Ik vind het echt 5 sterren waard.
Mevr. was zeer vriendelijk en snel in het oplossen van een klacht.
Een hele goede service…bedankt

Reply from Your Little Miss
Ben je op zoek naar mooie haaraccessoires zoals haarspeldjes en haarbandjes? Dan ben je hier op de juiste plek! Zoals onze naam al zegt zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van haarspeldjes, haarbandjes, haarelastiekjes en andere haaraccessoires in alle soorten, kleuren en maten. Dat wordt nog lastig kiezen! Kijk snel tussen de leukste collectie baby haaraccessoires online! Er zijn volop baby haaraccessoires of haaraccessoires voor meisjes, maar er is ook genoeg leuks voor als je al wat ouder bent.
Energiestraat 28, 1411 AT, Naarden, Netherlands
Ik vind het echt 5 sterren waard.
Mevr. was zeer vriendelijk en snel in het oplossen van een klacht.
Een hele goede service…bedankt

Reply from Your Little Miss
Altijd erg leuke haarspulletjes. Kwalitatief goed! Problemen gehad met leveren, maar uiteindelijk goed opgelost. Bereikbaarheid is wel een dingetje, maar als er uiteindelijk contact is. Wordt er goed gecommuniceerd!
È più di un mese che aspetto il mio pacco è ancora nessuna notizia . Ho letto le altre recensioni utilizzano con tutti la scusa dell’indirizzo quando ho sempre fatto ordini non ho mai avuto problemi . Il sito peggiore in cui ho mai comprato . Nessun operatore disponibile. Non effettuano un rimborso e non risolvono il problema in pratica ho perso i soldi . Ho letto le vostre recensioni non regge più la scusa che L’indirizzo è sbagliato

Reply from Your Little Miss
Snelle levering, leuk ingepakt en goede haarspeldjes die ook gewoon goed blijven zitten. Ze hebben er een nieuwe vaste klant bij. Vijf sterren plus!
La prima volta ho acquistato mollette per me, che son oltre 66 enne, vista la qualità, ho fatto ordine per regali bimbe. Molto belli gli accessori ricevuti. Attendo ancora un altro pacchetto con porta accessori.
Super consigliato, serietà, consegna, in Italia, entro circa 10 giorni.
Ben imballato. Da tenere presente sucuramente. Antonella
Superleuke haarspulletjes en mooie kwaliteit! Ook super klantenservice nadat een speltje meteen los was gegaan zonder problemen een nieuwe gekregen. Wel verslavend om hier te bestellen. Ik raad deze webshop zeker aan!

Reply from Your Little Miss
Noch süßer als erwartet. Bis jetzt die besten Haarspangen die ich für meine Tochter gefunden habe. 100% empfehlenswert.
Helemaal weer happy met mijn bestelling! Super snel geleverd en mooi verpakt, tis net een cadeautje zo. En weer een extra knopje, kortingscode en gratis verzending voor de volgende bestelling. Heel blij met deze website.
Zo blij met mijn bestelling! Superschattige haarspeldjes, blijven goed zitten en wat een mooie kleurtjes. Ook heel leuk ingepakt.
Eerste ervaring met deze website. Gisteren haarbandjes besteld en vandaag al in huis! Super leuk ook ingepakt.
Samen met de kortingscode en gratis verzenden is dit helemaal top!
Prachtige haarspeldjes. Mooi verpakt en supersnel geleverd!
Nog steeds geen levering haarspeldjes. Bestelling al week geleden geplaatst.
Dit bedrijf doet geen enkele moeite om de klant persoonlijk uitleg te geven waar het fout gaat. In en in slecht. Snap deze reviews vol lof over dit bedrijf dus niet.
Ik wens graag mijn geld terug. En ik zal nimmer meer wat kopen bij dit slechte bedrijf. Succes.

Reply from Your Little Miss
Snelle levering en heel leuk verpakt!
De haarspeldjes zijn super schattig!
Producten zijn mooi en van goede kwaliteit.
Bij één van mijn bestellingen kreeg ik een verkeerd product geleverd. Hier heb ik het bedrijf voor benaderd. Het bedrijf is echter zeer slecht bereikbaar via mail en telefoon.
Zo blij dat ik deze site ontdekt heb! Hier vindt je een ruime, leuke keuze in alle soorten haarspeldjes. Ook de prijzen zijn heel goed, zeker niet duurder dan in een gewone winkel. Je wordt goed up to date gehouden van je bestelling. Levering van Nederland naar België ging ook snel. Heel leuke site waar ik zeker nog ga bestellen.
Learn more about other kinds of reviews.