See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan klart anbefale Håreksperten. Hele forløbet har været trygt og professionelt fra start til slut. Zari fortjener særlig ros – hun er utrolig sød, hjælpsom og altid tilgængelig, hvis man... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og tryg oplevelse fra start til slut. Zari er god til, at tage dig i hånden og sørge for, at du får afklaring og information om hele forløbet både før, under og efter operationen. Læge... See more

Company details

1. Hair Transplantation Clinic

Written by the company

Håreksperten er stiftet med formålet om at hjælpe kunder i Danmark til, at kunne få lavet en succesrig hårtransplantation i Istanbul hos troværdige kirurger. Vi er et bureau som følger dig hele vejen fra start til slut. Vi arrangerer hele dit forløb, så du kan føle dig tryg.

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Review efter 1 år

Jeg har ventet et år med denne anmeldelse, fordi jeg selv manglede nogen der havde været hele oplevelsen igennem, inden de anmeldte, men nu laver jeg den, så der også er review fra én der kan se et endeligt resultat. Jeg var afsted primo 2025, og jeg må sige, at jeg er virkelig godt tilfreds med det resultat, der er kommet ud af behandlingen. Altså bedre end jeg havde drømt om faktisk. Jeg ved, jeg var en god kandidat - fordi jeg har tyk hårstruktur, mørkt hår, og ikke ventede til alt var faldet af. Derud over er jeg meget aktiv og sund og ikke ryger. Jeg har fulgt retningslinjerne meget rigidt - specielt i de første dage og jeg valgte også at blive ekstra dage i Tyrkiet for at få så meget ro på tidligt i den kritiske fase lige efter indgrebet. Jeg fik rykket ca 4000 grafts, og det er kommet helt fantastisk ud, og ser tykt ud, præcist som jeg havde håbet. Jeg er nået til et punkt nu, hvor jeg ikke tænker meget på mit hår mere, hvilket præcist var det jeg ville. Jeg havde en super dialog med sød læge på dagen, der gik op i at lave et godt resultat og en naturlig hårlinje. Jeg var i udgangspunktet lidt nervøs for at denne her service der jo prismæssigt er middle-tier ikke ville levere et tilstrækkeligt godt resultat, men den bekymring er gjort til skamme. Det var også et godt valg at bruge Zari. Processen føltes tryg, hun er super opmærksom på at kommunikere undervejs og er ambitiøs på sin service’s vegne. I dag får jeg mange komplimenter for mit hår af både min familie, venner, kolleger og min kæreste der selvfølgelig ville have kunnet lide mig uanset hvad. Vigtigst af alt fylder alle overvejelserne omkring vind og vejr og belysning og dækkeprodukter og vinkler på mit hår ingenting for mig mere, og det var præcis den frihed jeg gerne ville have tilbage.

April 9, 2025

Kære Jakob

Mange tak for din grundige og personlige anmeldelse – og fordi du har taget dig tid til at vente et helt år, så du kunne dele din oplevelse med det endelige resultat. Det sætter vi virkelig stor pris på.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du i dag kan nyde friheden ved ikke længere at tænke så meget over dit hår. Det er netop den følelse af tryghed, glæde og frihed, vi ønsker at give vores klienter. Det er dét, vi arbejder for 💪

De pæne ord om både lægen og Zari giver vi selvfølgelig videre. Og tak fordi du deler dine tanker og erfaringer om forløbet – vi er sikre på, at det kan være en stor hjælp for andre, der overvejer samme behandling. Vi er ambitiøse og gør os altid umage for at skabe det bedste og mest naturlige resultat 😊

Vi ønsker dig fortsat rigtig meget glæde af resultatet – og tak fordi du valgte Håreksperten 🙏

Rated 5 out of 5 stars

En gennemført god oplevelse fra start til slut

Jeg fik behandlingen udført for en måned siden og har ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg kan varmt anbefale at få lavet hårbehandling hos Håreksperten. Klinikkens medarbejdere er yderst kompetente, og deres rådgivning er både ærlig og troværdig. En gennemført god oplevelse fra start til slut. Zari har været rigtig god til at følge op på tingene og sikre, at jeg har følt mig tryg og velinformeret hele vejen igennem.

January 25, 2026

Kære Tonny

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse og følt dig tryg og velinformeret. Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning og et professionelt forløb.

Tak for de pæne ord om Zari – dem giver vi selvfølgelig videre 😊

Vi ønsker dig fortsat god fremgang med resultatet og står altid klar, hvis du får spørgsmål undervejs.

Rated 5 out of 5 stars

Tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem

Zari fortjener særlig ros – hun er utrolig sød, hjælpsom og altid tilgængelig, hvis man har spørgsmål. Man føler sig virkelig taget hånd om.

På klinikken var både lægen og personalet meget professionelle og imødekommende. Lægen tog sig tid til at forklare processen grundigt, og personalet sørgede for, at man havde det godt under hele behandlingen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg er meget tilfreds med.

Nu venter jeg bare på mit hår gror frem :)

January 23, 2026

Kære Søren

Tusind tak for din fine og grundige anmeldelse 🙏
Det glæder os, at du har haft en tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem. Vi er glade for, at du følte dig godt taget hånd om på klinikken. Det betyder meget for os.

Nu krydser vi fingre for resultatet og glæder os til at følge med i processen, hvor håret begynder at gro frem 😊

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og tryg oplevelse

Jeg fik en transplantation 19 december. Det var en god og tryg oplevelse hele vejen igennem. De virkede profesionelle. Jeg havde mindre komplikationer med blodsamling i hovedbunden efter operationen. Efterfølgende fik jeg dog medicin og havde god dialog med dem om løsninger og det gik i sig selv.

December 18, 2025

Kære Michael

Mange tak for at dele dine oplevelse - og vi er glade for, at du har følt dig tryg 🙏 Vi glæder os til at følge dit resultatet og er naturligvis med fra sidelinjen😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop fået min anden…

Jeg har netop fået min anden hårtransplantation hos HårEksperten, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Hele forløbet var utroligt professionelt, og jeg følte mig virkelig godt taget hånd om. En særlig tak til Zari, som var min kontaktperson og sørgede for, at alt spillede hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale HårEksperten!

December 18, 2025

Kære Anders

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse😊 Vi er glade for at høre, at du har haft et godt forløb. Tryghed og professionalisme er kerneværdier for os 💪

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og tryg oplevelse fra start…

Fantastisk og tryg oplevelse fra start til slut.
Lægen og sygeplejerskerne på klinikken er søde og rare - De tager sig tid til, at vurderer din konkrete situation.
Hotellet er placeret mindre end 5 minutter fra klinikken, så det er dejligt nemt, at komme til og fra på gåben.
Kan på det kraftigste anbefale, at du kontakter Zari, hvis du ønsker en hårtransplantation i Tyrkiet!

November 21, 2025

Kære Casper

Tak for de fine ord. Vi sørger for at gøre hele oplevelse nem og bekvem, så vores klienter kan nyde det hele fra start til slut 😎

Tryghed & professionel

Meget behagelig oplevelse med håreksperten. Lige fra den første samtale med Zari, til jeg gik ud af af klinikken efter operationen.
Zari og klinikken sørgede for tryghed under hele forløbet og var gode til at forklare processen og forløbet efter samt besvare spørgsmål

Nu er jeg spændt på at se hvordan det vokser ud om 3 måneder

November 14, 2025

Kære Frederik

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at det har været en behagelig oplevelse. Vi glæder os til at følge med i din udvikling 💪

Rated 5 out of 5 stars

Yderst professionelt og rigtig god…

Yderst professionelt og rigtig god kommunikation hele vejen igennem. Zari var super dygtig til at få en til at føle sig tryg, og med rette blev der taget hånd om en hele vejen igennem forløbet. Resultatet lover allerede godt men jeg glæder mig til at se det efter 1 år.

November 15, 2025

Kære Andreas

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for os. Vi glæder os også til at se det endelige resultat. Vi er med på sidelinjen hele vejen 💪

Rated 5 out of 5 stars

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Håreksperten får 5 stjerner…

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Håreksperten får 5 stjerner herfra! Det har været en betryggende oplevelse hele vejen igennem. Alt er planlagt ned i mindste detalje og det giver tryghed. Zari (kontaktpersonen) er virkelig god at have på sidelinjen. Hun går højt op i at klienten får det bedst mulige ophold. Klinikken byder samtidig på meget venlige og profesionelle læger og sygeplejersker. Kan kun anbefales 👏🏼

November 13, 2025

Kære Mikkel

Det var en fornøjelse at have dig forbi klinikken. Vi sørger selvfølgelig for, at vores klienter føler sig i trygge og gode hænder. Vi glæder os til at følge din udvikling 🙌

Viden og tryghed

Kan på det varmeste anbefale Håreksperten. De giver dig tryghed og den nødvendige viden, du har brug for. De anerkender i højeste grad, at det ikke "bare" er noget, man lige får gjort. De lytter til hvem du er, hvad du ønsker, og sender dig afsted fra klinikken velinformeret. Samtidig er de dygtige til at informere om, at et succesfuldt resultat i høj grad også handler om den enkeltes indsats efter transplantationen, hvortil de stiller de bedste tips til vitaminer samt andet til rådighed.

October 30, 2025

Kære Mads

Tak for de flotte ord. Det betyder meget for os, og vi gør altid vores bedst for at give vores klienter det bedste og mest naturlige resultat. Vi glæder os til at følge med fra sidelinjen og er med dig hele vejen 💪

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk

Hold jer væk! Jeg fik infektion, og var igennem en forfærdeligt behandling her i DK . De fraskrev sig ethvert ansvar, selvom de danske læger meget sikkert konkluderede, at infektionen opstod grundet transplantationen. Jeg har nu brugt over 13 måneder, og resultatet er helt forfærdeligt , og har fået et ar.

Jeg har ventet med denne anmeldelse fordi de blev ved med at sige st jeg skulle give det tid førend resultatet kunne ses.

Jeg kan kun anbefale jer at finde et andet sted at få lavet det. Det er dybt amatør agtigt og useriøst.

October 29, 2025

Kære Mohammed

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at dit forløb ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det har været en udfordrende proces for dig, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Du har tidligere været i direkte kontakt med vores læge via vores supportmail. Det er vigtigt for os, at lægefaglige spørgsmål og forløb håndteres direkte mellem patient og læge, så kommunikationen forbliver klar, professionel og uden misforståelser.

Vi har talt med vores læge for at få indsigt i jeres tidligere dialog. Vores indtryk er, at du er blevet tilbudt opfølgning og mulighed for, at din egen læge kunne deltage i dialogen – et tilbud, der naturligvis stadig står åbent, hvis du ønsker det.

Som vi tydeligt skriver på vores hjemmeside, er hvert forløb individuelt, og der er mange faktorer, der påvirker, hvordan det endelige resultat bliver. Når det er sagt, ønsker vi fortsat at støtte og hjælpe dig så godt vi kan, og vi håber, du vil tage imod vores tilbud om opfølgning hos os.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre på en tryg og respektfuld måde. Vores læge står fortsat til rådighed, hvis du ønsker hendes støtte eller en grundig gennemgang af dit forløb. Vi deltager naturligvis også gerne for at sikre, at du får den bedst mulige støtte.

Rated 5 out of 5 stars

Mit andet besøg hos Zari og…

Mit andet besøg hos Zari og Håreksperten er netop overstået og jeg kan endnu engang bekræftet at dette sted er helt unik. Man føler sig virkelig tryg i deres hænder og kan mærke at de vil en det bedste. Hotel og transport er nøje udvalgt og her er det også fra øverste hylde. Alt spiller og kan kun anbefale at man benytter håreksperten. Zari er virkelig sød og man kan mærke at hun brænder for at give dig den bedste behandling.
Endnu engang tak til Zari og hendes Team for at give mig en god oplevelse.

October 24, 2025

Kære Jimmy

Selv tak. Det er en fornøjelse at have dig som klient igen. Dine rosende ord betyder meget, og vi stræber altid efter at give den bedste behandling. Vi glæder os til at følge op på dit resultat og være med hele vejen :-)

Super god oplevelse!

Der var styr på det hele, og alt er utroligt professionelt😊 super klinik med kompetente sygeplejersker og lægen er god til at forklare forløbet både før og efter operationen. Det var rart at Zari var på klinikken og sørgede for at alt bare spiller og der ingen misforståelser opstår med sprog osv🙌 kæmpe anbefaling herfra

October 21, 2025

Kære Martin

Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse under forløbet og ikke mindst her på klinikken. Vi gør naturligvis altid vores bedste for, at det hele spiller 🙌

FANTASTISK!

Da jeg så “STØRST” i Istanbul, var jeg ikke i tvivl, der skulle jeg ned.

Zari er unik, taler dansk er klar med rådgivning og støtte hun brænder for sine klienter, jeg følte ikke på noget tidspunkt at være et nummer i rækken, følte mig personligt velkommen og er blevet behandlet over alt forventning.

Al usikkerhed blev gjort til skamme, Zari sørgede for alt det praktiske, jeg skulle kun bestille flyrejsen,
overvejer du det kan jeg kun sige:
SE AT KOMME AFSTED.

July 17, 2025

Kære Birger

Tak for de rosende ord. Det var skønt at have dig som klient, og vi er glade for, at du har haft en god og personlig oplevelse. Vi glæder os til at være med hele forløbet 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået lavet hårtransplantation I…

Jeg har fået lavet hårtransplantation I Istanbul via Håreksperten

Helt fantastisk oplevelse. Alt var planlagt til den mindste detalje, og jeg var i løbende kontakt med den danske konsult Zari. Det gav mig tryghed og en følelse af, at der var styr på tingene.

Blev hentet i lufthavnen af en limo, som og kørte mig til og fra klinikken og tilbage til lufthavnen.

Personalet på klinikken var søde og meget professionelt.

Jeg har løbende fået udleveret en masse gode vejledninger, og har købt nogle af deres hårprodukter. Nu glæder jeg mig til, at se det endelige resultat.

Håreksperten får den varmeste anbefaling fra mig 😁

January 25, 2025

Hårtransplantation

Jeg er netop kommet hjem fra en tur til Istanbul hvor jeg har fået lavet en hårtransplantation onsdag d 30 okt 2024, arrangeret af Zari fra haareksperten.com

Jeg kan ikke give nok ros og stjerner til Zari for hendes måde at have arrangeret hele forløbet. Det har virkelige været en behagelig oplevelse hele vejen igennem. Fra de mange indledende snakke om hvilke muligheder der var for mig og mit hår, til at skulle bestille selve hårtransplantationen og til køb af flybilletter, ekstra overnatninger osv.

Klinikken der udførte selv operationen, var også en god oplevelse. Især lægen Dr. Merih gjorde at man følte sig i trygge rammer og var især glad for hendes ærlighed i forhold til valg af hårlinje. Også må jeg bare sige at selve operationen var på ingen måde så slem som jeg havde frygtet.

Jeg havde min kone med som støtte og derfor tog vi et par ekstra dage i Istanbul som "turister" inden operationen. Vi boede på et fint hotel der ligger meget centralt. Herfra var det nemt at kommer rundt i Istanbul og der var shopping og mad lige ude for hotellet.

Zari var selv i Istanbul og derfor var hun med på både operationsdagen og til kontrol dagen. Zari er en virkelig sød pige, med et ærligt og varmt hjerte. Man kan mærke på hende at hun gerne vil en det bedste.

Hvordan resultatet så bliver må vi se om 6 til 12 mdr? Indtil da har jeg fået en god vejledning og plan for hvad jeg selv kan gøre for det bedst mulige resultat.

5 stjerner herfra * * * * *

Daniel Larsen

October 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil på det kraftigste anbefale…

Jeg vil på det kraftigste anbefale Håreksperten / Zari.

Hele processen startede utrolig positivt med rigtig fin kommunikation samt professionalisme. Alt gik godt derfra, vi fik lavet en aftale hurtigt og jeg kom med et dato forslag som blev godkendt cirka 2 måneder fra vores første kontakt.

Afrejsen og transport fra lufthavn gik som det skulle, der stod en luksus taxa og ventede på os med det samme da vi landede, og vi kom på et godt hotel.

Om fredagen (morgenen efter) blev vi hentet og kørt på klinikken hvor vi gennemgik hvor hårlinjen skulle side, og jeg fik en god forklaring på alle de spørgsmål jeg havde, samt en masse informationer om processen.

Derefter gik operationen i gang med rigtige læger og sygeplejersker som har styr på deres ting, hvilken gjorde min oplevelse rigtig god.

Resultatet blev som forventet, og Zari har været med hele tiden samt besvaret både sms og opkald hvis der har været nogle spørgsmål efterfølgende.

Alt i alt en 10/10 oplevelse, hvor kunden er i højsædet med gode læger, sygeplejersker og Zari som er fantastisk.

October 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Du vil ikke fortryde valget af Håreksperten!

Det er et kæmpe stort valg når man booker tid til en hårtransplantation. Personligt gik der mange år fra tanke til handling, netop fordi det på en måde kan virke farligt, og junglen af klinikker og læger er så stor som den er. Efter LANG tids søgen rundt gik jeg til sidst med Håreksperten, og det har været 100% det rigtige valg.
Zari bærer nærmest én på hænder og fødder hele vejen igennem forløbet, og er kun et kald eller en besked væk alle døgnets vågne timer. Hun er den kæmpe beroligende faktor som er så vigtig, når man tager til et andet land og får et indgreb. Jeg kan kun takke for fantastisk service.

Klinikken i Istanbul var fyldt med søde mennesker, og Dr. Merih var proffesionel og gav alt den nødvendige information.

I skrivende stund er jeg kun en måneds tid inde i forløbet, og alt ser godt ud, men det endelige resultat kender jeg selvfølgelig ikke endnu. Jeg agter at give en opdatering omkring 12 måneder, for at være helt fair.

September 26, 2024

5 stjerner for både oplevelse og resultat

Jeg har ventet med at skrive på trustpilot, selvom jeg var meget tilfreds med min oplevelse hos Håreksperten i hele forløbet har jeg også ønsket at se resultatet efter 1 år.
Nu kan jeg 100% give 5 store stjerner for både rejsen og hele oplevelsen i Istanbul og selvfølgelig det flotte resultat!!

Det er naturligt, mange kommenterer på at jeg ser frisk og flot ud, jeg får en del bemærkninger fra folk jeg kender, om at de kan se der er sket noget, men de kan ikke se det er en hårtransplantation jeg har fået lavet.

Tak til Håreksperten, og især til Zari som bare ikke gav slip før hele resultatet kom frem.
Teamet Håreksperten har i Istanbul er super dygtige og meget imødekommende, de ligger hjerte i deres arbejde. Glem alle skræk historier omkring hårtransplantation i Istanbul.

Håreksperten skiller sig ud og det vil jeg gerne understrege her på trustpilot og opfordre andre til at kontakte dem, hvis de overvejer en hårtransplantation.

Bestemt en kæmpe anbefaling herfra

Mvh Jesper

September 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var med på sidelinjen

Jeg var med på sidelinjen, da min kæreste fik lavet sit hår. Super dejlig behandling både fra dr. Merih og de andre i klinikken, men også fra Zari. Vi spurgte Zari til råds, om en god frisør i Istanbul, da jeg også gerne ville have gjort noget ved mit hår, og imens min kæreste fik lavet hans, fik Zari og dr. Merih aftalt med en frisør at jeg kunne få ordnet mit, så der blev jeg fulgt ned til en frisøren. Efterfølgende har der været så god kommunikation med Zari og hun svare ligeså snart man skriver, eller ringer.

Så 5 stjerne herfra og 2 glade mennesker, med nyt og snart nyt hår☺️

August 22, 2024