Jeg bestilte en hjerteformet nøglering med gravering af både tekst og billede, og den blev leveret indenfor to dage - hurtig fragt! Jeg var lidt nervøs over resultatet af nøgleringen, da jeg bad om et... See more
See what reviewers are saying
Jeg har handlet hos hanhunogbarn for første gang, dejlig butik med lidt anderledes varer end så mange andre. Varen pakket fint ind i lilla silkepapir, dejlig overraskelse. Kan varmt anbefales, j... See more
Sidste-øjebliks-julegave fra min 3 årige søn til hans far. Takket være jeres hurtige levering nåede vi det. Super service. Hurtige svar. Nøgleringen er SÅ flot! Ifl min mand, som var modtager af gaven... See more
Company details
Information provided by various external sources
Shoppen har til mål at være en spændende og kvalitetsbevidst forretning med et anderledes vareudvalg, og et højt serviceniveau. Vi sælger intet vi ikke kan stå 100% inde for selv
Jungshøjgård 44, 2760, Måløv
- butik@hanhunbarn.dk
- hanhunbarn.dk
No recent history of asking for reviews
Fuld tilfredshed herfra.
Det var utrolig nemt at handle på hjemmesiden, og jeg modtog varen allerede et par dage senere. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Rigtig fin service
Nemt at bestille over hjemmesiden! Vare kom hurtigt frem!
God service!
Rigtigt god service, bestilte en nøglering med gravering, sendte billederne på mail og dagen efter fik jeg en mail om at pakken var sendt, 2 dage senere kunne jeg hente på posthuset. Den var som den skulle være, rigtigt flot! Handler helt sikkert her igen! :)
Hurtig levering, flot produkt, fejlfrit. :-)
Vil klart anbefale dem..
Overraskende
Fik en fanatisk service ! Først var jeg utilfreds med udførelsen , men med det samme tog han tid til at lave det om nøgleringene, og endda lave nogle nye til mig ! Kan klart anbefalde dem !! :) har virkelig været positivt at handle med
Dem , og vil gøre det igen :)
Rigtig godt
Godt sted med gode priser og hurtig levering. Dog hader jeg at det blev leveret i en postboks fremfor f.eks. Swipbox eller på posthuset, men ellers var det perfekt.
Fine varer og hurtig levering
Super fin side, fine varer, rigtig flot tryk på nøglering og meget hurtig dejlig nem levering.
Hurtig og tilfredsstillende service
Bestilte graverede varer til julegaver en fredag aften og jeg havde dem tirsdagen efter. Super hurtig og god levering. Og de svarede hurtigt på kundehenvendelse på mail. Følte mig tryg ved bestilling. Hvis gaverne bliver en succes, så vil jeg klart bestille herfra igen.
Fantastisk service
Super hurtig levering!
Produktet var lige som jeg havde forventet.
Kan virkelig anbefale, at bestille fra Hanhunbarn!
Hurtig service lækker behandling
Jeg bestilte torsdag og modtog dem onsdagen efter (døgnboks) :)
Hårbåndene er sirligt pakket ind og der lå en lille håndskrevet seddel ved.
Absolut god service man får hos hanhunbarn
Kanon kundeservice
Super god netbutik med super god kundeservice og hurtig betjening!
super hurtig levering
bestilte min vare om morgen og fik allerede besked få timer efter at pakken var sendt... Leveret dagen efter :) perfekt når man er i en nødsituation med nusseklud der er blevet væk ;)
Uden fejl
Der var ingen problemer. Hurtig levering. Absolut positiv Oplevelse.
mega meget glad for de nøgleringe jeg fik bestilt :p.. ville helt klart anbefale det til alle :p
Jeg ville anbefale denne firma til alle.. var helt vildt glad for de nøgleringe jeg bestilte og for den service jeg fik :p..
Hurtigt og nemt
Hjemmesiden er overskuelig og nem at betjene. Varen kom 2 dage efter bestilling og jeg fik løbende en mail om, hvorvidt min bestilling var.. Super nemt og effektivt.
Superservice
Lynhurtig og god service. Vil helt sikkert handle der igen!