HandiTours Reviews 24

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi bestilte vores rejse til Pais hos Handitours fordi en af os sidder i kørestol. Vi er ovenud tilfredse. Alt fungerede. Hjælp i lufthavn i Billund og Paris, transport til og fra hotel, lækkert og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super tur til Barcelona!!!! Hotel, seng og badeværelse var super. Det mødte alle kørestolsbehov selv med både el-scooter og manuel kørestol Og Handitours arrangerede leje af scooter og badestol -... See more

Rated 3 out of 5 stars

1. Travel Agency

Written by the company

HandiTours er et specialiseret rejsebureau med fokus på handicaprejser. Vi skræddersyr vores rejser, så forholdene er tilpasset vores gæsters behov.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vellykket ferie i Paris i kørestol.

Vi er ovenud tilfredse. Alt fungerede. Hjælp i lufthavn i Billund og Paris, transport til og fra hotel, lækkert og praktisk hotelværelse. Leje af el-kørestol, der stod parat på hotellet, da vi ankom.
Absolut anbefalelsesværdigt og den nemmeste rejse, vi har været på.

April 18, 2026

Sa Coma, Mallorca

Vi havde en fantastisk familietur til Sa Coma, Mallorca. Super service og alt handicapvenligt. Fin afhentning til/fra lufthavn. Skønt sted hvor der er tænkt kørestoladgang med i det hele. Fra færgesejlads til offentlig bustur til Palma.
Dejligt.

October 11, 2025

Toscana juli 2025

Toscana juli 2025
Det var en fornøjelse at rejse med Handitours. Turen blev arrangeret med omhu og fleksibilitet, så vi kunne nyde det hele og være i gode hænder. De bedste anbefalinger herfra.

July 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig hjælp til korrekt booking

Under ferie i USA kontaktede vi Handitours mhp at planlægge/booke rejse til Nordirland med kun få ugers varsel.
Christel fandt hurtigt nogle mulige overnatningsmuligheder jf vores ønsker incl område, varighed af rejsen samt behov for hjælp i lufthavnen og handicapvenligt badeværelse på hotellet.
Alt fungerede rigtig fint.
Vi sender gerne vores varmeste anbefaling.

July 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft den perfekte oplevelse med…

Vi har haft den perfekte oplevelse med forårsferie til Malta. Den oversteg virkelig vores forventninger.
Dels har vi fået en virkelig god information lige fra bestilling af turen til Malta fra HandiTours - om muligheden for at bruge Valizo, hvilket vi helt sikkert gør igen - men den lokale rep. fra HandiTours var til stede i lufthavnen ved ankomst og gav os et kort over Malta og byer samt en brochure over turmuligheder til inspiration. Næste dag mødte rep. op i lobbyen på hotellet og hjalp os med at tegne ind på det lokale kort over bydelen, præcis hvor vi kunne komme frem med min kørestol. Fortovene på Malta er ikke brede, de er til den virkelig smalle side, men repræsentanten kunne helt præcis forklare, hvor der var muligheder for ture ligesom rådet om at booke en limousine taxa var genialt. Vi fik en virkelig god chauffør, der virkelig kendte til Malta og de lokale muligheder, så vi fik mange forklaringer om det daglige liv i Malta. Der blev kørt helt hen til billetkontoret i St. Elmo så vi kunne se krigsmuseet og bagefter blev vi kørt til Medina så vi selv kunne gå rundt i ca 45 og se den by. Bagefter blev vi kørt tilbage til hotellet og fik at vide, at nu havde vi set det allerbedste i Malta, så vi kunne med fryd nyde de daglige gåture/køreture m kørestol og nyde vejret - hvor muligheden for sol var til stede. Vi valgte at nyde vejret og læse nogle af alle de bøger vi var kommet bagud. Alt i alt den perfekte forårsferie. Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling af HandiTours og deres lokale repræsentant i Malta.

March 31, 2025

Oplevelse med Handitours😊

Vi har nu rejst med Handitours 3 gange, Marbella, Marrakech, og senest Hua Hin, og alle ture har levet fuldt op til det lovede.
Alt fra flyvning, huse/lejligheder vi har boet i, til forplejning og ture.
Syntes Handitours har gjort et rigtig godt arb, med at finde steder som er handikap venlige.
Har vi haft selv det mindste, har Handitours hjulpet os og løst det på meget professionel vis.
Vi kommer helt klart ud at rejse med dem igen, og kan kun anbefales herfra😊

January 22, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Fine rejser for handikappede

Et dejligt sted for handikappede.
Vi har været på Eria Resort, Maleme, Kreta i en uge.
Det var første gang som handikappet, da min hustru har nerveskader i benene efter kemo, og ikke kan støtte på dem. Turen foregik med Jettime (apollo). Vi var ca. 1 time forsinket både på ud- og hjemturen. Det er ikke rart, specielt på hjemturen, da vi var afhængige af flex-transport. Der var vi nødt til at afbestille den oprindelige tur, og bestille en anden - så vi måtte vente ca. 2 timer i Billund på at komme hjem. Selve servicen med at hjælpe min hustru på og af flyet var upåklagelig. Opholdet på hotel hotel Eria var også fint. Vi havde fået leveret en forkert toiletstol, men den blev lynhurtigt skiftet ud med en anden. Der stod en stålift på værelset, som vi ikke havde bestilt. Det blev påtalt, men den blev ikke fjernet. Det kunne de godt have gjort. Det ville have givet lidt mere plads. Selve maden var på det jævne, men man kan vel ikke forvente andet, når det er buffet. Men alt i alt en god ferie. Omgivelserne var rigtig fine med pool til handikappede. Dog kunne der godt have været serveret mad ombord på flyet. Selve rejsen var dyr nok efter min mening, så det er lidt "smålig" at spare på.

June 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi var glade for den rådgivning vi fik…

Vi var glade for den rådgivning vi fik inden vi besluttede destinationen - vi har et barnebarn som sidder i kørestol.
Vi vil bare sige at alle specielle aftaler som blev aftalt,som F.eks håndtering i lufthavnene,flyet og bestilt handicapbus fungerede perfekt.Ligeledes var det anbefalede hotel- Safari Park en rigtig god oplevelse.Lift ved poolen,hotel personale,hygiejne mv.
Vi anbefaler med glæde Handytours
Så mange tak fra os

June 15, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Vi kan bestemt anbefale Handitours til andre

Vi har nu rejst med Handitours tre gange, og det har været dejligt betryggende, at de har sørget for det meste og informeret os om alt, hvad vi skal huske at sørge for. Vi kan bestemt anbefale rejseselskabet til andre med et handicap.

September 16, 2023

Korsika - skønhedens ø

Varm. Vidunderlig udsigt. Et både empatisk og professionelt team med store smil. Vi nød opholdet, stemningen og et allerstedsnærværende team. Vi nød Calvi med havnefronten, lækre frokoster og den lille gågade. Og ikke at forglemme den rustikke butik med korsikanske specialiteter. Vi fik indtryk af en stolt og meget venlig korsikansk befolkning. Dorte og Helle

October 7, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Mallorca

Vi havde valgt forkert hotel ud fra billederne. Det blev rettet men værelset vi fik var noget mindre og dårligere all inclusive. Der mangler en bog til ting man kan opleve i kørestol samt evt leje af bil. Der skal gøres mere opmærksom på hvor man skal henvende sig for at få hjælp for kors et kaos nede på Mallorca da vi skulle hjem. Vi forsinkede flyet 1,5 time

September 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Korsika

Det ses som om, det er Frank Svensson der skriver. Det er det ikke. Det er Britta Svensson.
Jeg er på Korsika med en kørestolsbruger og hendes mand samt en veninde. Boligen , for det var ikke et hotel, som vi forventede, alt for dyrt i forhold til forplejning.
Ok sted at bo , fine rene værelser. Meget venlige personale. Maden var under al kritik. Morgenmad består af tørt brød, som ikke kan bides over, det skal flådes. Smør og marmelade samt en croissant. Det kan godt være, det er normalt her i området, men når der er betalt 14.000 kr pr person, så kan man godt forvente noget bedre. Aftensmaden har været en gang melklister. Da vi ringede til Handitours var der ingen forståelse. Ham der ringede til Handitours mødte en urimelig dame. Manden er som regel en meget rolig og omgængelig person, men det her fik ham til at tænde af. Vi ville som det mindste have kostpenge refunderet, så vi kunne spise ude i byen, det holdt hårdt og damen ville ikke refundere aftensmaden i går, selvom vi tog kontakt om morgenen. Damen var direkte uforskammet.
Så NEJ TAK til Handitours en anden gang.

September 5, 2023
HandiTours logo

Reply from HandiTours

Kære Britta, tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis ærgerlige over, at maden ikke indfrier jeres forventninger på dette landophold på Korsika, men vi glæder os over, at stedet er ok at bo på, og at personalet er venligt. Vi håber i trods alt får en forsat god ferie og finder gode spisesteder under opholdet for de 71% af kostpengene i fik øjeblikkeligt refunderet grundet af jeres indtryk af de lokale egnsretter. Mvh, HandiTours

Bryllupsreje til Barcelona

Min mand og jeg skulle ud og rejse for første gang med kørestol, og vi valgte derfor at få Handitours til at stå for rejsen!

Det fortryder vi skam ikke! Vi havde en vidunderlig tur til Barcelona. Der var styr på det hele, fly, assistance, transfer, hotel og hjælpemidler.

August 8, 2023

Vi har de sidste 4 år rejst gennem HandiTours

Vi har de sidste 4 år fået vores rejser arrangeret af HandiTours, virkelige kompetente personale der er på det kontor, skaffer rigtig gode kørestol venlige værelser.
Har aldrig været i tvivl på at det ville blive en god ferie.
Kan virkelig anbefale HandiTours

August 1, 2023

Varm anbefaling

Vi havde en dejlig rejse og ophold på Eria Resort, Kreta med vores multihandicappede søn. Vi fik fin hjælp og service fra alle hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale HandiTours.

May 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super tur til Barcelona!!!

Og Handitours arrangerede leje af scooter og badestol - med super lokal service samt tranfer til og fra lufthavn.
Intet skulle man bekymre sig om - det betyder meget, når man rejser alene!
Jeg skal på ferie igen - arrangeret af Handitours! :-)

February 15, 2022

Take a closer look