See what reviewers are saying
5* over het product. Dit werkt echt al na 1 behandeling! 2* over de verzending. Ik heb er bijna 2 maanden op moeten wachten. Veel berichten gestuurd via FB en mail. Uiteindelijk 1 mail ontvangen me... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Bestelling klok geen klok weg geld
Heb de 8e maand 2023 bestelling geplaatst , reeds betaald nooit ontvangen , div keren mailtje gestuurd er wordt geantwoord probleem hier of daar , maar goed betaald geen klok geen fatsoenlijke afwerking , oplichters !!!
Oplichting/ fraude
Nooit mijn bestelling gekregen wel 50.- betaald
Heel vaak geprobeerd te bellen en vaak gemaild.
Oplichters/ fraudeurs
Het is flessentrekkerij..
Het is flessentrekkerij... het zijn producten van o.a. alie express die 4 euro kosten en verkocht worden voor een veelvoud hiervan... na betaling kan je de bestelling volgen (3weken) en vervolgens niets krijgen... op berichten wordt niet gereageert... oplichters
Op 5-3-2024
Op 5-3-2024: bestelling van
2x Diep Reinigend Masker × 1
€34,95
Tot nu toe niks ontvangen. Pas op oplichters 🤬🤬🤬🤬
Pas op voor die habelle oplichters,geen…
Pas op voor die habelle oplichters,geen bestelling sturen maar toch moet van te voren betalen..ik krijg geen bestelling en mijn geld is weg,geen geld terug op mijn rekening
Green thee masker is nep en zag…
Green thee masker is nep en zag achteraf dat je ze op Temu voor €3 kunt krijgen. Ben mooi opgelicht ! Het werk niet en veel te veel betaald !
List en bedrog
14-12-2023 gezichts dieptereiniging besteld.
Nu, 8-3-2024, nog steeds niks ontvangen.
Mailen is a waised of time. Valse T&T.
Top product
5* over het product. Dit werkt echt al na 1 behandeling!
2* over de verzending. Ik heb er bijna 2 maanden op moeten wachten. Veel berichten gestuurd via FB en mail. Uiteindelijk 1 mail ontvangen met het bericht dat het onderweg is. Dit was 4 weken voordat ik het daadwerkelijk had ontvangen
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan. Weken op gewacht! Nog steeds niks ontvangen. Ze sturen een mail dat je adres niet klopt, vervolgens mail je het "juiste adres" en word er niet meer gereageerd. Na meerdere mailtjes gestuurd te hebben nog steeds geen respons. Uiteraard al vooruit betaald! Stelletje fraudeurs!!!!! BESTEL HIER NIKS!!!! Ik neem juridische stappen, hier mogen ze niet mee weg komen!
Ik heb mijn producten nog steeds niet…
Ik heb mijn producten nog steeds niet ontvangen, volgens mij komt het ook niet meer en in contact komen lukt ook niet.... ik zou zeker niet bestellen!
Dropshipping alles komt van Alie…
Dropshipping alles komt van Alie express. Trap er niet in! Screenshots zijn gemaakt exact hetzelfde product voor €2,21.
Opmerking onder advertentie verwijderd
Vandaag op basis van alle online gevonden 1 ster, negatieve reviews, een opmerking geschreven onder de advertentie op Instagram. Deze opmerking is binnen 10 minuten verwijderd door Instagram omdat het volgens hun spam zou zijn. Zo zie je maar: Habelle dult geen negatieve feedback.
Oplichter Zouhair
Zouhair is een rare knakker. Als er problemen zijn komt hij niet met een oplossing, maar reageert gewoon niet. Habelle is gewoon een ordinaire dropshipper, die bij problemen niet thuis geeft. Wil graag slapend rijk worden.
Frauduleus bedrijf
Binnen 24 uur een bestelling geannuleerd. Zou 100% terugbetaald worden, waarvan keurig een creditnota gekregen. Echter nooit feitelijk terugbetaald, ook niet na herhaaldelijk (netjes) vragen… krijg ook geen reactie op diverse mails. Heel zielig dit. Raad aan met dit bedrijf geen zaken te doen!
Heel slecht,ik heb een bestelling…
Heel slecht,ik heb een bestelling gedaan.heb betalingsbewijs,heb echter nooit iets ontvangen,ze beweren dat het is afgeleverd en reageren niet meer op verdere mails!
Slechter dan slecht!!!
Eigenlijk zijn ze nog geen 1 ster waard! We hebben iets besteld, niet tevreden, steeds geen reactie op mails waar het heen retour moet. Gaat nog wat worden om het geld (50,-) terug te krijgen. Inderdaad, bestel hier NIETS!!!!!!!
Onbetrouwbare club
Terugbetaling is bevestigd, maar zelfs nadat ik 5e reminder heb verstuurd, heb ik nog steeds m’n geld niet terug. Frauduleuze club. Bestel hier niets!!
LET OP! HABELLE NEEMT GEEN ARTIKELEN TERUG!
Als je een artikel koopt en het is niet wat je ervan verwacht dan heb je pech. Habelle accepteert namelijk geen retourzendingen! Je geld ben je kwijt en je zit met een artikel waar je niks aan hebt.
Inderdaad grote oplicnters.
Inderdaad grote oplicnters.
Mensen aub niks daar bestellen.
Ik heb 2x bh's besteld net zoals andere reviews, mij ook vals track en trace geven. Dan zeggen we hadden chauffer had je adres niet, ik weer adres door mailen. Daarna was het stil met het mail verkeer.
Toen had gevraagd om mijn €50 terug te storten, tot heden geen reactie.
*MENSEB ALS JE RECLAMME VAN HABELLE ZIET, METEEN DOOR BLADERE!!!!!!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.