HC Renseriet Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg aflevere en habbit jakke til rens i sidste uge, og på kvitteringen står der den kan afhentes tirsdag kl 14. Jeg kommer så tirsdag kl 15:30 og ville afhente den, men den er ikke klar, han siger så... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde 3 tykke uldtæpper inde til vask hos H C renseriet. Tæpperne er ca. 7 år gamle, og har gennemlevet 3 hundehvalpe og børnebørn, med hvad det indebærer. De var godt beskidte. Mine forventn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lige haft ( december 24 )det mest beskidte jakkesæt indleveret, der var fyldt med pletter og jeg havde helt ærligt opgivet af få det rent. Jeg tager forbi HC Renseriet og spørger om de vil give det et... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af HC Renseriet, både når det kommer til service, pris og kvalitet. Sjældent har jeg mødt så flinke og servicemindede mennesker! Jeg skulle have renset min... See more

Company details

1. Dry Cleaner

Written by the company

Vi tilbyder rens og vask til private og erhverv

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Lige haft den mest beskidte dunfrakke…

Lige haft den mest beskidte dunfrakke indleveret, der oven i købet var fugtig og helt klumpet i fjerene, fordi jeg selv havde forsøgt mig uden held. Resultatet er overordentlig tilfredsstillende, fremstår som ny, pletfri og fuldstændig udfoldet og vamset i fjerene igen. Meget tilfreds og taknemmelig.

December 10, 2021

Fik renset 5 skjorter

Fik renset 5 skjorter, nemt og billigt. Står snorlige, og sparede mig for en masse tid. Vil til enhver tid anbefalde HC Renseriet.

January 25, 2021

Jeg afleverede min pelsfrakke

Jeg afleverede min pelsfrakke, som er 1 år gammel til dette renseri og nu står jeg med en ødelagt pelsfrakke og et renseri, som ikke vil vedkende sig deres ansvar. Nedenstående er min klage til renseriet og jeg vil lade det være op til folk selv at beslutte, om de vil indlevere tøj til rens på dette renseri.

Jeg afhenter min pelsfrakke hos jer og da jeg kommer hjem og fjerner det plastic, som hænger over pelsfrakken, kommer der en stærk og meget dårligt lugt fra pelsfrakken. Derudover kan jeg se, at pelsfrakkens ene ærme hænger meget ud forneden og at den ene knap (nederste trykknap) er faldet af. Derudover ser frakken tør og kedelig ud i pelsen og ligner nu en pelsfrakke, som er meget slidt.

Jeg kontakter jer herefter (indehaver at HC rens) og får af vide, at jeg skal komme ud med frakken, og så vil I se på den igen. Da jeg ankommer med frakken fortæller jeg de ting ) og jeg får af vide, at frakken er renset, som den skal renses, men at du godt kan se, at den mangler lidt “finish” (din formulering), og grunden til at frakken lugter, er den rensevæske, som I anvender ved rensning af frakker. Jeg spørger herefter, om den godt må renses med rensevæske, da det er en pelsfrakke og du siger til mig, at det jo ikke er en rigtig pels, hvorefter jeg må korrigere dig, at det er en rigtig pels. Du kigger herefter på vaskeanvisningsmærket og giver mig ret. Det er mig uforståeligt, hvordan man kan vide, at man har renset en pelsfrakke korrekt uden at vide, at det er en pelsfrakke, som man har haft mellem hænderne, og for mig tyder det på, at du ikke har været opmærksom på, at det er en rigtig pels. Du fortæller herefter, at den lugter, fordi den ikke har fået lov at tørre helt, så du vil godt beholde frakken, for at sikre dig, at den bliver tørret, og så vil du selv lave finish på den herefter.

Vi aftaler, at jeg skal hente frakken nogle dage efter.

Jeg afhenter frakken og da jeg kommer for at hente min pelsfrakke, kan jeg konstatere, at frakken ser mere slidt ud, for nu hænger begge ærmer ud forneden og derudover finder jeg en “stiver” til et korset fra et stykke beklædning i den lomme, som var gået i stykker (forinden jeg afleverede den til rens). Jeg kontakter igen HC rens og oplyser om de forskellige ting, men møder her modstand på mine klager over frakken. Jeg anmodes om at komme med frakken, så du kan se på frakken, og da jeg ankommer med frakken, får jeg af vide, at du gerne vil beholde frakken, for du bliver nødt til at se på den sammen med en kollega, og du endvidere lave en skrivelse (dokumentation) på, at du har renset frakken korrekt. Jeg nævner flere gange den stiver, som jeg har fundet i lommen, men den har du ingen kommentarer til.

Jeg har nu været i dialog med det sted, hvor jeg har købt frakken og sendt dem billeder på frakken og de er ikke i tvivl om, at du har renset frakken forkert og at det er ødelagt af denne rens.

May 26, 2020

Haveparasol

HC renseriet hjalp mig med mine 2 kæmpe parasoller - møg beskidte blev de afleveret, så godt som nye - fik jeg dem tilbage.
Kæmpe tak til det søde personale.
Ina

May 25, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Afleverede en kjole til rens som er…

Afleverede en kjole til rens som er brugt 1 gang til et bryllup og som derfor var som ny. Da jeg så kommer hjem med kjolen opdager jeg at der er gået en tråd på stoffet og det er løbet et par cm, efter aftale kommer jeg tilbage for at få kigget på det, men får bare af vide at de kan stoppe tråden. Andet kan de ikke gøre fordi de ikke kan se om det var sket inden. Da jeg så kommer hjem igen kan jeg se at den faktisk også er løbet hele vejen ned af ryggen, men da jeg jo ingen chance har for at bevise at ingen af tingene var sket før kan de ikke gøre noget og jeg orker ikke engang at meddele dem om det med ryggen.
Men et godt råd kunne være at de måske ser den slags ting igennem med kunden ved aflevering, så man ikke står tilbage med beskeden om at det jo sagtens kunne være sket før det blev afleveret.
Men i hvert fald sidste gang at jeg afleverer noget til rens der.

June 8, 2018

Sjusket!

De var flinke, da jeg kom med hele husstandens dyner og puder, og jeg fik da også ca. 150 kr. i rabat, men det opvejer altså ikke renseriets resultat.
Jeg kom med dyner og puder, der var splinternye, og som bare skulle friskes op pga. flytning, men som jeg fik plettet tilbage.
Derudover forventede jeg, at de pletter, der var på det "gamle", ville være så godt som fjernet, hvilket ikke er tilfældet. Man kan også se, at vaskemidlet eller skyllemidlet ikke er helt opløst diverse steder, så vasken kunne ikke have været fyldestgørende
TIl slut forstår jeg ikke, hvorfor det er nødvendigt at klipse ordrenumre på med 6 klips på vaskeanvisningen eller direkte i materialet. De har været trælse at få af og ødelægger materialet.

De skriver på deres hjemmeside, at de vasker og renser i dybden, men det kan jeg desværre ikke tilslutte mig. Jeg har for ca. 3 uger siden skrevet til HC Renseriet og bedt om en kommentar, men har intet hørt.

Opdatering: søndag, den. 3. september 2017 - jeg har endnu ikke fået feedback på min mail fra juli til HC Renseriet, så det kommer nok ikke!

August 15, 2017

Uprofessionel og utroværdig

Uprofessionel og utroværdig
Da jeg ville have min kjole renset blev jeg afvist, da de mente, at pletterne ikke ville gå af i rens, men skulle skylles ud. Eftersom min kjole ikke må skylles, men kun renses var det derfor et spørgsmål om enten at smide kjolen ud, eller tage chancen og måske få ødelagt kjolen i forsøget på at få den ren ved skylning.
Jeg valgte at tage hen til et andet renseri, som uden problemer fik pletterne af min kjole ved at rense den.

June 3, 2017

Perfekt

Har efterhånden reddet et par af mine skjorter, med pletter som umiddelbart var umulige at få af. Tak! :)

Priserne er yderst fair og jeg har altid kunnet afhente mine ting inden for en uge.
Derudover, altid smilende og venlig betjening.

January 24, 2012

Take a closer look