En venlig fotograf, Mike, der med kort varsel kunne komme og give vores familie en god oplevelse ved at tage nogle skønne julefotos☺️🙏
See what reviewers are saying
Selvfølgeligt vi haugaardsfoto.dk når vi skal have taget billeder. Mike ( fotografen ) er altid smilende og i godt humør, vi er meget glade for de muligheder vi havde med billederne og vil kun give... See more
Company replied
Vi havde haugaardsfoto til at fotografere ved vores bryllup og han kan virkelig anbefales. Han var med fra kirken og til festen sluttede incl. Bryllupsbilleder mellem kirke og fest. Vi fik sindssygt... See more
Company replied
Det er dælme trist at møde ejer, i et lyskryds på Munkebjergvej, i firmabilen med nedrullede vinduer og for fuld musik sidde og smide affald ud af vinduet, så koncentreret i sit ulækre gøremål, at ha... See more
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
uprofessionelt og skandaløst
Kan på ingen måde anbefale virksomheden.
Baggrundsviden:
Min kone og jeg brugte Haugaardsfoto til vores bryllup.
Der blev lavet en aftale på X beløb og en dato for hvor, hvornår, og hvorlænge dette skulle vare.
Der bliver givet frie tøjler til at fotografen kunne tage så mange billeder som muligt og med første prioitet til alting, så han altid kunne få lov til at stå de bedste steder til fotosne.
Da vi kommer til overlevering, prøves der at tages en pris som er over det dobbelte af den aftalte pris.
Dette bliver så rettet så det igen bliver den aftalte pris.
Herfra havde vi aftalt at vi skulle have alle billeder der blev taget overført til os, gode som dårlige, og uredigeret, da vi selv har mulighed for at redigere i photoshop.
Vi opdager hurtigt at det er en meget lille procentdel af billederne som faktisk er brugbare. De fleste billeder er enten ude af fokus eller af mærkelige ting som er ligegyldige for en bryllups fotograf. Nogle mangler halvden af hvad der skulle have været et billede, eller der gennerelt ikke er blevet taget hensyn til hvordan lyset er, sådan at de f.eks er ekstremt mørke.
Dog er dette ikke den værste del af det hele. For vi fandt også hurtigt ud af at der mangler en hel del billeder. Billeder af ret vigtige nøgle punkter, der ikke blevet overleveret. Som f.eks af os ved alteret med vores ringe, specielt forespurgte billeder af os i solnedgangen og brudens brors tale til os. Disse er nøgle punkter på dagen som ikke kan genskabes, som vi ved der er blevet taget billeder af. Ved kontakt om hvor de billeder er henne, har vi ikke kunne få et konkret svar. Der er blevet gjort flere forsøg på at snakke uden om, og de manglende billeder er ikke blevet overleveret.
Alt i alt har det virket som om at fotografen ikke har vist hvordan man bruger et kamera. Og ikke har ville indrømme hvis noget er gået alt eller blevet væk.
Har ikke givet penge for at mit bryllup kunne bruges som basis træning i hvordan et kamera fungere. At fotografen ikke har kunne finde ud af de helt basiske ting som lys og fokus indstillinger på et kamera, er mig en kæmpe undren.
Så hold jer væk fra denne useriøse og uprofessionelle virksomhed! Dårlig kvalitet og dårlig/ingen service.

Bryllupsfoto
Vi fik sindssygt mange billeder som bare var i top.
Kun ros og varm anbefaling herfra.

Reply from Haugaardsfoto
Dygtig fotograf med god tålmodighed.
Dygtig fotograf med god tålmodighed.
Havde en 5 mdr hvalp, som Mike tog billeder af og han tog den tid der skulle til. Det kom der de meste fantastiske billeder ud af.

Reply from Haugaardsfoto
Fik fotograferet min hund i et stille…
Fik fotograferet min hund i et stille og roligt tempo, der tog højde for hunden. Der var rigtig mange gode billeder, med forskellig baggrund

Tålmodig og dygtig
Vi havde en rigtig god oplevelse med Mike. Han var meget tålmodig og med på at finde nogle gode spots. Fine billeder og formåede at fange alle elleve mands smil.

Verdens bedste fotograf!
Mike er en kanon dygtig fotograf. Han er virkelig sød og imødekommende. Man kan virkelig mærke hans passion for billeder, og for at hans kunder skal få den bedste oplevelse. Han tager sig tid til at få taget billederne ordentligt og til perfektion. Mike er altid klar på at finde de helt rigtige steder og lytter altid til ønsker ligemeget hvad det er. Hvis i mangler en knald god og mega sød fotograf så er det bare med at hive fat i ham

Reply from Haugaardsfoto
Mike han kan klart anbefales
Mike han kan klart anbefales. Han er meget imødekommende og meget sød. Jeg vil rigtig gerne have taget billeder der igen. Virkelig en god oplevelse

Reply from Haugaardsfoto
Kan klart anbefale Haugaardsfoto.dk…
Kan klart anbefale Haugaardsfoto.dk (Mike) han var tålmodig og rigtig sød imod vores søn. Mike tager sig tid til at tage billederne og tager også gerne flere en vi skal bruge. Han er åben for at prøve noget nyt og finder altid gode steder til billeder også hvis vejret ikke er til det.😊 Vi vil gerne have du kommer til vores bryllup hvis du har Mulighed for det.
Knus Mikkel og Anja