Haar Saksen Reviews 4

3-star
2-star
1-star

GRIMT STK ARBEJDE OG ELENDIG KUNDESERVICE

kom ind for at få lavet en balayage hos en elev. snakker med eleven omkring hvad jeg vil have lavet. Hun begynder derefter at snakke med en af de andre frisør omkring at lave striber i mit hår ( som jeg sagde jeg bestemt ikke skulle have da jeg ikke ønsker grimme udgroninger) - her skulle jeg have stoppet hende, men tænkte måske hun havde en ide om at lave striberne mindre tydelige eller noget i den dur? ihverfald får jeg farvet mit hår og får lov at se resultatet, som ser fint ud UDEN jeg har kigget de forskellige lag hår igennem.. som jo ikke burde være nødvendigt? jeg kommer hjem og får studeret mit hår og ser at der flere forskellige steder i mit hår er nogle hæslige skarpe kanter der ligner at jeg har store udgroninger. Der er flere steder i mit hår med u-lige striber der ikke er i nærheden af at være lige store, eller at se naturlige ud.

Jeg kontakter derfor salonen i Tommerup hvor jeg fik det lavet. Jeg sender billederne af mit hår til dem, hvor man tydelig kan se, at det er noget sjusk der er blevet lavet. svaret fra salonen lyder: jeg er ret overrasket over du kommer efter vi to ansatte i gennem mange år har set resultatet. vi roste arbejdet til UG der er ikke noget at komme efter. vi kender ikke til dette foto? det var ens i begge sider.

Vildt uprofessionelt at smide den over på mig, istedet for at indse sine fejl. Jeg skriver så i en besked efterfølgende, at jeg havde taget billederne af mit hår da jeg var kommet hjem, og at det slet ikke ser ud som jeg ønsker.

Den besked bliver bare set. Der går så TO hele dage før et nyt nummer ringer til mig, og fortæller at hun godt kan se at det er noget grimt arbejde, og at jeg selvfølgelig skulle have mulighed for at få det fixet. Vi finder så en ny tid, hvor jeg sørger for det IKKE er en ny elev der skal pille ved mit hår. Jeg kommer ind og får lagt noget bundfarve i, som tager det værste af det udgronings look der er. Frisøren der gør det bliver ved med at fortælle mig ih og oh hvor god hende eleven er til at lave balayage som jeg absolut intet får ud af at vide nu hvor hun har lavet et elendigt stykke arbejde på mig.

Hårsaksen Sortebrovej 3 Tommerup er ikke en anbefaling herfra.

December 22, 2025

Det er ikke i orden

Min datter viste et billede af en frisure hun gerne ville have.
Det er ikke i nærheden af den farve på billedet. Udgroningen er der ikke meget forskel fra før, og toningen i hele håret er slet ikke som på billedet.
Det skulle være tonet meget mere, før det kan holdes med silver shampoo. Klipningen skulle være spidser, der klippet meget mere end spidser i det lange hår. Skjult under håret hænger der store totter hår i forskellige længder. Så hun kan ikke sætte hele håret op. Der var mangel på kommunikation. Da hverken min datter eller jeg har nogen ide om hvad der er forskel på det ene og det andet. Håret skulle reflektere i grålig toner.
Da midlerne er små, er der desværre kun råd til frisør 1 X året med farver, toner, reflekser og hvad det nu ellers hedder det forskellige. Vi brugte elev, for at spare penge. Men vi havde forventet at få samme resultat som på billedet, som min datter viste til frisøren. Jeg lagde før og efter billeder op på min fb side, for at høre om vi var helt galt på den. Vi fik medhold der, dog ikke af frisøren.
Meget spild af penge og en meget ked af det og skuffet datter.

February 17, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ikke kompetente...

Min datter bestilte en bundfarve til 650,-
Da hun så kom i stolen, fik frisøren hende overbevist om at det var en masse reflekser der skulle til.
Min datter blev forvirret og takkede ja til det frisøren anbefalede, idet hun meget gerne ville af med sin udgroning.
Det endte desværre med et resultat som nærmest ikke var synligt og 1200,- fattigere.
Jeg forsøgte efterfølgende samme dag, at tage kontakt til salonen, men fik blot at vide at det var den ydelse min datter havde bedt om og at der ingen kompensation var...

Virkelig dårlig service i et lille landsbysamfund!!

June 6, 2024

Hold jer væk

Jeg vil IKKE anbefale at komme her!
Jeg skulle have afbleget mine udgroninger ca. 15 cm, som jeg fik at vide at det kunne de sagtens, resten af mit hår var afbleget og i kolde toner, så det regner man jo med at udgroningerne også bliver.
Mit hår var tisgult da hun (Susanne) var færdig og resten isblond. Hun havde ikke vasket afblegningen godt nok ud så jeg valgte at gå tilbage og sige det, samt at jeg ikke synes farven gul var det jeg ønskede. Jeg fik at vide at silvershamoo (milkshake nævnte jeg at jeg havde) ville hjælpe og jeg skulle skynde mig hjem og vaske det i det, så det gør jeg, mit hår blev mere gult der hvor hun havde afbleget og resten mere gråligt, jeg ringer og er grædefærdig og får at vide at jeg kan komme igen, jeg kører derhen og får at vide at det er min egen skyld fordi jeg har brugt milkshake, som hun jo sagde var fint. Hun prøvede også at, sige at grunden til at mine udgroninger var gule var pga olien som hun puttede i mit hår. Jeg fik toner i og det er nu blevet okay, men ikke optimalt eller det jeg ønskede. Jeg havde regnet mere fra en frisør som er udlært og har været det i over 40 år. Jeg står tilbage med 1600kr mindre, et resultat jeg ikke er helt tilfreds med og Nårh ja sår der klør ved ørerne og en pande der er ildrød da jeg havde afblegning godt ned i panden!
Jeg kan virkelig ikke anbefale Susanne (hende som ejer de 4 saloner)

August 8, 2023

Is this your company?