See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I dag kom vi hjem fra ferie, og jeg har svært ved at få armene ned! Gulvfix har forvandlet vores grimme og slidte trægulve til lyse, glatte, hvidolierede gulve, der faktisk blev meget flottere, end v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde Gulvfix forbi til afslibning og oliering af træterrasse. Alt fra pris, service, planlægning og arbejde var fremragende. Aftalen måtte rykkes med kort varsel grundet regn, men også her var... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt Gulvfix til slibning af et trægulv og er meget tilfreds med både resultatet og processen. Gulvfix er en yderst professionel, behagelig og serviceminded gulvsliber, som virkelig kan sit kr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Førsteklasses arbejde. Alle aftaler blev overholdt, og der var god kommunikation hele vejen igennem. Blev ringet op med præciserende spørgsmål før tilbudsgivning. Vi fik en sms med præcis mødetidspunk... See more

1. Floor Sanding and Polishing Service
  2. Flooring Contractor
  3. Flooring Store
  4. Sharpening Service
  5. Wood and Laminate Flooring Supplier
  6. Wood Floor Installation Service

Written by the company

Gulvfix er en specialiseret håndværksvirksomhed med fokus på trægulve i høj kvalitet. Vi udfører professionel gulvafslibning, afhøvling og efterbehandling af alle typer trægulve. Derudover tilbyder vi salg og montering af nye gulve samt opretning af undergulve, så du får et resultat, der både er æstetisk og holdbart. Vi lægger vægt på kvalitet, præcision og rådgivning, der sikrer dig den bedste løsning til dit projekt. Kontakt os i dag, eller besøg vores hjemmeside for et uforpligtende tilbud og kompetent vejledning.

4.8

3-star
2-star
1-star

Super tilfreds kunde!

Jeg er så glad for resultatet af mit gulv. Det var slidt og medtaget og nu ligner det et helt andet gulv! Det tog ingen tid for GulvFix, kan kun anbefale!

March 15, 2026

Hej Emma
Mange tak for de fine ord - Det var skam en fornøjelse :)

De bedste anbefalinger

Vi har brugt Gulvfix til at få slebet og lakeret vores stuegulv. Fra vi tog kontakt til det færdige resultat har der været god kontakt med Gulvfix og de leverede et super stykke arbejde. Vi er super glade og tilfredse og kan kun anbefale Gulvfix

January 6, 2026

Hej Christian
Mange tak for de fine ord :)

Rigtig god oplevelse

Vi hyrede Gulvfix til slibning og lakering af gulvet i vores nye rækkehus. De gjorde et meget pænt stykke arbejde og kommunikationen/servicen var rigtig god.

December 1, 2025

Top service

De to fyre vi havde ude fra Gulvfix, gjorde et bedre stykke arbejde end jeg havde turde håbe på. Vores stavparket fra 60'erne var så bølgede at man kunne surfe på dem - nu er det skøjterne vi skal finde frem 👌

September 6, 2025

Reply from Gulvfix

Hej Jonatan - Tak for de fine ord! :)

Hurtig aftale, flink håndværker

Nemt at få et tilbud på slibning af gulv. Blev udført inden for en uge. Meget fleksibel med tidspunkt. Møder til tiden. Flink håndværker.

July 21, 2025

Hej Clara
Tak for de søde ord - Det var en fornøjelse :)

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt og effektivt med flot resultat

Vi har fået slebet og lakeret vores køkken alrum hvor gulvet var blevet meget slidt og trøsket ved køkkenvasken, nu er det blevet flot igen 👍. Super godt, hurtigt og effektivt arbejde.

August 5, 2024

Reply from Gulvfix

Tak for de søde ord Jette :)

Super god oplevelse

Super god oplevelse, med Gulvfix - Han har lavet vores opgang, så flot, høvlet, slebet og givet 3 gange lak, desuden er alle aftaler overholdt til punkt og prikke, vi vil altid anbefale gulvfix, fremadrettet.

October 23, 2023

Reply from Gulvfix

Tak for de pæne ord - Det var en fornøjelse!

Flotte gulve og trappe

Gulvfix trådte til med kort varsel og gjorde et flot stykke arbejde på vores trappe og gulv. Vi ville helt sikkert hyre ham igen :-)

September 21, 2023

Tak for de fine ord!

Kan varmt anbefale Gulvfix

Kan varmt anbefale Gulvfix.
Fik slebet gulve og 3 gange lak på få dage. De kunne rykke hurtigt ud, hvilket var super dejligt. Derudover var servicen i top. Gulvene er blevet super flotte, og der var ryddet pænt op efter arbejdet.

August 31, 2023

Hej Andreas
Mange tak for de fine ord :)

Meget fint arbejde

Meget fint arbejde med slibning og oliebehandling af tre rum. Omhyggelig og rigtig godt samarbejde. Kan bestemt anbefales.

March 13, 2022

Take a closer look