Gulvslibning i Aarhus
Gulvslibning i Aarhus
Fik for nogle uger siden slebet mit gulv og det levede ikke op til forventingen om et pænt gulv.
Gulvsliberen mødte op på første slibnings-dag og konstaterede, at han ikke kunne gøre arbejdet, da han ikke mente, at strømmen dækkede til det. Han kendte "tilfældigvis" en elektriker, som ville trække nye ledninger op igennem bygningen, som vil kunne muliggøre arbejdet. Ved en dialog med min egen elektriker krævede det kun et stiks ombytning. Her fik jeg allerede fra starten et dårligt indtryk af firmaet, da de på forhånd havde, 1: Takket ja til opgaven. 2: Fysisk undersøgt lejligheden og derefter godkendt, at de kunne gå igang. 3: Kom med forkert information omkring strømmen.
Gulv sliberen har efterladt runde ridser i alle rum. Derudover, ved efterbehandling med naturolie har gulvet fået en fin farve. Dog er der mange steder gjort et sløvt/dovent/ladent arbejdsindsats, da man kan se tydeligt olie mærker, og steder, hvor olien decideret mangler. Ydermere, mærker hvor det er tydeligt, at en klud(el. lignende) har tørret over, som har efterladt stærke kanter og markeringer. Flere af dørtrinene har fået en hurtig omgang, men to af listerne er enten fjernet eller ødelagt. Derved, ikke ordentligt udført arbejde. Gulvsliberen kom med undskyldninger på kryds og tværs omkring den dårlige opgave løsning, og ville ikke imødekomme nogen af mine kritiske spørgsmål. Dårlige undskyldninger som: "Det er gamle gulve" og "Olien sætter sig kraftigt nogle steder".
Vil ikke anbefalde Gulvsliberen Aarhus.

Reply from Gulvsliberen Aarhus