Häxan Reviews 28

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och toppen kundservice – därför 5 av 5! Jag kommer definitivt fortsätta handla hos Häxan. Beställde flera produkter och tyvärr hade en flaska läckt. Fick återbetalning för alla skadade... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Locket på en flaska alcogel satt löst och alla andra varor samt trasor var kladdiga. Jag skrev då till Häxan och berättade. Häxan svarade väldigt snabbt och beklagade samt betalade tillbaka kostnaden... See more

Rated 1 out of 5 stars

Köpte nyligen Häxans propplösare genom MEDS apotek. Produkten lovar stort att lösa upp även djupliggande proppar av fett, hår och smuts. Har använt produkten enligt anvisning ett flertal gånger, men... See more

Company replied

Company details

1. Cleaning Products Supplier

Written by the company

Stig in och botanisera i Häxans växande välde av nya, naturnära produkter. På Götgatan i Stockholm finner du Sveriges första Häxotek och allt som behövs för att rena såväl ditt inre som ditt hem; rengöringsmedel, refill, laboratorium, putsverkstad, husmorstips och drop-in tarotläsning. Välkommen!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Jag har testar Anti kalk inte…

Jag har testar Anti kalk inte speciellt effektiv och dessutom försvann Sprayfunktionen när det var mer än halva innehållet kvar. Medlet för Spishällar är inte bättre än något annat medel på Marknaden och dessutom små flaskor. Det blir väldigt dyrt i längden när du köpre andra märken som är minst lika bra och får mer medel och billigare. Kökspray är okej men dyrt funkar luka bra med Såpa eller Diskmedel blandat med Vatten i en Sprayflaska. Räknar man ut priset med frakt så blir det dyra produkter. Den enda riktiga bra är Puts medel för koppar och silver. Jag vill även påpeka att sprayfunktionen på era produkter slutat fungera efter halva flaskan är förbrukad

August 3, 2024

Så nöjd med Häxans produkter

Så nöjd med Häxans produkter! Nu har jag snart hela sortimentet i städskåpet. Soffa & matta kan jag varmt rekommendera, perfekt när olyckan varit framme. Snabbt och smidigt att beställa och produkterna kommer inom 2-3 dagar.

July 22, 2024

Jag är supernöjd med Häxan-produkterna

Jag är supernöjd med Häxan-produkterna! Jag har testat några av dem nu (Städkit Badrum 🧼 🚽 )och jag måste säga att de verkligen lever upp till förväntningarna. Dessutom är förpackningarna både fina och praktiska. Rekommenderar verkligen🤩🌟

June 8, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Vi sade upp städfirman…

Vi lessnade på vårt ineffektiva städbolag, så när vi började städa själva behövde vi fylla upp städskåpet med rengöringsmedel igen. Vi beställde Häxans städkit, snabb och smidig leverans och jättebra och effektiva produkter! Antikalk är favoriten! När våren kom fick även grillen en välbehövlig omgång av grillrengöring!

July 17, 2024

Supernöjd!

Beställde städkit Bästsäljare och är supernöjd. Mina favoriter hittills är Antikalk och Allrent, dessutom luktar doftoljan underbart😍 Gillar att produkterna är miljömärkta men ändå effektiva!

May 3, 2024

Så bra!

Nej men är så nöjd! Smidigt att beställa & snabb leverans 🌟

June 28, 2024

Häxan Soffa & Matta spray

Jag köpte Häxan Soffa & Matta efter all reklam man sett om att det tar bort fläckar på nolltid. Jag testade det på en liten ljus saftfläck i soffan (duttade med svamp, lät torka och dammsög) och fläcken blev bara större. Testade även på ett tassavtryck på vår ljusa matta, men det funkade inte heller. Värdelöst! Rekommenderas inte.

December 9, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look