Denne klinik forsikrede, at deres erfarne dyrlæge havde kompetencerne. Før indgrebet insisterede de på en forundersøgelse til 750 kr. – angiveligt for at afklare, om skylning overhovedet var muligt og nærliggende sygdomme. Jeg gik med til det, for netop at undgå unødvendig behandling.
Dagen efter blev min hund lagt i narkose, men skylningen blev aldrig gennemført – dyrlægen mente, at tårekanalerne var for små. Alligevel skulle jeg betale 850 kr. for narkosen. Min hund har fortsat tydeligt tåreflåd, hvilket tyder på, at der er passage.
Det virkede som spild af både tid og penge. Forløbet fremstod uprofessionelt og pengestyret – det føltes som om klinikken prioriterede indtjening frem for ærlig vurdering og reel faglighed. Jeg står nu tilbage med to regninger, ingen diagnose og en hund, der stadig har problemet. Jeg vælger nu en specialiseret øjen-dyrlæge med erfaring.
Vi indretter os ikke efter vores kunder?!
“Vi indretter os ikke efter hvad vores kunder ønsker” ?!?!?! Det var beskeden fra dyrlægen da jeg ønskede en tandrensning kl. 10.00 i stedet for kl. 8.00. VÆRSTE behandling fra et menneske af min person til dato. Hvis de behandler mig sådan som hundeejer?! Hvad kan de så udsætte min hund for?! Brug dem ALDRIG!!! Jeg forklarede at jeg er psykisk syg og ikke sover om natten og lider af angst og depression og derfor ikke kan møde ind så tidligt om morgenen. SÅ blev jeg læst og påskrevet, at de har de tider fordi det passer ind i deres virksomhed, og at de sandelig ikke kan tage hensyn til hvad deres kunder har brug for?! Så ARROGANTE!!!
Fantastiske dyrlæger og personale
Fantastiske dyrlæger og personale, vi har haft begge vores hunde som patienter hos Greve Dyrehospital, og de har været så søde til både mht. behandling og med at give gode råd og vejledning, samt ringe og følge op.
Akut på en lørdag
Vi var desværre nødsaget til, at kontakte dyrlægen akut lørdag eftermiddag for, at få hjælp til vores hund. Vi fik med det samme gode råd, vejledning og hjælp, da vi mødte op på klinikken.
Vi blev mødt af en enormt professionel dyrlæge, der med omsorg og forståelse fik afhjulpet problemet. Mandag ringede de for, at følge op på, om alt var vel. Kan varmt anbefale Greve Dyrehospital 🙏🩷
Jeg har været trofast kunde å Greve…
Jeg har været trofast kunde å Greve Dyrehospital gennem mange år, da Flemming Mørkholt var ejer. De tider er desværre forbi. Min hund var meget syg dehydreret og maven lidt oppustet, hvilket dyrlægen mente var blod, men det viste sig at være forkert. Derefter fik jeg at vide at der var nyre problemer og lever problemer, hvilket selvfølgelig kan skyldes dehydreringen. Derfor blev der indsat vædskedrop samt pencilen behandling nogle timer uden at der blev lavet kontrol på af virkningen på dette. Dernæst får jeg at vide at det er milten der er problemet. Hunden bliver nu dødsdømt. Der er kun aflivning tilbage, som jeg efter store overvejelser bliver overtalt til er det eneste at gøre, da hunden har ondt i maven, hvilket først er sket efter vædskedroppet. da hunden dør vælter det ud med tis måske en liter, hvilket bringer mig frem til at der selvfølgelig har været prostata problemer, som forekommer hos lidt ældre 8 årige hunde.Dyrlæger som bare fylder vædske på hunden uden at sikre sig at den kan komme af med det eventuelt via kateter er dybt forkasteligt.Jeg kunne ikke få svar på om hunden havde tisset den tid jeg havde været væk. Det kostede min hund ikke alene livet, men også en smertefuld afslutning med en totalt fyldt blære. Hold jer langt væk fra de amatører. Til gængæld er de virkelig dygtige til at skrive regninger ud, blandt andet akut gebyr, selv om jeg havde bestilt tid dagen i forvejen. Denne ubehagelige oplevelse kostede mig også knap 9000 kr for nogle få timers drop, samt undersøgelse. Aldrig mere Greve Dyrehospital. Havde jeg bare valgt et andet sted, havde jeg nok haft min hund endnu. Måske hele sygdommen skyltes dehydrering og prostataproblemer. Jeg får ikke min hund tilbage, men vil på det kraftigste advare andre. Øv øv og mere øv
Min hund havde store smerter i sin pote grundet en flækket klo, så jeg ringede til Greve Dyrehospital en fredag aften, og fik en tid med det samme, da “den ikke skulle ligge med smerter hele natten”.
Jeg har tidligere benyttet Greve Dyrehospital da samme hund skulle steraliseres, og fællesnævneren for begge besøg er den store omsorg for dyrene, når de har allermest brug for den. Dertil kommer professionalisme og tryghed.
Greve Dyrehospital får mine varmeste anbefalinger.
Kom til den sødeste og dygtigste…
Kom til den sødeste og dygtigste dyrlæge. Mille var i de bedste hænder 🐶
Trods akut operation følte vi ingen stress og var helt trygge 🥰
Kan varmt anbefale Greve dyrehospital
ALTID god behagelig betjening
ALTID god behagelig betjening. Nemt at få en tid og de giver sig den tid der skal til at få dyret undersøgt ordenligt.
Kompetent og empatisk behandling
Greve dyrehospital har passet godt på mine katte hele deres liv. Jeg har altid fået god og kompetent service, især i de sidste uger af min nu afdøde kat, Bruce's liv. Det var en meget svær tid, men de knoklede for at finde ud af hvad der var galt med ham, og gav ham alle chancer for at komme ovenpå igen. Jeg er overbevist om, at de fandt den rigtige diagnose, men desværre stod han ikke til at redde. Somme tider taber man kampen, selv om man har gjort alt rigtigt.
Jeg har stadig en kat, som jeg ikke håber får brug for deres assistance lige så ofte som Bruce gjorde, men hvis hun bliver syg, så vil jeg tage hende med til Hundige Dyrehospital i tryg forventning om, at de også gør deres allerbedste for hende.
Super god behandling de er virkelig…
Super god behandling de er virkelig dygtige og dedikerede og har alt udstyr, de er vores faste dyrlæger efter vores besøg der
Det bedste sted du kan tage til når…
Det bedste sted du kan tage til når dine kære dyr har brug for læge!
Vi har brugt Greve dyrehospital igennem nogle år til vores meget gamle hund (og kat). Vi oplever altid en stor imødekommenhed, den bedste rådgivning og service fra hele personalet. For dem handler det ikke om at sælge dig den dyreste løsning, men den bedste løsning for dit dyr.
Har man først været her, tager man ikke andre steder hen!
Meget dårlig oplevelse ift. ældre kat og aflivning
Jeg besøgte Greve Dyrehospital i november 2022, fordi min kat, som jeg har haft i 18 år, var begyndt at have tynd afføring og var blevet tynd. Jeg blev mødt af en ung mandlig dyrlæge, der efter vejning af hende konkluderede, at hun skulle aflives kort efter - for at give hende "en værdig død". Jeg var fuldstændig uforberedt på det, chokeret og græd og græd. Han spurgte, hvad jeg ønskede, der skulle ske med hende, når hun var død - og jeg sagde prompte og tydeligt, at jeg ønskede at tage hende med hjem og begrave hende i haven. Han spurgte igen og igen til det og blev ved med at presse på for at jeg skulle lade hende kremere - trods mit tydelige udtrykte ønske. I min sorg og choktilstand gav jeg til sidst efter og efterlod hende på klinikken til kremering. Med afføring ned af halen, som dyrlægen "bare ville tørre af, når jeg var kørt".Jeg sad helt knust i min bil i en halv time, før jeg kunne køre. Efterfølgende sendte de fakturaen til en forkert mailadresse (deres fejlindtastning) og jeg fulgte selv op for at få fat i den - uden de fangede fejlen. Så jeg fik først fakturaen 2 døgn efter aflivningen, og der kunne jeg pludselig se, hvorfor de ønskede at beholde hende til kremering - 2500 kr. ekstra eller sådan noget kostede det, mod at jeg jo kunne have taget hende gratis med hjem. Det føltes frygteligt, at de gjorde det for pengene, og jeg ville bare have hende hjem - som jeg hele tiden har ønsket. Min mand ringede til klinikken, og vi var heldige at vi kunne komme og hente hende hjem. I stedet for at kunne have begravet hende varm, blød og have fået en fin afsked med hende i haven på selve dagen, begravede vi hende helt kold og stiv - og det var mildt sagt ikke hvad jeg ønskede for hverken hende eller mig.
Det eneste positive jeg kan sige om hele oplevelsen er, at medarbejderne i modtagelsen var søde og hjælpsomme, og at de jo lod os hente min kat - og krediterede pengene for kremeringen. Jeg er dybt skuffet og chokeret over, at en dyrlæge ikke støtter op om kæledyrejeres ønsker for deres dyr, når det drejer sig om den sidste afsked. Det var så væmmelig og forfærdelig en oplevelse. Jeg skrev en mail til klinikken om min oplevelse i slutningen af november, og jeg har aldrig hørt fra dem. Så de er tilsyneladende ligeglade. Jeg vil ikke anbefale denne klinik, hvis du - som jeg var - er meget knyttet til dit kæledyr.
De får 2 stjerner, fordi de trods alt var søde i modtagelsen, og fordi jeg har haft en god oplevelse med en anden dyrlæge hos dem for mere end et år siden.
Dejligt at opleve et dyrehospital med…
Dejligt at opleve et dyrehospital med hjertet på det rette sted. Super god oplevelse! Kompetent og super sød og dygtig dyrlæge.
Vi havde brug for en dyrlæge til vores kat en søndag. Greve Dyrehospital har vagtordning! Det er man ellers ikke forvent med mere, da der faktisk nu kun er ganske få dyrlæger, der kører deres egen vagtordning. Rigtig godt alternativ til “ingen nævnt - ingen glemt” - ikke mindst på pengepungen.
Tak for en på alle parametre god oplevelse.
Intet andet end ros!
Vi fik Greve dyrehospital som fast dyrlæge ved et tilfælde og er glad for vi fandt dem. De er alle hammer søde, altid smilende og glade og så passer de godt på ens dyr. Vores hund er altid glad for at komme til dyrlæge. Vi har KUN haft gode oplevelser og vil aldrig skifte dyrlæge.
Vi har Caroline som fast dyrlæge og hun er helt fantastisk til vores hund, både personligt og professionelt.
Kæmpe anbefaling herfra!
PS tusinde tak for de fine adventsgaver!
Vi er meget glade for Greve…
Vi er meget glade for Greve dyrehospital som tager sig god tid til vores hunde og viser dem meget omsorg. Nu hvor vi er flyttet tættere på, er Greve dyrehospital blevet vores faste dyrlæge (jeg har ellers tidligere kørt helt fra Frederiksberg for at få behandling hos Greve dyrehospital).
Fantastisk service og rigtig sød…
Fantastisk service og rigtig sød personale.
Har altid brugt Greve dyrehospital og…
Har altid brugt Greve dyrehospital og ville aldrig vælge andre - top professionelle - har tid til dyrene og de stolte eller bekymrede ejere