See what reviewers are saying
Vi havde en virkelig god tur til Napoli. At forløb planmæssigt, bortset fra en enkelt forsinkelse. Det var ikke så alvorligt, men vi var alligevel glade for GrønRejs' effektive "krisehåndtering".... See more
En af de mest fantastiske oplevelser jeg har haft😍 Det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser ned gennem Tyskland til Interlaken i Schweiz med tog, i samarbejde med GrønRejs. Rejsen derhen fu... See more
Written by the company
GrønRejs er et dansk rejsebureau som arrangerer togrejser og sammensatte pakker med interrail, på Europas flotteste strækninger og smukkeste destinationer. Vi sætter fokus på bæredygtighed og hjælper vores kunder med at sætte et så lille klimaaftryk som muligt når de skal på ferie. Vi vil vise danskerne hvor store oplevelser man kan få med togrejser og hvor meget mere det kan give i forhold til flyrejser.
Mellemtoftevej 1A, 2500 , Valby, Denmark
- +45 3113 2255
- kontakt@groenrejs-dk
- groenrejs.dk
God tur til Napoli
Vi havde en virkelig god tur til Napoli.
Velvalgte hoteller.
God vejledning og kommunikation
Rigtig god kommunikation både før og under rejsen. God vejledning i planlægningen så vi fik sammensat lige den rejse vi ønskede. 5 ud af 6 aftener kunne vi se nordlys i Kiruna/Abisko og vi kan helt klar anbefale at booke de guidede ture på jagt efter nordlyset. Absolut højdepunkt var middag og vandring på toppen af bjerget i Abisko ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Grønrejs gjorde det nemt og overskueligt at finde den togrejse der passede perfekt til os, og at kunne sammensætte med guidede ture på forhånd var virkelig et plus.
Hotellerne var super fine og der hvor gåafstanden fra togstationen til hotellet var lang, var der sørget for transfer. Alt i alt en perfekt sammensat rejse, hvor alt fungerede :)
En af de mest fantastiske oplevelser…
En af de mest fantastiske oplevelser jeg har haft😍
Rejsen derhen fungerede så fint. Rejsen hjem var mere bøvlet nok pga påsken(mange rejsende) og pga. sporarbejde.
I forhold til hjemturen og sporarbejde. Det var presset med at finde togbussen ved Hamburg hbf. Det var ikke godt skiltet og det lå ca 12 minutters gang væk fra hbf. Så en evt. rute/guide til hvor man skal finde bussen kunne være en stor hjælp.
Tak til Rasmus fra GrønRejs for at hjælpe med rejsen og skabe tryghed til at turde rejse alene 🤗
Venlig hilsen Sandra
Veltilrettelagt tur
Veltilrettelagt tur. God og sober planlagt.
Let at kommunikere med GrønRejs.
Kan stærkt anbefales til planlægning af togture/ freie med tog.
Det var en rigtig god oplevelse at rejse med GrønRejs i ryggen.
Det var en rigtig god oplevelse at samarbejde med GrønRejs om vores tur til Torino med forskellige stop undervejs. Meget lydhøre og gode til at komme med konstruktive forslag til oplevelser og løsninger på praktiske problemer.
Kan absolut anbefale GrønRejs som samarbejdspartner.
Perfekt planlægning tur/retur til Paris
Perfekt planlægning tur/retur til Paris
Vi har haft en perfekt tur til Paris med 3 hele dage i byen og 2 dage i toget. Alt klappede og vi var specielt taknemmelige over at der var tilpas meget luft imellem skiftene, så vi nåede alle tog - trods forsinkelser. Meget behageligt at kunne vågne op om morgnen tidligt og kunne koncentrere sig om ferien.
Vi blev specielt begejstret for det meget udbredte net af udlejningscykler der er og det var en fornøjelse at komme rundt i byen på cykel. Der var et stort net af cykelstier og tydelige angivelser på de fleste veje også på de ensrettede veje - det var en større fornøjelse her end at cykle i København. Folk var hensynsfulde - både bilister og de øvrige cyklister!!!
Næste forår går turen til Rom og den for GrønRejs også lov til at arrangere.
Vi havde en aldeles fremragende tur.
Vi havde en aldeles fremragende tur.
Togturen med nattog blev godt nok afbrudt tidligt om morgenen på vej derop pga. akut sporarbejde, som I havde varslet inden afgang. Det havde vi desværre ikke fået set i mailen, men det endte heldigvis ikke med at ødelægge noget for os.
Hotellet var virkelig godt: rent, pænt og lækkert - og dejligt varmt. Det var også skønt med vores egen hytte med køkken, så vi kunne lave mad selv. Vi nåede alt det, vi havde håbet på: hundeslædetur gennem skoven om dagen (så sneharer, rensdyr og ryper), snescootertur, isfiskeri, masser af kælkning og spa på hotellet. Ishotellet var meget federe, end jeg havde regnet med; mere museum end hotel.
Højdepunktet var en aftentur på hundeslæde: hele himlen var selvlysende grøn af nordlys, mens vi kørte på en flod i 20 graders frost med dis omkring os. Min kæreste snakker stadig dagligt om det. Ungerne snakker meget om hotellets morgenmads buffet😅
På alle ture kunne man låne specialtøj (høj kvalitet, rent og varmt), hvilket gjorde en kæmpe forskel. Alt i alt var det en virkelig god tur.
Togturen var også hyggelig. Vi hørte lydbøger, spillede en masse spil, havde tegnekonkurrence og så Call of the Wild (med slædehunde) på vej derop – ungerne var ret begejstrede. 24 timer i tog var faktisk slet ikke så langt, som jeg havde frygtet.
På vej derop hørte vi også en podcast om Kirunas (og Grønlands) historie, minerne, datacentre i Arktis og rumaktiviteterne deroppe. Det var måske det eneste, vi ikke nåede, som vi gerne ville: rumcenteret. Det tager vi en anden gang. Det kan I overveje at arrangere en tur ud til.
Hele familien var virkelig begejstrede.
Så gode informationer, der er næsten for mange sider, - men man kan jo sorterer,hvis man er lidt rejsevandt.-
Læst om Grøn Rejse, og tog rejser, arrangeret.
- har for det meste rejst m fly, men tænkte, nu skulle vi prøve AT FÅ SJÆLEN MED. - ikke BARE flyve til en stor by.
Vi valgte Abisko, for at opl. NORDLYS, ( at der ikke var så meget, kan GR ikke gøre for) - men togturen med SJ var så perfekt, god information, hvis der var spørgsmål, og ellers fred og ro i toget, ognyde HELE SVERIGE. Det er jo en lang tur. Ca. 2000 km ( een vej) - også en overnatning i toget, - perfekt.
Opholdet i STF I Abisko, var bare godt, rent, venligt, værelserne fine, kikke luksus, men alt var godt. Og fred og ro. ( ikke TV og radio) - maden i restauranten fin og enkelt, og rigeligt. Også her god betjening.
Aftenturen med lift op til NATRESTAURANTEN, var en surprise oplevelse. Færdig ( betalt) 4 retters menu, serveret, på den mest primitive, delikate, og charmerende måde.
Ros til dem.
Tak for en fin fin oplevelse. Fra Bent og PER
Helt fantastisk rejse til Kiruna
Helt fantastisk rejse til Kiruna i Lapland med Grønrejse, som tilpassede rejsen efter vores ønsker. Derudover svarede de på alle vores spørgsmål både før og efter vi havde bestilt rejsen samt skrev til os efterfølgende om turen havde været god.
Togrejsen fungerede fint og hytten/hotellet var godt og turene vi havde tilkøbt var også virkelig gode.
Vi giver Grønrejse vores bedste anbefalinger og kunne helt sikkert godt finde på, at rejse med dem igen
Vores tur med Grøn Rejs til Kiruna spillede bare.
Vi var afsted på togtur til Kiruna og havde også via Grøn Rejs booket ophold i Kiruna samt 3 udflugter. Bortset fra forsinkelse på toget på hjemturen spillede alt. Det bookede ophold (på Camp Ripan) var virkelig godt. Vi blevet hentet til udflugterne til tiden og udflugterne/guiderne var rigtige gode. På alle udflugter (slædehundetur, islandske heste og snescooter) fik vi ovenikøbet udleveret ekstra varmt tøj.
Haft en super dejlig ferie
Haft en super dejlig ferie, alt har fungeret fint
Dejlige oplevelser og kun mødt søde mennesker
Nordlys hver dag!
Vi havde den mest fantastiske rejse til Abisko! Vores togtur tog en uventet drejning med forsinkelser og aflysninger, men Grøn Rejser og SJ tog sig godt af os så vi kom til Abisko og så Nordlys allerede den første aften. Hver aften på vores tur var der Nordlys. Det var vidunderligt og en stor drøm gik i opfyldelse for os alle.
Hjemmeturen var igen plaget af aflysninger og ændringer, men igen tog Grøn Rejser sig kærligt af os så vi kom sikkert hjem til København.
Vi har allerede anbefalet Grøn Rejser til andre og vil helt sikkert benytte os af dem igen!
strømlinet togrejse og skitur
Velplanlagt tog- og færgetur til…
Velplanlagt tog- og færgetur til Helsinki.
Super kommunikation før afrejse, og vi følte os i trygge hænder.
Vi rejste med tog til Åre Bjørnen…
Vi rejste med tog til Åre Bjørnen (Sverige) for at holde vores skiferie 2026.
Vi valgte uden tøven GrønRejs til at arrangere rejsen. Vores tillid til GrønRejs bygger på vores erfaringer fra rejserne til Kiruna og Åre de forrige år.
GrønRejs har også denne gang ydede service af høj kvalitet, som var kendetegnet med:
- imødekommenhed;
- kompetent rådgivning;
- kendskab til forholdene i togtransport samt på destinationen (muligheder, opmærksomhedspunkter mm.);
- fleksibilitet og individuel tilgang til vores ønsker;
- respektfuld og pålidelig kommunikation;
- mfl.
Vi takker hermed GrønRejs, herunder – vores dygtige konsulent Marie – for en vellykkedes togrejse- og skiferieoplevelse.
Katrine og Vasil
Dejlige oplevelser i Luleå
Vi har haft en dejlig rejse til Luleå. Der opstod et par fejl i bestillingsfasen, men de blev meget hurtigt rettet, og selve rejsen, både togturen og opholdet i Luleå, gik helt problemfrit. Luleå er et dejligt sted at besøge om vinteren, og vi havde fantastiske oplevelser som hundeslædetur, rensdyrfodring og aftentur på snescooter ( desværre ingen nordlys ) men rigtig sjovt alligevel. En anden god oplevelse var det at gå tur på havisen ud for byen. Vi kan varmt anbefale GrønRejs og rejser gerne med dem igen. Helle, Jørgen, Lene og Jørgen, Ringsted.
God information både på telefon, mail og før afrejsen på papir.
Super service og hurtig hjælp
Vi valgte GrønRejs, da vi skulle til Åre og for første gang rejse på skiferie med tog og det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.
Inden afrejse havde jeg mange spørgsmål og skrev flere gange om forskellige valgmuligheder. Hver eneste gang fik jeg hurtigt svar – altid imødekommende, grundige og til stor hjælp. Informationsniveauet var virkelig højt, og det gav en stor tryghed i planlægningen.
På hjemrejsen oplevede vi desværre forsinkelser på toget, men også her var GrønRejs helt i front. Kompensationen blev håndteret hurtigt og uden bøvl, hvilket betød meget efter en lang rejse.
Alt i alt en meget professionel, personlig og tryg oplevelse.
Kun gode anbefalinger herfra.
Togrejse til Abisko
Vi skulle på vores første togrejse til Abisko i Nordsverige, hvor vi havde GrønRejs som arrangør. Vi har været meget tilfredse med deres hjælp, alt var arrangeret godt, og de samarbejdede med gode lokale partnere. Da der opstod problemer med vores togforbindelse, var de hurtige til at ombytte til andet transport. Generelt stor anbefaling af GrønRejs, som vi har været meget tilfredse med.
Alt i alt en god og spændende tur
Det var spændende at rejse med tog hele vejen til Kiruna, og vores børn synes det var helt magisk. Selvom nattoget godt kunne trænge til lidt opfriskning så var det rart at ligge ned hele natten, det gjorde en stor forskel på hvor friske vi følte os dagen efter. GrønRejs var gode til at planlægge turen for os, og da vi på turen hjem stødte på udfordringer i forhold til forsinkelser, så var de med hele vejen og sørgede for vi kom videre og hjem til samme tid.