Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... See more
Company replied
Ik was verrast dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor sfeer in culemborg. Samen met mijn vriendin een super avond gehad. De sfeer was gezellig onderling met leuke mensen.
Company replied
Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... See more
Company replied
Altijd leuke en gezellige sfeer dus een echte aanrader wij zijn de volgende keer weer van de partij
Company replied
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede communicatie en top organisatie

Reply from Guestzone
Supergaaf dat je ervaringen / belevingen opdoet middels gewonnen kaarten die je anders niet zou meemaken.

Reply from Guestzone
Al meerdere keren vrijkaartjes via Guestzone ontvangen voor leuke feestjes. Altijd goed geregeld. En afgelopen woensdag vrijkaartjes voor de Sail in van de Tall ships tijdens Sail 2025. Dat was heel bijzonder! Super bedankt Guestzone!!

Reply from Guestzone
Kaartjes gewonnen voor de Sail in. Goede info via de mail over de procedure

Gave locatie, leuke boot. Erg goede DJ's en aardig personeel

Reply from Guestzone
Al meerdere keren via Guestzone op superleuke feestjes beland! Ook voor eventuele vragen reageert de klantenservice snel en denkt echt met je mee. Het meedoen aan een winactie kost je een paar sms-jes in tegenstelling tot vaak hoge ticketprijzen dus het is het dubbel en dwars waard!

Reply from Guestzone
Het Was Geweldig, super bedankt voor de mooie avond.
GENOTEN .

Reply from Guestzone
Was gezellig gisteren,op de boot.De muziek was goed,de sfeer ook.

Reply from Guestzone
Super goed contact met Judith van guestzone, ik had een vraag via email gestuurd, ivm een hogere tel rekening, heel snel antwoord en een snelle oplossing , heel fijn als bedrijven ook fouten erkennen..
was binnen 2 dagen opgelost! Al met al 5 sterren waardig ( mag ook wel eens gezegd worden )

Reply from Guestzone
Ik had 30 euro kosten buiten mijn bundel, dat bleken de sms kosten van Guestzone te zijn. In de eerste sms zou moeten staan hoe af te melden. Dat was niet te vinden dus heb ik ze moeten blokkeren. Krijg ik daarna een mail dat ze me niet kunnen bereiken. Niet aan beginnen! Koop gewoon een kaartje

Reply from Guestzone
Had problemen storing met mijn telefoon maar ze hielpen mij uitstekend!
Wat een aardige mensen.

Reply from Guestzone
Top feestje gehad bij Nederzandt van Guestzone. Winkaartjes gehad en t was super gezellig. Goed georganiseerd, snel geregeld en lekker met de voetjes in t zand en dansen met leuke gezellige mensen in de buitenlucht. Vakantiegevoel!

Reply from Guestzone
Guestzone is een geweldig platform waar je echt een reële kans maakt om regelmatig vrijkaarten/gastenlijst tickets te winnen.
Ga zo door!

Reply from Guestzone
Gewonnen ongelofelijk zo blij en wat een top site geustzone

Reply from Guestzone
Al vele keren kaartjes gewonnen 🙌🏻
Leuk om een festival uit te proberen, en gewoon lekker als je gratis naar een festival kan!
Al 10 jaar lid , al tig kaartjes gewonnen.
Dank je wel Guestzone 💕

Reply from Guestzone
Super geweldig echt fantastisch aanrader. 😃

Reply from Guestzone
Met kaartjes van Guestzone al naar de leukste feesten en festivals geweest. Helemaal blij mee.

Reply from Guestzone
Learn more about other kinds of reviews.