See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så glad for Gitte og Heidis arbejde. De er super søde og pålidelige, og sætter virkelig en ære i at gøre deres arbejde ordentligt. Efter at have prøvet flere rengøringsfirmaer, har jeg endel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Top klasse klargøring af bil! Jeg havde en seat som skulle leveres tilbage efter endt leasingperiode og hvis man kender leasing selskaberne rigtigt kommer der altid en ekstra regning for den slags.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget tilfredse med rengøringservicen i vores hjem. De er venlig, omhyggelig og kommer altid på aftalte tidspunkt. Dagen inden får man en besked fra den person som kommer - oftest den samme.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service - de er professionelle og altid proaktiv kommunikation omkring hvornår de kommer. Huset er altid fint rent når de er færdige. Kan varmt anbefale Grønskov rengøring.

1. Cleaners
  2. Car Detailing Service
  3. Cleaning Service
  4. Commercial Cleaning Service
  5. House Cleaning Service

Written by the company

Her hos Grønskov Service tilbyder vi dansk rengøring i verdensklasse. Hele vores team er født og opvokset i Danmark. Vi taler derfor alle perfekt dansk. Vi kan stå for hele din rengøring lige fra private, erhverv til plejning af din bil.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik rengjort min bil indvendigt.

Jeg fik rengjort min bil indvendigt.
Fik ordnet måtterne, sæderens og alt indvendigt i bilen. Der var en masse pletter efter min hund på bagsædet, og alle disse pletter og andet er helt væk nu. Det føles som om jeg har fået en ny bil igen :)

June 20, 2023

God service 👍

January 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Flot arbejde og søde medarbejder

Vi har nu i et halv år brugt Grønskov Service til rengøring. De kommer altid til aftalt tid, de gør pænt rent og efterlader hjemmet skinnende og rent. Søde medarbejder. Karina, Gitte og Maja som er dem jeg har mødt.

January 8, 2023
GS logo

Reply from GS

Kære Charlotte

Tusinde tak for dele din oplevelse. (-:

Pelle Grønskov

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har være ansat i firmaet og jeg har…

Jeg har være ansat i firmaet og jeg har bare bliver behandlet dårligt og jeg har aldrig fået min løn/ferie

Jeg er så skuffet over firmaet jeg vil aldrig anbefalet at arbejdefirma eller være kunde hos det firma

Så jeg har valgt og lad fagforening Én over det her

August 7, 2022
GS logo

Reply from GS

Hej Kicki

Jeg kan ikke sige tak for din ukorrekte anmeldelse, men jeg kan da ridse forløbet op, så du husker det..... Til orientering er Trustpilot ikke et medie for mislykket forsøg på ansættelser.

Du har i en ganske kort periode været med din mor på prøve i sommers, for at se om jeg kunne bruge dig. Hver dag var der drama og problemer med dig, om det var sygemeldinger, om du flippede ud eller hvad der skete..... Desværre endte forholdet så med at du lavede hærværk hos min kunde, og så stjal du min firmabil hjem til Ringsted efterfølgende, uden at du overhovedet har lov til at køre bil (da du ikke har kørekort). Endeligt besluttede du dig for at lave hærværk på min firmabil.
= Det endte så med et par politianmeldelser. i din retning..
Og endvidere trods trusler og grimt sprog, har du fået løn, hvor lønseddel også er sendt til dig.

Aldrig har jeg fortrudt en beslutning så meget, som da jeg gav dig en chance og viste dig tillid.

Nu har du så selv sørget for at din næste arbejdsgiver med dit CV på bordet kan se hvad du er for et menneske når han googler dit navn. Kom videre Kicki, og opfør dig ordenligt.....

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse

Jeg har været ansat i firmaet og har desværre haft en dårlig oplevelse i det chefen ikke vil udbetale min løn. Jeg synes stedet var et dårligt arbejdsmiljø.

June 15, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Top klasse klargøring af bil!

Top klasse klargøring af bil!
Jeg fik Pelle til at lave en fuld klargøring af bilen, så den stod knivskarpt ved aflevering - har lige modtaget tilstandsrapporten idag uden en eneste anmærkning - stor anbefaling herfra 👍

February 25, 2021

Take a closer look