Hairpower har et godt udvalgl. Jeg bestilte shampoo og balsam fra Redken og Ironguard fra Revlon - ingen af delene fandt jeg billigere på andre hjemmesider. Der var lynhurtig opfølgning på bestillinge... See more
Hairpower.dk
See what reviewers are saying
Super fin hjemmeside, overskuelig opdelt i katagorier .. Kvalitets produkter til billige penge . Rigtig dejligt med skønne produkter til børn ! Varene er altid pakket lækkert ind ! Rigtig stort plu... See more
Jeg har bestilt 2 gange ved Hairpower. Først til mig selv derefter til min 92-årige livsglade svigermor, som med skepsis følger internet-handlen; dr den sikker, nem at håndtere og troværdig? Svig... See more
Jeg bestilte nogle hårprodukter, fik derefter hele tiden orientering om afsendelse, hvor pakken befandt sig, inden den inden for et døgn blev leveret af et smilende postbud. Da jeg pakkede op, var der... See more
Information provided by various external sources
Hårprodukter og online frisør rådgivning - Her kan altid regne med kvalificeret service hvis du har spørgsmål eller problemer vi kan hjælpe med. Vi er ikke bare en anonym webshop der langer shampoo over disken! For os er der ingen forskel på om vi sælger i vores salon eller på nettet, du får den samme gode service og vejledning! HUSK! Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du er i tvivl om noget!
Sejling Hedevej 3, 8600, Silkeborg
- 21197475
- info@hairpower.dk
- hairpower.dk
People also looked at
perfekt handel
Var glad for at jeg kunne finde en ellers dyr hårlak, til en god pris. Jeg bor i silkeborg og synes det er rart at slippe for forsendelsesgebyr.
Kan klart anbefales!
Overskueligt - og hurtig levering
Gode kvalitetsprodukter - overskuelig hjemmeside - hurtig og perfekt levering!
Det bliver ikke meget nemmere og billigere
Det tager ikke lang tid at bestille sine hårprodukter på Hairpower, og det bedste er, at det hele er ligetil, og man får det leveret lige til døren, eller kan hente det næste hverdag.
Så prøv det, det kan jeg kun anbefale.
Rigtig gode produkter og service
Er rigtig glad for at jeg fandt jeres hjemmeside. Har længe ledt efter RUSK produkter og dem fandt jeg hos jer.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller produkter fra Hairpower..Super hurtigt betjening som jeg syntes er dejligt..
Servicen er helt i top
Det var meget enkelt at bestille og betale for varerne, mens det var lidt uklart hvornår varerne kunne afhentes i butikken i Silkeborg. Jeg havde fået den opfattelse, at varerne kunne afhentes den følgende dag og efter modtagelse af bekræftigelse på, at varerne var afsendt. Varerne var heldigvis ankommet til butikken dagen efter, men fik oplysningen om, at man ikke kunne være sikker på, at varerne var kommet, da bestillingen var afsendt efter kl 16 dagen forinden. Det kunne være fint at informere herom, da der formentligt er mange der bestiller deres varer om aftenen.
Alt i alt havde jeg en rigtig god oplevelse med køb af varer hos Hairpower.
Hurtig korrekt levering
Nem bestilling, masser at vælge mellem, gode beskrivelser af varene. Levering kom hurtig og levering var korrekt.
Super service, hurtig levering og gode priser
Fuld tilfredshed med den handel jeg foretog. Fik hvad jeg bestilte plus ekstra vare. Super service. Meget hurtig levering. Nemhed ved bestilling, godt overblik på sitet. Alt ialt en perfekt oplevelse. Handler klart igen en anden gang
Super Service
Jeg bestilte shampoo og spray til hårtab - fik den dejligste pakke med ekstra "guf" (hvem kan ikke lide det :-) )
Og et sødt kort om at jeg kan klage min nød - også selvom det ikke skulle handle om produkterne - det fik mig til at smile...
Perfekt service og rådgivning
Ved telefonisk henvendelse, kan man tale med uddannede frisører, som er rigtig gode til at rådgive. Man får hurtigt tilsendt det bestilte (og en lille overraskelse, som jeg rigtig godt kan lide)
Tja! Jeg vil i hvert fald handle hos Hairpower igen!! Det fungerer bare!!
hairpower er på pletten,når jeg har brug for det.. Hurtig bestilling, hurtig levering :o)
Jeg kan anbefale Hairpower, de har en nem og overskuelig hjemmeside, man kan bestille når man har tid. Også er der hurtig levering.
levering til tiden
har prøvet produktet i 2 uger og vil sige det er det bedste håt shampoo jeg har prøvet
Hurtig betjening selv om man bor i udlandet.
God hjemme side, nem at finde rundt i. og hurtig betjening man køber online. Lidt land leverings tid når man bor i udlandet Belgien, men ok man skal bare lige vende sig til det.
God service, og god kontakt til firma.
Tak for det.
nemt og effektivt
Det kan vel næppe udtrykkes tydeligere end jeg har gjort povenfor.
God, Proffesionel og effektiv behandling
Modtog mine varer dagen efter, jeg havde bestilt. Jeg havde desværre kommet til at bestille 1 forkert produkt, som var min EGEN skyld, her var i meget hjælsomme, og svarede min mail med det samme, og gav mig mulighed for at få tilsendt det rigtige produkt, uden at skulle betale for Porto. Dette modtog jeg også dagen efter.
Jeg har været yderst tilfreds, og kommer helt sikkert til at handle hos jer igen!
Rigtig god
Jeg fik levering hurtigt, billige produkter, vil helt sikkert bruge Hairpower igen
Brugt produkt?
Hurtig og nem levering. Men... - Det virkede som om jeg fik en spray der havde været brugt, eller hvor ventilen var i stykker, for den var løbet tør efter 3 sprøjt. Fik aldrig kontaktet dem igen, så kan ikke vide om de ville have sendt mig en ny.
Det er nogle super dejlig vare
Jeg har lige købt noget hårolie det er bare så godt ,
jeg behøver ikke at bruge så meget tid på at sætte hår mit hår mere .
Også er prisen den er meget rimlig
Gode priser på gode mærker - hurtigt leveret
De helt rigtige mærker meget billigere end hos frisøren. Og jeg fik dem allerede dagen efter. :-)