Utopia Guideskole | Guideschool.dk  Reviews 270

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk og lærerigt ophold, der lærte mig meget om mig selv og guidelivet. Man er sikker på at aldrig at fortryde at man tog afsted og så kommer man hjem med så mange gode venskaber. Utopia kl... See more

Rated 5 out of 5 stars

De bedste 5 uger i mit liv! Utopia har virkelig været en god oplevelse, en personlig rejse. Nye venskaber er skabt for livet. Instruktørerne gjorde et fantastisk stykke arbejde, både ift undervisning... See more

Company details

1. Hospitality and Tourism School
  2. Educational Institution
  3. School

About Utopia Guideskole | Guideschool.dk

Written by the company

UTOPIA - Guideskole er 100% uafhængig. Vi har ikke kontrakter med rejsebureauer og får ikke penge for at levere guider. Vi uddanner guider efter vores bedste formåen og sender guiderne til jobsamtale på lige vilkår med andre ansøgere. Vores mål er dog, at elever fra UTOPIA -guideskole skal have alle de bedste forudsætninger for at klare guidejobbet. Vores instruktører har mange års erfaring og er blandt de bedste i rejsebranchen. Alle har de en særlig passion for at undervise og elsker guideverdenen. Læs mere om UTOPIA - Guideskole

4.9

3-star
2-star
1-star

Utopia ophold

Bedste oplevelse! Hvis man virkelig søger nye venskaber for livet, udvikling og ellers bare gode minder i sit liv, så kan Utopia varmt anbefales. Man får også de sødeste instruktører der hjælper en godt igennem sit gang på Utopia. Det er det hele værd🫶 Tiden flyver afsted, så hvis du vælger at tage afsted, så nyd det!

January 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk og lærerigt ophold

Man er sikker på at aldrig at fortryde at man tog afsted og så kommer man hjem med så mange gode venskaber. Utopia klæder en godt på til at være guide, men der er også et stort fokus på det sociale, som kun gør oplevelse bedre

September 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De bedste 5 uger i mit liv!

De bedste 5 uger i mit liv!
Utopia har virkelig været en god oplevelse, en personlig rejse. Nye venskaber er skabt for livet. Instruktørerne gjorde et fantastisk stykke arbejde, både ift undervisning, mentorsamtaler, events og meget mere. Jeg kan klart anbefale alle at tage på guideskole hos Utopia<3

January 8, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Utopia - meget mere end blot en guideskole!

Utopia er for mig meget mere end blot en guideskole. Det er blevet et andet hjem og en familie for livet, hvor jeg fra starten har følt mig velkommen og accepteret præcis som den, jeg er. Udvikling og læring går hånd i hånd, og jeg har haft mulighed for både at vokse fagligt og personligt i et trygt og støttende fællesskab.

Der er plads til virkelig at være sig selv uden tvivl, og det har gjort en enorm forskel for min oplevelse. De mennesker, jeg har mødt her, og de erfaringer, jeg har fået med mig, vil jeg tage med resten af livet. Uden tvivl har Utopia været det bedste valg som jeg kun kan anbefale! 🤩

January 7, 2026

Klar anbefaling!

Utopia var klart en af de fedeste oplevelser i mit liv. Så mange nye venner, så meget god og sjov læring, og så mange gode minder. Det er helt klart en kæmpe anbefaling for alle der elsker at rejse uanset om du vil være guide efter eller ej!

October 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg ville gøre det igen!

Om man vil være guide eller ej, så forestiller jeg mig, at Utopia kun kan være et positiv bidrag til ens liv og især selvudvikling. Min oplevelse på Utopia var en blanding af sammenhold, venskab, grin og kun gode dage - jeg ville til hver en tid tage på Utopia igen!

October 1, 2025

Den bedste beslutning!

Det var den bedste beslutning at tage på Utopia guideskole. Instruktørerne er virkelig søde og man kan mærke deres passion gennem undervisningen. Jeg vil anbefale alle at tage på Utopia guideskole, da man udvikler sig enormt meget på de 5 uger❤️

February 10, 2026

Kæmpe anbefaling!

Utopia guideskole er en kæmpe anbefaling fra min side af. Helt fantastiske instruktører og venskaber for livet. Man bliver klædt godt på til guidelivet og så er der også rigtigt meget personlig udvikling under uddannelsen.

February 8, 2026

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse, som jeg ikke kunne have været foruden. Godt nok hård, effektiv og man blir sat på prøve, men klart det værd i forhold til de mange venskaber, jeg har skabt og at jeg nu kan kalde sig selv guide. Føler mig 100% klædt på til Guidelivet! Anbefaling

September 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bedste oplevelse i mit liv

Bedste oplevelse i mit liv, man danner et helt specielt bånd til alle på skolen og det er virkelig en oplevelse for livet. Derudover bliver man også rigtig godt klædt på til at skulle ud i rejsebranchen.
Hvis du overvejer det, så gør det!

February 8, 2026

10/10 oplevelse

10/10 oplevelse. Mit livs største oplevelse og guideskole, som jeg altid vil huske. Fantastiske instruktører og minder for livet og venskaber for livet jeg er så taknemmelig for. Man bliver altid en del af et sammenhold når man har været på Utopia

November 10, 2025

Utopia guideskole i Thailand

Utopia guideskole i Thailand har været en fantastisk oplevelse, hvor der blev kombineret god undervisning med gode udflugter. Man bliver klædt godt på til at blive guide og kan mærke ude i guidebranchen, når man møder nogle der også har gået på Utopia en fælles forståelse af hvor fedt det har været <3

November 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Skynd dig og tilmeld dig!!!😍

Kan kun sige gode ting om denne oplevelse!
Jeg savner det hver dag!!! De bedste instruktører, som er så inderligt dygtige, men på samme tid er ens bedste venner! Og alle de fællesskaber!😍 Omgivelserne, alt er fantastisk, ville give alt for bare én dag mere dernede!!!🥹

September 23, 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, som jeg aldrig vil glemme! 5 helt perfekte uger i Thailand med en masse skønne mennesker, og instruktør, og er klart noget jeg kan anbefale alle at springe ud i!

November 5, 2025

Bedste oplevelse!

Bedste oplevelse!! Hvis du vil have en oplevelse og venner for livet så book Utopia Guideschool med det samme!! Det har været 5 hel uforglemmelige uger og jeg kan ikke sætter en finger på hvorfor man ikke skal tage afsted. Alle elever var så søde og instruktørerne var simpelthen så dygtige og passionerede! Så stor anbefaling herfra!!♥️

November 2, 2025

Take a closer look