See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

EEN MEGA BIJZONDERE ERVARING! Was super leuk en gaaf, Sabine heeft alles tot in de puntjes verzorgd en opgepakt op het moment dat we met vragen zaten of tips nodig hadden. En de combinat... See more

Rated 5 out of 5 stars

In mei 2026 ben ik met Sabine Heijdeman van Groupaway, Mandy Koetsier en Esmee Koetsier op een hybride sporttrip naar Thailand geweest. Dit was zo geweldig! De volledige 2 weken heb ik genoten. Het wa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een ervaring om nooit te vergeten. Een hele gave, sportieve, mooie en leerzame reis gehad. Super goed verzorgd mede door Sabine. :)

Rated 2 out of 5 stars

Slechte organisatie. Duurt vaak lang voordat je reactie hebt en je krijgt weinig tot geen informatie over je reis. Daarnaast vind ik de prijzen relatief hoog voor wat ze aanbieden

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

GroupAway Amazone Expedition

GroupAway? Dat is 1 familie! Luc & Esteban als hosts zoveel van opgestoken tijdens onze gesprekken. Ze leefden ook samen met ons en niet apart van de groep wat enorm gezellig was! Amazone expedition: een reis die hun niemand anders na zal doen! Once in a lifetime experience heeft zeker zijn marker achtergelaten. Ondanks de grootste tegenslagen die je maar kunt bedenken op zo een reis, hebben zij er alles gedaan om de reis in goede banen te leiden en iedereen gezond en wel terug te brengen. Ik ben herboren, dankzij GroupAway.
Boek nu je trip, en ontdek wie je echt bent en wat je kan betekenen voor jezelf en voor anderen!

November 19, 2025

Reply from GroupAway

Wauw! Zo bijzonder om te lezen hoeveel deze Amazone-expeditie voor jou heeft betekend en dat je de groep zelfs als één familie hebt ervaren. Dat de gesprekken en betrokkenheid van Luc & Esteban zo’n grote impact op je hadden, doet ons en hen ontzettend goed. Ondanks de uitdagingen onderweg is het fijn om te horen dat jij je veilig, gedragen en begeleid voelde. Dat je deze reis als ‘herboren’ afsluit, is misschien wel het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Dankjewel dat je dit zo open en eerlijk deelt! Op naar je volgende avontuur, misschien wel met ons?

Rated 5 out of 5 stars

Wat was ook deze reis weer een onvergetelijk avontuur..

Afgelopen weken zat ik in Peru met de Expeditie Amazone reis van Groupaway. Mijn tweede expeditie bij Groupaway en wat was dit weer een onvergetelijk avontuur! Elke last minute beslissing werd in overleg met de groep besloten, Luc & Esteban (onze hosts vanuit Groupaway) hebben zichzelf overtroffen. Van alles voor ons geregeld hebben tot aan echt onderdeel zijn van de groep, zij hebben deze reis nog specialer gemaakt! Onbeschrijfelijk wat we allemaal hebben meegemaakt en hoe we als groep elkaar er door heen hebben gehaald. Mezelf weer zo hard tegengekomen wat ik ga omzetten in leerdoelen. De waardevolle workshops waren een fijne toevoeging aan de reis waardoor ik nu nog beter mezelf begrijp en met dingen aan de slag kan. Deze reis ga ik nooit vergeten en is een té vet verhaal voor nu en later.

November 19, 2025

Reply from GroupAway

Wat bijzonder om te lezen dat je tweede expeditie met ons opnieuw zo’n onvergetelijke ervaring is geworden. Het doet ons enorm goed om te horen dat de samenwerking binnen de groep, de last minute beslissingen en de begeleiding van Luc en Esteban voor jou zo’n groot verschil hebben gemaakt. Ook fijn dat de workshops en het gehele avontuur jou waardevolle inzichten hebben gegeven die je meeneemt in je dagelijks leven. Dit is precies waar we met onze expedities op hopen: reizen die iets in beweging zetten en waar je nog lang op terugkijkt.

We hopen dat je nog lang met trots en verwondering op deze ervaring blijft terugkijken, hopelijk tot bij de volgende expeditie.

Meest bijzondere reis ooit

Ik ben gewoonweg ‘lost for words’ om mijn ervaring met Groupaway's ‘the Lost Tribe-expeditie’ te beschrijven! Deze 10-daagse avontuur in de Amazone-jungle was meer dan alleen een reis, het was een levensveranderende ervaring die ik altijd zal koesteren.

Het overleven in de jungle, het passeren van rivieren en het samenleven met de gastvrije Matsès-stam was een droom die uitkwam! Esteban en Luc waren fantastische gidsen die niet alleen deze reis van te voren hadden uitgezocht, maar ook voor onze veiligheid zorgden en ons waardevolle lessen leerden over onszelf. Flexibiliteit is het woord van de reis geworden. Vele opties (buiten het bereik van Luc en Esteban) vielen in het water. Toch wisten zij samen met de lokale gidsen een manier te bedenken om de Matsès stam te bereiken, daar kwamen we echter voor. Echt kudos hiervoor!

Wat de kers op de taart voor mij was tijdens deze reis, waren de 2-tal workshops die we hebben gekregen, hiermee heb ik inzichten gekregen die ik langere tijd aan het zoeken was. Daarnaast de kans om echte vrienden voor het leven te maken. De sfeer was altijd vrolijk en ondersteunend, zelfs tijdens de meest uitdagende momenten.

Ik kan Groupaway niet genoeg bedanken voor deze ongelooflijke ervaring. Bëdambo iquec, zoals de Matsès-stam zegt.🙏 Als je op zoek bent naar een avontuur dat je leven zal veranderen, hoef je niet verder te zoeken.

November 3, 2025

Reply from GroupAway

Wauw Jort, wat bijzonder om te lezen dat de Lost Tribe-expeditie zoveel voor je heeft betekend! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent met de begeleiding van Luc en Esteban, en dat de sfeer ondanks de enkele uitdagingen die op jullie pad kwamen, altijd positief en ondersteunend voelde in de groep. Een onvergetelijke reis, met nieuwe inzichten voor jou waar je naar op zoek was: dat is precies waar wij naar streven bij expedities als deze. Dankjewel dat je je ervaring deelt, Bëdambo iquec. Hopelijk zien we je in de toekomst terug voor een nieuw avontuur!

Rated 5 out of 5 stars

De lijpste reis van mn leven…

De lijpste reis van mn leven meegemaakt. Luc en Esteban hebben het super goed aangepakt als host. Niet alleen hebben ze alles goed geregeld ondanks wat tegenslagen, ze waren echt een onderdeel van de groep. Super veel mooie mensen leren kennen door dit avontuur en groupaway. Ik kan een reis van groupaway echt aanraden dus boek je volgende ervaring snel!

November 16, 2025

Reply from GroupAway

Wat goed om te horen dat deze trip zó hard bij je binnenkwam en dat je Luc en Esteban als hosts zo hebt gewaardeerd, niet alleen omdat alles strak geregeld werd, maar ook omdat ze écht onderdeel van de groep waren. Precies dat gevoel: 'Dit is de lijpste reis van mijn leven' is waar wij met onze reizen naar streven! En ontzettend leuk dat je tijdens dit Amazone-avontuur zoveel nieuwe mensen hebt leren kennen. Dankjewel voor je deelname en je enthousiaste woorden, we zien je graag weer bij een volgend avontuur!

Amazone trip

Unieke ervaring mee mogen maken om samen met groupaway naar de amazone matse tripe te gaan. Ze hadden àlles geregeld maar door onmacht alles moeten aanpassen en dit was ook top geregeld hierdoor ultieme grenzen verlegd en was de trip naar de stam nog mooier 🫶

November 2, 2025

Reply from GroupAway

Juist in een expeditie als deze, waar onverwachte situaties kunnen ontstaan, doet het ons goed om te horen dat de aanpassingen soepel en goed voor jou als deelnemer zijn geregeld! En wat tof dat dit zelfs heeft bijgedragen aan het nóg meer verleggen van je grenzen en een nóg mooiere ervaring met de Matsés tribe. Dankjewel voor je mooie woorden en hopelijk kruisen onze paden zich ooit weer op een nieuw avontuur!

Rated 5 out of 5 stars

Met groupaway naar de Matsés tribe…

Met groupaway naar de Matsés tribe gegaan. Geweldige tijd gehad. Super leuke groep, vrienden voor het leven. Een trip om nooit meer te vergeten!

November 15, 2025

Reply from GroupAway

Wat tof om te horen dat de unieke reis naar de Matsés tribe zo’n onvergetelijke ervaring voor je is geweest. We vinden het ontzettend leuk om te horen dat jij je zo thuis voelde in de groep en er nieuwe, sterke vriendschappen zijn ontstaan. Dit is precies waar wij binnen onze reizen naar streven: bijzondere ervaringen en verbindingen die je een leven lang bijblijven. Dankjewel dat je dit deelt, en hopelijk tot een volgend avontuur in de jungle of misschien wel daarbuiten!

Ultimate match

Mooie omgeving, gelijkgestemde mensen en fijne sfeer!

September 14, 2025

Reply from GroupAway

Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van de omgeving, de sfeer en de groep gelijkgestemden. Dank voor je positieve woorden Laura, hopelijk tot een volgende keer!

Unieke ervaring the ultimate match 2025

Ik vond het een unieke ervaring, alles was ook in de puntjes geregeld. Je moest alleen zelf je vlucht boeken, je hoefde nergens over na te denken vond ik heel relaxed! Veel activiteiten, bv. canyoning, kanoën, wijnproeverij ga zo door! De hosts zorgde ook voor een leuke sfeer en fijne/vertrouwde omgeving.

Reply from GroupAway

Tof om te horen dat je The Ultimate Match 2025 als een unieke ervaring hebt beleefd zonder zorgen en met een genoeg variatie aan activiteiten! En fijn dat de sfeer en vertrouwde omgeving van de hosts ook positief hebben bijgedragen aan jouw reis. Dank dat je dit deelt, hopelijk zien we je weer bij een volgend avontuur

Onvergetelijke vakantie!

Onvergetelijke vakantie!

De groep was super gezellig, de activiteiten waren uitdagend en leuk, en de diepgaande gesprekken met zowel de andere deelnemers als de organisatie maakte het compleet. Dit is de ideale setting om er achter te komen of er een match tussen loopt, maar ook om jezelf nog beter te leren kennen.

Aanrader!

September 4, 2025

Reply from GroupAway

Wat fantastisch om te lezen dat je deze reis als onvergetelijk hebt ervaren en dat de combinatie van gezelligheid in de groep, uitdagende activiteiten en diepgaande gesprekken jou zo goed bevielen. We vinden het tof om te horen dat je hier niet alleen nieuwe connecties, maar ook nieuwe inzichten over jezelf uit hebt gehaald. We zijn dankbaar voor je deelname én review, en hopelijk mogen we je nog eens meenemen op een volgend avontuur!

Rated 5 out of 5 stars

Alles wordt je uit handen genomen en je…

Alles wordt je uit handen genomen en je hoeft niks zelf te regelen. Ook wordt er voor sfeer gezorgd waardoor je een ultieme reis hebt

August 31, 2025

Reply from GroupAway

We zijn erg blij om te horen dat jij dit zo positief hebt ervaren Damian! Fantastisch dat je zo hebt genoten van de zorgeloosheid én de fijne sfeer tijdens de reis, precies waar we naar streven. Dank dat je dit deelt en hopelijk mogen we je nog eens meenemen op een volgend avontuur

Rated 5 out of 5 stars

Super mooie en unieke ervaring

Super mooie en unieke ervaring! Dit was mijn eerste groepsreis en vond dit best spannend om te doen. Uiteindelijk enorm blij dat ik de stap heb gemaakt, de reis was heel goed geregeld door de hosts en ook de groep was goed samengesteld. Ik zou dit iedereen aanraden!

Reply from GroupAway

Wat gaaf dat je je allereerste groepsreis met ons hebt aangedurfd. We snappen helemaal dat dat spannend kan zijn, maar we zijn heel blij om te horen dat je de reis en de groep als zo positief hebt ervaren. Dankjewel voor je lieve woorden, hopelijk wordt dit de eerste van nog veel meer mooie avonturen (met ons)!

Goede ervaring met Group away

Goede ervaring gehad met group away.
Sportreis naar Tenerife

Reply from GroupAway

Dankjewel voor je positieve woorden Romy! Hopelijk mogen we je nog een keer tegenkomen op een van onze andere reizen.

Echt super leuk!!

had eerst een andere vakantie gepland, maar die ging niet door. Toen zag ik dit op Instagram en vond ik het erg spannend; ik twijfelde lang of ik het zou boeken, maar uiteindelijk ben ik zo blij dat ik ben gegaan. Alles vond ik leuk: het sporten, maar ook de groep waarmee ik was, want alle meiden waren supergezellig. Daarnaast was de Hyrox-sport ontzettend leuk en heb ik echt geleerd om mezelf meer uit te dagen en veel meer in mezelf te geloven dan voor mijn vakantie.

August 4, 2025

Hi Fien,

Wat tof dat je, ondanks je twijfel, toch de sprong hebt gewaagd. En geweldig om te horen dat juist die keuze je zoveel plezier, gezelligheid én nieuwe inzichten heeft gebracht. Dat deze reis jou meer vertrouwen in jezelf heeft gegeven, maakt ons echt trots. Daar doen we het voor: IMPACT! Dankjewel dat je je ervaring deelt en hopelijk zien we je nog eens terug bij een volgend (sport)avontuur!

Rated 4 out of 5 stars

Wat een belevenis om met group away op pad te gaan

Wat een belevenis om met group away op pad te gaan, naar de mount Everest base camp was een droom voor mij en die heb group away waar gemaakt + alles van top tot teen perfect geregeld!!!

November 10, 2024

Reply from GroupAway

Wauw Tom, wat gaaf om te lezen dat jouw droom om Mount Everest Base Camp werkelijkheid is geworden! Fantastisch dat je dit avontuur met ons hebt meegemaakt en dat je het als zo goed georganiseerd hebt ervaren. Dank dat je dit deelt, dit soort verhalen geven ons enorm veel energie!

De reis was geweldig

De reis was geweldig! Meer zelfs dan ik er van had verwacht. Alles was super goed geregeld; perfecte balans tussen ontspanning en avontuur.

April 17, 2025

Reply from GroupAway

Dankjewel voor je mooie woorden Serinci! Wat mooi dat de reis je zelfs meer heeft gebracht dan je vooraf had verwacht. Die balans tussen ontspanning en avontuur is precies waar we voor gaan en wat fijn dat dit zo goed heeft uitgepakt voor jou! Bedankt dat je dit deelt

Genoten van de reis!

Ik had heel lang getwijfeld om mee te gaan en wat ben ik blij dat ik deze stap toch heb genomen! Geheel uit mijn comfortzone gestapt en een hele leuke tijd gehad met iedereen! Iedereen is super lief voor en support elkaar overal in! En natuurlijk goed georganiseerd!

April 18, 2025

Hi Evelien,

Wat geweldig om te horen dat je, ondanks je twijfel, toch de stap hebt gezet om uit je comfortzone te stappen en dat dit zo’n positieve ervaring voor je is geweest. Dank voor je mooie woorden, hier doen we het voor!

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben echt teruggekomen als een heel…

Ik ben echt teruggekomen als een heel ander mens. Iemand die veel positiever in het leven staat en veel makkelijker dingen kan loslaten. Ik heb geleerd veel meer voor mijzelf te kunnen kiezen en beslissingen vanuit mijn hart te kunnen nemen.
Ik kijk heel positief terug op de reis!

April 18, 2025

Hi Nikita,

Ontzettend fijn om te horen dat je zoveel hebt mogen leren en dat de reis zo’n positieve verandering voor je heeft betekend. Dank dat je dit met ons deelt, hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens meenemen op een volgende reis!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben met groupaway de uitdaging aangegaan

Ik ben met groupaway de bewustwordingsreis aangegaan op ibiza. De lokatie is adembenemend. In een vallei, weinig buren, wijdse uitzicht. Het huis voelt als thuis. Aangenaam en veel plekken om jezelf even af te zonderen indien nodig. Axel en Elise hebben mij goed begeleid in waar ze sterk in zijn. Mijn opstelling was heftig, dat moet ik nu verwerken. De vreemdelingen waarmee ik begon zijn nu mijn gekozen familie. Onwijs mooie ervaring.

May 12, 2025

Reply from GroupAway

Wat fijn om te lezen dat je de reis op Ibiza als zo’n waardevolle ervaring hebt beleefd. We zijn dankbaar dat je dit avontuur met ons bent aangegaan. Heel mooi om te horen dat de groep voor jou als gekozen familie is gaan voelen. Dank dat je dit zo open deelt en we wensen je alle goeds. We hopen je in de toekomst terug te zien op een volgende reis.

Prachtige bewustwordingsreis mogen…

Prachtige bewustwordingsreis mogen maken
Eentje die ik iedereen aan zou raden
Ben anders teruggekomen als ik gegaan ben
Dankbaar voor Axel en Elise die dit tot een succes gebracht hebben
En dankbaar voor alle andere mooie mensen die ik hier in kwetsbaarheid heb mogen leren kennen/omarmen

May 12, 2025

Reply from GroupAway

Dankjewel voor je warme woorden Mayckel! Geweldig dat deze reis zoveel impact op je heeft gehad. We geven je complimenten zeker door aan Axel en Elise. Dank voor je openheid en vertrouwen! Hopelijk zien we je nog eens terug op een volgend avontuur!

Droomreis naar Everest Basecamp

In November naar Mount Everest’s Basecamp gegaan met groupaway en ik kan maar 1 ding zeggen over de reis: geweldig! Als groep al snel heel close geworden en er een prachtige tijd van gemaakt met de mooiste uitzichten

November 1, 2024

Reply from GroupAway

Bedankt Gijs! We zijn trots op jou dat je deze expeditie hebt voltooid en we hopen je in de toekomst opnieuw een keer mee te nemen op een nieuw avontuur!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look