1. Laser Hair Removal Service
  2. Hair Product Store
  3. Hair Removal Service
  4. Hygiene Service

Written by the company

Dansk designet hårfjerner✨ Kvalitet er vores mærkevare. Service💌 haarfri.dk/pages/kontakt-os

2.8

2-star
1-star

HOLD JER LANGT VÆK!

HOLD JER LANGT VÆK!!
Det er simpelthen fusk og fup.
Jeg har købt en hårfri lasermaskine i starten af året. Brugte den som anbefalet, men fik absolut ingen resultater. En ting er at produktet overhovedet ikke virker, en anden ting er at de påstår at man har tilfredshedsgaranti og kan få sine penge tilbage. Det forudsætter jo så bare lige at de i det mindste besvarer ens mails, men man hører intet fra dem til trods for flere mails!! FUP FUP FUP eller bare verdens dårligste service 🤷🏼‍♀️

November 1, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Mangler en mere uddybende manual

Mangler en mere uddybende manual. Den medfølgende er meget meget lille og lidt mangelfuld.
Synes ikke jeg efter 6 uger ser eller mærker nogen forskel.
Har lige fundet ud af skrue op for styrken (bl.a. pga manglende manual)
Den fik fuld blus og der blev den varm.
Nu for den hug de næste uger, så håber på bedre resultatet.

September 12, 2021

Reply from HårFri.dk

Det er vi kede af at høre. Den forkerte indstilling kan sagtens være svaret på at du ikke har fået nogen resultater. Vi vil prøve at lave manualen bedre i fremtiden. Det er dog ikke et kritikpunkt vi plejer at se.
Hav en rigtig god dag.
-Mvh Britt✨

Rent fup!

Rent fup! Og virker ikke!
Jeg brugte Hårfri i 9 uger, og kunne ikke se eller mærke nogen som helst forskel på hårvæksten. Apparatet blev ekstremt varmt efter et par minutter, så det var ubehageligt at holde på. Jeg har fået kløe under armene efter jeg har brugt Hårfri, og det er jeg rigtig ked af. Jeg tænker ikke det er sundt med et produkt som bliver så ekstremt varmt, at man ikke kan holde ud at holde på det.
Jeg har endelig fået pengene retur, men det var ikke let. Adressen jeg skulle sende retur til, var forkert og pakken blev derfor sendt retur til mig, selvom jeg gav kundeservice besked om at den lå klar til afhentning på en bestemt adresse.
Det eneste positive er, at jeg har fået mine penge retur, og at ejer af firmaet selv ringede til mig og beklagede situationen.
Dog har ejer selv opretter en meget positiv anmeldelse herinde. Se Malthe Lund længere nede. Dumt og uærligt!

August 24, 2021

Reply from HårFri.dk

Hej Maria, vi er rigtig kede af at du ikke har oplevet nogen effekt med HårFri. Ingen af vores andre kunder har oplevet kløe, og du skal selfølgelig kontakte egen læge ved første tegn på at du oplever irritationer. At anklage os for fup er måske lige at stramme den, specielt idet du har fået dine penge tilbage på ærlig vis, til trods for at der var en fejl mht. modtagelse af produktet. Jeg har haft ringet til dig og beklaget, igen beklager jeg at din oplevelse har været mindre end perfekt, og desværre ikke HårFri. Det er noget vi har taget mærkbare handlinger for at undgå og noget vi i den grad vil rette op på her i det nye år.
-Mvh Malthe fra HårFri.dk

Rated 1 out of 5 stars

Hårfri lever ikke op til hvad der loves

Hårfri lever overhovedet ikke op til hvad de lover. Og svare ikke på deres mail, så kan ikke sende Hårfri retur og få mine penge igen som de ellers lover.
Hold jer langt væk fra Hårfri

August 15, 2021

Reply from HårFri.dk

Hej Sisse, behandlingen af din forespørgsel om de 90-dages-tilfredshedsgaranti tog angiveligt desværre for lang tid. Det må du i den grad undskylde. Vi kunne desværre ikke acceptere din henvendelse da du ikke opfyldte kravene som står sort på hvidt i vores politik. Vi vil i fremtiden sørge for at oplyse kunder grundigt omkring hvad der skal være opfyldt for at benytte 90-dages-tilfredshedsgarantien. Vi er kede af at din oplevelse ikke har været perfekt med vores kundeservice, dette er noget vi har handlet på her i 2022, sådan at det ikke sker igen. Du må have en god dag.

Rated 2 out of 5 stars

Ingen forandring

Jeg håbede virkelig dette vil virke, og har stadig lidt håb. Jeg har nu brugt deres laserhårfjerner i 9 uger, uden nogen som helt forandring.. De lovede at man allerede kunne se resultater efter 3 behandlinger, og være helt hårfri efter 12. Men tror ikke rigtig på at alle hårene falder af i løbet af de næste par uger, øv...Forsætter og håber der sker noget på et tidspunkt

August 12, 2021

Reply from HårFri.dk

Hej Kate, vi er kede af at HårFri ikke har haft nogen virkning på dig. Jeg kan se i vores database at vi har givet dig dine penge tilbage med vores 90-dages-tilfredshedsgaranti. Produktet vil i nogle tilfælde ikke have nogen virkning, der er det jo dejligt at vi giver dig dine penge tilbage. Håber at du får en rigtig god dag.

Det virker slet ikke!

Fordi hårfri bliver ved med at sige at jeg skal bedømme dem nu, så får de en bedømmelse.

Jeg har brugt produktet på forskellige slags hår på kroppen og det virker overhovedet ikke, uanset hvor jeg bruger det og på uanset styrke.
Jeg går ikke ud fra at det begynder at virke, hverken på ben eller andre steder... Men hvis det gør, vil jeg ændre min anmeldelse. Jeg kommer til at bede om pengene tilbage når jeg har brugt produktet mellem 70 og 90 dage, hvis der ikke sker en ændring.

July 28, 2021

Reply from HårFri.dk

Hej Louise, HårFri har ikke samme virkning på alle mennesker, jeg er ked af at det ikke har haft nogen effekt på dig. En ét-stjernet anmeldelse er ærgerlig at få når det netop er derfor vi har vores 90-dages tilfredshedsgaranti.
Håber du får en god dag alligevel. Mvh Malthe fra HårFri.dk

Rated 3 out of 5 stars

Returnering

Produktet havde desværre ingen virkning på mig, da jeg så ville returnere det, fik jeg en adresse at sende pakken tilbage til, men ingen modtog den. Nu har jeg prøvet at skrive til kundeservicen igen omkring pakken, men har stadigvæk intet svar fået. Super øv

July 6, 2021

Reply from HårFri.dk

Hej Sophie, jeg kan se at vi har sendt dig pengene retur efter du kontaktede vores kundeservice mhp. 90-dages tilfredshedsgaranti. Som jeg også forklarede dig på mail fik jeg desværre stjålet min telefon på en ferie, hvor jeg ikke kunne svare mails. :( Vi har her i 2022 taget de nødvendige foranstaltninger for at det ikke sker igen, mht. den lange svartid.
Du må have en rigtig god dag.

Super god service

Super god service. Havde desværre en fejl i det produkt jeg modtog, men hårfri var hurtig til at løse problemet - om jeg havde valgt at få et nyt produkt eller pengene tilbage. 5 stjerner herfra for virkelig god service.

May 25, 2021

God, samt hurtig service

Bestilte produktet og modtog det ganske få dage efter. Havde få problemer med at finde ud af, hvordan produktet fungerede. Jeg kontaktede derfor Hårfris kundeservice over facebook, og efter få minutter fik jeg hjælp. Jeg er nu i gang med behandlingerne, og venter spændt på resultatet.
Alt i alt en god oplevelse, samt god service :))

May 17, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Tilfreds kæreste! Super produkt og service.

Købte produktet i gave til min kæreste. Var lidt skeptisk over for produktet i starten men valgte efterfølgende at kaste mig over det. Hun har nu haft den i lidt over en måned nu og er meget tilfreds. Barberer stort set aldrig grundet den mindskede hårvækst. Kan klart anbefales!

February 28, 2021

Tusind tak, Simon!

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, super hurtig levering og produktet lever op til alle forventninger. Klar anbefaling herfra!

February 24, 2021

Tusind tak, Dagmar.

Rated 1 out of 5 stars

Varen er bestilt i 7 måned og pengene…

Varen er bestilt i 7 måned og pengene trukket. Men varen er ikke kommet endnu.

December 10, 2019

Reply from HårFri.dk

Domænet HaarFri.dk har fået ny ejer her i september 2020. Jeg er ked af din tidligere oplevelse med tidligere ejer af en helt anden shop. Vil du være sød at enten slette denne misvisende anmeldelse og evt. se den nye hjemmeside.

Take a closer look