Fik leveret iskold mad af wolt. Kold brændt kebab smidt i et pitabrød med kæmpe stykker iceberg og meget lidt dressing. Meget mørke oversaltede pommefrits,der var fyldt med sorte nister hvilket er t... See more
See what reviewers are saying
Kommer ind i biksen og skal have 2 kugler. Det en god størrelse, og jeg får guf på, guffen fyldte jo dælme over halvdelen af isen, efterfølgende går vi op bagved, der ligger guf og isvafler, der så og... See more
Virkelig god mad og service!😋 En menneskelig fejl grundet megen travlhed blev rettet med det samme. Ikke sidste gang vi køber mad der!😉
SPISER IKKE DER IGEN!!!!!!!…
Jeg valgte at spise dagen rat der sammen med konen men det skulle vi ikke ha gjort vi fik stikt flæsk med persille sovs men flæsket var så tørt at vi næsten ikke kunne skære det i skiver deres sodavand fra automat smager ikke godt alt for megdet sukker og for lidt brus og jeg have ellers hørt det skulle være en af de bæste grillbar i rander men det må ha været i gamle dage for det er det ikke mere og jeg fik ondt i mave efter vi have spist ders mad så det bliver ikke til et besøg der igen
Dagens ret.
Bestilte en omgang karbonader med grønærter og gulerødder, kartofler og rødbeder.
Virkelig lækkert, perfekt tilberedt og så 2 karbonader til kun 55,-
Bare gennemført elendigt
Betjening under middel. Bestilte fiskefilet med pomfritter og en ristet hotdog samt en ristet pølse med brød. Pomfritterne var brune og bløde, Fiskene lugtede værre end jeg ved ikke hvad og havde fået mindst 5 minutter for meget i frituren og var helt mørkebrune. Den ristede hotdog var lunken. Det meste blev simpelthen smidt direkte ud. Kommer der aldrig mere! Førhen havde stedet et godt ry. En ting er høje priser hvor man så også forventer at det er 100% i orden. 154 kr for ingenting, absolut ingenting.
Jeg købte en stegt flæsk meny til 80kr.
Jeg købte en stegt flæsk meny til 80kr.
Aldrig har jeg fået så dårlig noget mad😡. Flæsken var fyldt med fedt og slatten, nærmest uspiselig. Sovsen var meget sød. Havde jeg spist på stedet, ville jeg ha haft mine penge retur. Føj for en omgang😡😡😡
Fy for den lede.
Fy for den lede.
Bestilte en portion stegt flæsk med persillesovs, og en omgang karbonader.
Flæsken var mærkelig, måske lidt for mærkelig... Når det er sagt, så er den ikke hovedproblemet.
Sovserne er alt for salt, kartoflerne smager lidt gammel i det, og karbonaderne... Jeg ved ikke hvor jeg skal starte.
De er blege, og nærmest bløde i skorpen.
Dertil, så smager de 100% identiske med sådan nogle super ad frikadeller, man har haft i køleskabet i 2 dage, og kun æder fordi man er sulten og doven..
For 85kroner Per måltid, forventer jeg en vis kvalitet.
Der blev så heller ikke taget højde for, at vi ikke ville have rødbede med til maden, og halvdelen af maden, var svøbt ind i det.
Både min kæreste og jeg gik sultne fra bordet, 170kroner fattigere (plus en wolt udkørsel på 59)
Så står den vidst på Føtex frost pizza.
En rigtig øv oplevelse.
En rigtig øv oplevelse.
Havde bestilt en plankebøf, hvor bøffen smagte af kød fra et rådyr, den havde den værste og kraftigeste vildtsmag jeg nogensiden har smagt. Ad.