Inget slutpris på försäkring. Jag la till tjänster i försäkringen och till slut kom jag fram till en sida, teckna försäkring, utan att se den sammanlagda kostnaden. Jag var tveksam att klicka vidare... See more
Company replied
Company replied
Mycket användbar och smidig tjänst för att jämföra mina försäkringar med liknande försäkringar hos andra bolag. Genom verifiering mha BankID fick jag en bra överblick över försäkringarna och kunde på... See more
När jag jämförde min befintliga hemförsäkring med Happens upptäckte jag att jag kunde spara 47% av min årliga avgift om jag bytte. Och det bästa är att jag inte behövde kompromissa med försäkringens t... See more
Happens är som en one-stop-shop för alla mina försäkringsbehov - som att ha en personlig försäkringsdetektiv på sin sida! Super enkelt och använda med en användarvänlig plattform som hjälper mig att j... See more
Happens vill hjälpa dig att bli och förbli rätt försäkrad. På Happens kan du jämföra pris och innehåll på försäkringar från olika bolag så du kan göra välinformerade beslut. Du kan även använda Happens för att gratis samla och överblicka alla dina försäkringar på ett konto. Idag kan du jämföra och teckna allt från hemförsäkringar till bilförsäkringar och hundförsäkringar på Happens. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och smidig hjälp med byte. Omdömen du hittar på vår profil som "med inbjudan" kommer från kunder som köpt försäkring via Happens. Samtliga kunder som gör köp mottar en automatiskt utskickad inbjudan om att lämna omdöme.
Sweden
Undra hur många som jobbar eller är vänn med detta bolag? Som skriver?

Reply from Happens
En mycket bra hemsida. Tydlig vägledning för att göra ett bra val utifrån behov.
Hund försäkringen ger mycket för pengarna.
Enkel att gemföra försäkringar för en bil.
Det var enkelt att byta
Rekommenderas starkt då dom hjälpte mig hitta den billigaste och bästa försäkringen till min hund. Sparade 300kr i månaden på den nya försäkringen samt höjd årspremien till 80000kr från 60000kr samt högre rehabilitering och medicinering.
Fick tips om en försäkring som jag i annat fall skulle ha missat.
Bra kontakt trevligt bemötande o kunnig peesonal
Ni gav Mig bra jämförelse mellan olika bolag och det underlättade mitt val.
Överskådligt och enkelt att ta ett beslut om vilken försäkring jag skulle välja🙂
Otroligt smidig lösning. Uppskattade verkligen att jag kunde hämta in min nuvarande försäkring och jämföra villkoren/matchningen med andra "äpplen mot äpplen". Sparade nästan halva kostnaden och fick bättre skydd! Tack Happens!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.