Ook na 20 jaar trouwe dienst van onze Siemens stofzuiger is het nog gelukt om het gesneuvelde achterwiel te vervangen. Eenvoudig te vinden en snel en goed verpakt geleverd. Blij mee!
See what reviewers are saying
Heel snelle levering en heel netjes verpakt! Aangezien er hier in Breda nog maar 1 winkel open is heb ik een keer online besteld en dat is me prima bevallen!!
Sinds een jaar na faillissement als medewerker en ex-collega van Heerlen, heb ik mn eerste bestelling op gedaan via Handyman.nl Gisteren snel besteld en vandaag succesvol aan huis geleverd!!!... See more
Company replied
Handyman service: zeer goed, snel en vriendelijk en men neemt ruim de tijd voor de klant. De verpakking van het printerpapier was beschadigd bij aankomst. Na een goed telefoongesprek met duidelijke... See more
Company details
Written by the company
Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken. De Nederlandse activiteiten van Handyman worden geleid vanuit ons hoofdkantoor in Breda, waar onze centrale diensten zijn gevestigd: directie, administratie, personeelszaken, marketing, klantenservice, inkoop en logistiek. Vanuit een 5.000 m2 groot distributiecentrum vinden meer dan 1 miljoen verschillende onderdelen hun weg naar meer dan 100 Handyman-winkels in Nederland en België of rechtstreeks naar onze klanten.
Contact info
Prinsenhil 1, 4825 AX, Breda, Netherlands
- klantenservice@handyman.nl
- handyman.nl
No history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Precies volgens verwachting
Precies volgens verwachting: online besteld en afgehaald in de winkel na twee dagen. Prima!
Onderdeel was snel leverbaar.
Onderdeel was snel leverbaar.
Goede hulp van de medewerker.
Duidelijke site.
Top
Groot assortiment en snelle levering.
Open en vriendelijk
Nu ja, de Handyman is mij al eeuwen bekend en ik ben er ook regelmatig geweest; ik doel hier het filiaal Maastricht. Ik had deze keer waterfilters besteld omdat ik mijn voorraad niet kon vinden. De 3 stuks gevonden en per mail gecommuniceerd om ze terug te geven. Ik kreeg gelijk mijn geld terug. Die mijnheer die mij geholpen heeft, die is er al jarenlang en is nog steeds heel open en vriendelijk. Zo'n houding werkt zeer positief!
Zeer snelle service
Zeer snelle service! Fijn dat je ook onderdelen van je strijkijzer nadien kunt bestellen!
Het gezochte onderdeel (scheerhoofd)…
Het gezochte onderdeel (scheerhoofd) snel gevonden op de website en vervolgens besteld. De volgende dag keurig verpakt en bezorgd door de brievenbus.
de levering was vlot en goed verzorgd…
de levering was vlot en goed verzorgd heel goed geregeld, na het in zetten van de inkt cassettes ging de printer kapot, moet wel een nieuwe kopen
Bestellen prima, maar verkeerde geleverd!
Prima website, bestellen en afleveren gemakkelijk! Maar nu….originele AEG zuigvoet besteld en een alternatieve gekregen! Met Handyman gebeld en er werd toegegeven dat er een fout was gemaakt en dat alsnog een origineel exemplaar zou worden opgestuurd! Tot dan prima, maar uiteindelijk weer een alternatief exemplaar ontvangen!!!

Reply from Handyman.nl
Prima service
Prima service, snelle levering.
Alleen jammer dat de bezorgdienst, DHL, een pakket-bezorgd-mail stuurt en het pakket in de centrale hal achterlaat zonder bericht.
Snel gevonden wat ik zocht
Scanpart Turboborstel Universeel goed voor een langharig tapijt.…
Scanpart Turboborstel Universeel functioneert uitstekend voor een langharig tapijt. De bij de stofzuiger (Miele) geleverde zuigmond trekt op dit tapijt vacuüm waardoor deze zwaar te bewegen is.
Relaxed shoppen via de webshop
Dankzij het grote assortiment aan artikelen het onderdeel wat ik zocht via de prima opgezette webshop snel gevonden. Betaald en de volgende dag in de winkel afgehaald; geen gedoe en snelle service!
Mijn Henry
Al heel lang willen hebben, nu eindelijk aangeschaft. Heerlijk zo een mannelijke hulp in de huishouding! Zo blij met mijn nieuwe vriend.
Een betrouwbare webshop
Ik heb stofzuigerzakken besteld en een zaklamp. Het verliep allemaal vlot. De bezorging was wel later dan afgesproken. Producten waren netjes verpakt en zagen er goed uit.
Goede tv beugel verhouding prijs en kwaliteit !!
Goede tv beugel
Makkelijk te bevestigen en veel universele hulpmateriaal om
Alles mooi op te hangen en te bevestigen!
Er zit zelfs een waterpasje bij en tekening waar de gaten moeten komen voor de beugel.
Gunstig geprijsd voor zo’n beugel.
En de beugel hoeft in mijn geval alleen naar links en rechts te kunnen verplaatsen !
Scheerkop ladyshave
Snelle levering ( binnen 24uur ) artikel was snel te vinden, goeie omschrijving met type nummers. Erg tevreden.
zo is wat goede dienstverlening hoort…
zo is wat goede dienstverlening hoort te zijn!
snel en goed
Stofzuigerzakken online besteld en in winkel laten bezorgen. Uitleg op website erg goed. Service in de winkel was uitstekend; medewerker bood aan het afval vd verpakking weg te gooien en controleerde of het de juiste stofzuigerzakken waren.
on line bestelling cartridges
na on line bestelling kon ik gelijk de nieuwe cartrigdes ophalen. het was ook mogelijk om gelijk nog 1 extra te kopen.
Nadat je bericht hebt ontvangen dat het…
Nadat je bericht hebt ontvangen dat het bestelde in de winkel ligt, kun je het ophalen. Een perfecte wijze van afhandeling. Geen verzendkosten. Absoluut voor herhaling vatbaar
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.