Online besteld, binnen 1 dag in huis. Super goeie kwaliteit. Steekt uit boven de hedendaagse andere opkomende merken. Oog voor details. Mijn maat kunnen ruilen in de mooie showroom. Erg vriendelijke e... See more
See what reviewers are saying
Top pakken! Ik zie dat veel webshops deze pakken verkopen, maar je merkt dat de kleding van Hark & Graaf ver boven de concurrenten uitsteekt. Daarnaast ook een hele goeie service, ik kon op mijn... See more
Kwaliteit pasvorm verzending mag spoediger
Super fijne ervaring op locatie. Veel advies gehad met als aller eerst een warme welke met een lekker drankje. Top hulp bij het maken van een keuze super fijne stof! Dankjullie wel heren.
Hark & Graaf toppers
Kleding van Hark & Graaf heerlijk om te dragen, netjes en casual en alleen hierom al ben ik er zeer tevreden mee. Geen rotzooi die je 2/3x wast en mag weggooien.
TOP JONGENS!
Kwaliteit hoog!
super bedrijf en wat een kwaliteit!
super bedrijf en wat een kwaliteit!
H&G for the win!
Deze jonge heren hebben mij nooit…
Deze jonge heren hebben mij nooit teleurgesteld, altijd top service en kwaliteit.
Ik heb afgelopen week 2 broeken besteld…
Ik heb afgelopen week 2 broeken besteld waarvan 1 te klein was , toen had ik contact met ze opgenomen en kreeg ik direct een bericht terug en kon ik het meteen omruilen top klantenservice ben er erg blij mee !!
Top kwaliteit
Top kwaliteit producten en dit geldt ook voor de klanten service, die staat 24/7 paraat. Zeker aan te raden!
Fantastische kleding en uiteraard goeie prijzen!
Ik koop al sinds hun eerste drop. Dit was in april 2024. Tot heden koop ik nog steeds altijd bij een nieuwe drop. Ik heb niks anders dan lof voor de kwaliteit, communicatie en prijs die hier te spraken is. Perfecte kleding voor zowel casual als zakelijk. Zeer zeker een aanrader!
Hele snelle service & klantvriendelijk!
Zeer tevreden
Hark & Graaf heeft mooie en nette kleding. De kwaliteit is goed en het zit perfect. De service is vriendelijk en snel. Ik ben erg tevreden en kom hier zeker terug.
Mooie kleren
Hele goede kwaliteit kleren. Snelle bezorging, en snelle reactie op whatsapp!!!
Top kwaliteit en snelle service!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.