Company details

1. Fashion Accessories Store

Written by the company

Hawksgaard er et nordisk brand. Med enkle og stilfulde designs har vi lagt meget energi i at komforten er i top, så du kan præstere bedre i hverdagen. Med matchende farver kan du fuldende dit outfit så du er præsenteret perfekt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastisk sko og bælte

Har brugt skoene og bæltet i en uges tid nu og kan kun give ros. De gnaver ikke eller noget og er meget mere komfortable end andre sko jeg har brugt i samme stil. Bæltet matcher derudover skoen perfekt.

February 23, 2022

Super service

Super service
Vi købte sko og bælte som en gave og modtageren blev meget glad. Det kan helt klart anbefales at købe sko og bælter hos Hawksgaard

November 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Godt produkt og god service

Super service og hurtig levering. Lækkert pakket ind i flot æske. Skol og bælte passer virkelig sammen. Helt igennem anbefalelsesværdigt!

November 16, 2021

Fantastisk produkt!

Fantastisk produkt! God vejledning ift størrelse! Flot præsenteret ved modtagelse! Alt i alt god oplevelse med Hawksgaard

November 9, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Flot produkt med fantastisk service!

Flot produkt med fantastisk service!
Jeg var i tvivl om min skostørrelse, så jeg fik mulighed for at prøve flere størrelser, for at finde den helt rigtige størrelse, både i sko og bælte.
Produktet udstråler høj kvalitet hele vejen. Jeg er super fuldt tilfreds.

October 12, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt et sæt med sorte sko og…

Jeg har købt et sæt med sorte sko og livrem af Hawksgaard. Det er lækre materialer, som udstråler kvalitet, hvilket understreges af en fin indpakning. Skoene har en god pasform. Normalt bruger jeg str. 42, men i dette tilfælde var det str. 43, der passede.
Michael Fagerlund, Nykøbing Falster

September 28, 2021

Lækkert design

Lækkert design!
Virkelig god kvalitet af både bælte og sko.
Det er en super god pris for det man får!
Kan klart anbefales herfra.

July 12, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Genial kvalitet og lækkert design

Mit køb af hawksgaard har været upåklageligt. Nu har jeg gået i skoene i snart en uge og de sidder perfekt på mine fødder uden nogle skavanker, og matchet med bæltet er et fuldstændig stilrent look. Kan varmt anbefales.

June 10, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look