2.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Koop geen mobieltjes bij dit arrogante bedrijf.

Ja, een mager sterretje, meer krijgt dit bedrijf niet. (Websend B.V.)
Het volgende doet zich voor.
Bestel ik een Sony Xperia X compact, na uitpakken zie ik dat het toestel is gebruikt.
De software was reeds geupdated en de beschermingsstickers waren er door een amateur weer opgeplakt.
Dom, maar ik heb daarover niet gebeld.
Na enkele dagen besloot ik toch maar om het toestel retour te sturen omdat hij niet beviel.
Krijg ik na het terugsturen een onduidelijke foto in een mailtje met de tekst dat het toestel fors was beschadigd.
Na een belletje met een of andere arrogante medewerker wordt je gewoon afgescheept onder het motto van: bekijk het maar.
Deze jongen laat het er niet bij zitten en gaat er werk van maken.
Laat dit bedrijf maar links liggen, er zijn betere...

March 13, 2018
Rated 1 out of 5 stars

3 weken nog steeds geen levering, fout bij TNT MAAR gsmwijzer doet niets en negeren mij

GSM besteld bij gsmwijzer.be, enkele dagen later ontvang ik al de SIM die bij de "deal" hoort. Nog enkele dagen later is mijn huidige telefoonnumer overgezet. Nog steeds geen GSM.
Ik ontvang de leveringslink van TNT, deze staat (van het moment ik hem kan zien) op levering voor zaterdag. Die zaterdag zelf verandert dit plots naar "vrijdag geleverd".
Ik contacteer gsmwijzer, zij vertellen mij dat ze contact opnemen met TNT. Ik krijg een paar dagen later de "handtekening" binnen, wat NIET mijn naam is. Ik moet een verklaring opsturen met mijn identiteitskaart en handtekening. Dit gedaan, We zitten dan anderhalve week verder.

Dan houden ze mij nog anderhalve week aan het lijntje met "we moeten nog terughoren van TNT", ik krijg bezoek van de koerier van TNT die beweert dit bij de buren geleverd te hebben (wel de persoon op diens gsm tenminste aangezien de koerier slechts enkele woorden Nederlands kon). Blijkbaar buren enkele huizen verder en ZONDER een nota achter te laten bij mij... Deze beweren niets ontvangen te hebben.

Ik breng gsmwijzer daarvan op de hoogte en hoor al enkele dagen niets meer. Ik weet dat het issue bij TNT ligt, dit verandert NIETS aan het feit dat ze onmiddelijk opnieuw een GSM hadden moeten opsturen, ik heb niets te maken met TNT, het issue is voor mij als klant met het feit dat ik al enkele weken niet ontvangen heb waarvoor ik al betaald heb!

July 6, 2012

slechte service & levering

Heb net een HTC ONE X via de Belgische gsmwijzer besteld.Na enige mislukte poging tot betaling via de website heb ik gebeld,maar veel konden ze me niet verder helpen,dus heb ik 26/03/12 maar via overschrijving betaald.Nogeens gebeld om de vragen voor bevestiging,maar blijkbaar nog niks ontvangen want het kan een paar dagen duren volgens de medewerker(klein detail ik werd wel 2 keer van de lijn gebroken,ik zou het maar steken op een technische probleem)
Nou,hebben ze vandaag geleverd 31/03/12,maar heb geen email of sms ontvangen dat m'n bestelling in orde was.Dus met andere woorden,ik heb ze helemaal niet verwacht vandaag.
Dat is nog niet het ergste,het toppunt is die arrogante& onbeschofte koerier.De koerier belde me op en zei dat ik de deur moest openen,maar ik was niet thuis en gelukkig was m'n zus wel thuis.de koerier zei dat er iemand had opgenomen ,maar niet open deed.Nou,moet ik eerlijksheidshalve wel zeggen dat onze bel niet goed werkte.Dus ik belde naar m'n zus en zei dat ze naar beneden moest gaan voor een pakje van mij.1 maal beneden moest ze meteen tekenen ( heb uitdrukkelijk gevraagd of ze eerst dat pakje wou controleren),mocht niet van de koerier en gooide m'n pakje op de grond!Dus m'n zus was verbouwereerd zonder dat pakje te ondertekenen en na te zien!
Ik ben al die tijd aan de lijn gebleven,dus kon het gesprek goed volgen.Sorry,voor bijna 600 euro,wil ik wel m'n gsm controleren;ik ben echt niet gedien van deze attitude.Gelukkig is m'n htc one nog in orde,maar kan even goed beschadigd zijn,ben echt sterk van plan tegen die onbeschofte chauffeur een klacht in te dienen.

April 1, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Goede service, levering goed

Geen problemen gehad. Levering op tijd vanaf betaling ontvangen was. Superprijs gekregen voor mijn Nexus S. Nergens in Nederland of België zóóóó goedkoop te vinden.

February 12, 2012
Rated 5 out of 5 stars

ZALIG !

Beste service ooit !
Klantenservice is vriendelijk en snel !
Gsm was bezorgt in een halve dag
en dan nog eens de goedkoopste prijs van alle sites en winkels !

Aanrader.

December 24, 2011

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look