Uw recensie bevat ernstige onjuistheden en verdraaiingen van de feiten. Daarom reageer ik, om mijn naam en die van mijn bedrijf te beschermen tegen valse beschuldigingen.
Bij aankoop is de garantie zwart-op-wit met u vastgelegd en ondertekend door beide partijen. U wist exact waar u aan toe was. De uitspraak dat er alleen garantie zou zijn “als u binnen een week met pech stond”, is volledig verzonnen en staat nergens in de overeenkomst. Waarom zou ik iets laten ondertekenen dat ik vervolgens zou negeren?
Enkele dagen na levering werden wij al op agressieve toon benaderd door uw moeder over een kwijtgeraakte tankdopsleutel. Op onze advertentiefoto's is te zien dat deze bij aflevering gewoon aanwezig was. Later gaf zij zelf aan de sleutels uit elkaar te hebben gehaald – en toch kregen wij daarvoor de schuld.
Weken later horen wij pas weer iets van u, nadat u de auto voor een simpele onderhoudsbeurt had aangeboden bij een ondeskundige kennis. Tot die tijd was er geen enkel probleem. Als er daadwerkelijk sprake was van afgebroken bougies op dat moment, dan was u met serieuze motorschade langs de kant van de weg komen te staan – niet “even” op weg voor een beurtje. Uw verhaal klopt simpelweg niet.
Bovendien heeft u ons op geen enkel moment vooraf benaderd, terwijl u wist dat u via ons garantie had. Had u dat gedaan, dan hadden wij – zoals bij al onze klanten – het netjes opgelost. Maar nee, u kiest ervoor om het zelf aan te laten rommelen door iemand zonder bevoegdheid, waarna de situatie zodanig verkeerd is aangepakt dat hij zelf zegt dat hij het niet meer kan repareren. En pas dán komt u bij ons aankloppen, met verwijten.
Als u echt meent dat u in uw recht staat, dan schakelt u een advocaat in. Dat is de juiste manier. Wat u nu doet – online valse informatie verspreiden en proberen een eerlijke ondernemer in diskrediet te brengen – is lasterlijk, schadelijk en respectloos.
Laatste punt: wij kunnen alles regelen wat een ander autobedrijf ook doet, vaak nog voordeliger ook. Maar dan moet u ons daar wél de kans toe geven. Die kans heeft u bewust laten lopen.