Bwahaha, was benieuwd wat er zo "Healthy" is aan Healthy People. Nou kwam er snel achter dat het dus niet de pakken sap zijn. Mijn conclusie: het is vooral "Healthy" voor hun bankrekening, niet mijn... See more
See what reviewers are saying
Slechte respons. Leek wel geautomatiseerd. Geen reactie op vragen, maar algemene reactie. Kussens zijn niet geleverd. Geld pas teruggekregen na vele, vele emails. En dan nog in 3 delen. Iedere keer te... See more
Voor het bedrag van 2,99 euro kocht ik een pak Cleansing Cranberry, met de nadruk op Cranberry, dat echter voor 80%!! uit appelconcentraat bestaat. Het zou mijn inmuunsysteem helpen en mijn huid -j... See more
Company details
Written by the company
Voor een gezonde levensstijl. HealthyPeople laat u op een laagdrempelige manier kennismaken met gezondheidsverbeterende producten, kennis en feitjes.
Contact info
Goudsesingel 52-214, 3011 KD, Rotterdam, Netherlands
- 010 - 32 20 560
- hello@healthypeople.io
- healthypeople.io
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geweldige slaapervaring
Ik en mijn vrouw slapen al meer dan 1 jaar op de dromer. Als ik nekklachten heb, word ik na,het slapen op de dromer wakker zonder klachten. Ook als manueel therapeut raad ik deze aan al mijn patiënten aan als ze om advies vragen.
Perfecte kussens
Perfecte kussens! Diepere slaap, nooit meer wakker worden met nek-hoofdpijn.
Een heerlijk hoofdkussen
Mijn ervaring met het dromer hoofdkussen was zo goed dat ik een 2e besteld heb.
Ik slaap veel rustiger en ben veel uitgeruster als ik wakker word.
Mijn vriendin zegt dat ik minder snurk.
Super kussen
Super kussen. Na jaren eindelijk weer goed slapen! In de winter is het kussen door de kou voor mij wat te hard, maar de rest van het jaar ben ik er zeer tevreden mee!! Bij het tweede kussen dat ik voor mijn moeder besteld heb ging vrij snel de rits kapot, maar toen kreeg ik zonder pardon een nieuwe! Naast een goed product dus ook goede service!
Heel tevreden
Het was even wennen, maar wat ben ik tevreden over deze aankoop. Veel minder last van m'n nek en hoofdpijn. Zelfs al een tweede gekocht !!
Beste hoofdkussen ever!
na uitvoerig vele reviews gelezen te hebben uiteindelijk gekozen voor dit fantastische product! Geen last meer van mijn schouder en nek. Kussen ligt heerlijk en biedt een goede ondersteuning (zowel voor de rug- en buikslaper). Beste investering sinds jaren!
Kussen vind ik te stevig
Persoonlijk vind ik het kussen te hard/ stevig om de hele nacht op te slapen.
Het zorgt er wel voor dat tussenhoudingen worden voorkomen.
Ik lig er heerlijk op en heb geen last…
Ik lig er heerlijk op en heb geen last meer van mijn nek
Levering van de kussens duurt erg lang
Levering van de kussens duurt erg lang. Bij ontvangst viel de manier waarop het verpakt is tegen. Het straalt geen kwaliteit uit. Uitgeprobeerd maar niet bevallen en de prijs ook niet waard. Voor ons een miskoop en anti snurk is ook echt onzin
Heel moeilijk contact te krijgen
Het is altijd vervelend wanneer je erachter komt dat je aankoop van een Nederlandse website rechtstreeks uit China komt. De levertijd was lang, maar niet te lang. Het artikel was magertjes verpakt, maar zag er kwalitatief goed uit. Helaas voldeed het niet aan de verwachting. Het snurken van mijn man werd er niet minder door en ikzelf kreeg last van mijn oren bij het zijslapen, omdat het kussen zo hard was.
Dus wil ik het retourneren, maar wat blijkt, ik kan helemaal geen contact krijgen met het bedrijf. Niet via de chat, niet via de mail. En dus zijn mijn 30 dagen bijna verstreken en zit ik aan mijn aankoop vast terwijl ik hem niet wil. Lekker dan.
Edit: op de 31ste dag kreeg ik een reactie terug en ik kon het kussen alsnog retour sturen. Dus krijgen ze er van mij een sterretje bij.
Minder nekklachten.
Heb dit kussen nu paar maanden. Ik slaap er heerlijk op. Ben een zijslaper. Wil proberen op mijn rug te slapen, maar dat gaat steeds beetje beter. Heb bijna geen nekklachten meer. Fijne kussen
Klantenservice goed bereikbaar en helpt…
Klantenservice goed bereikbaar en helpt ook goed. Levering duurde erg lang. Werd onvoldoende gecommuniceerd. Het pakket zou wat meer verzorgd ingepakt kunnen worden. Verwacht wordt dat het in dezelfde verpakking retour gezonden moet worden maar dat lukt niet in een gewrapte seal bag.
Geen contact mogelijk en geen kussen
Ik heb het kussen helaas nog steeds niet ontvangen, terwijl de track en trace aangeeft dat dit wel zo is. Ik probeer op alle manieren contact te krijgen, maar ik krijg niemand te pakken. Zonder kussen zie ik graag mijn geld terug!
Zeer slechte service
Na retourneren kussen (dat heel laat kwam en keihard was) helemaal geen reacties op retour en geen geld ontvangen. Geen enkele reactie gekregen
Geweldige stevigheid/ondersteuning
De ondersteuning van de nek en bovenrug is maximaal,dit komt door de enorme stevigheid in combinatie met de vorm van het kussen.Een topper, ik ben van mn hoofdpijn af en wil nooit meer n anders kussen.
Volgens mij zijn het oplichters
Volgens mij zijn het oplichters. Ik heb besteld met de snelle levering en zou het dinsdag 06-09 uiterlijk moeten hebben gehad.
Mail gestuurd, zeggen ze dat er geen kussenslopen zijn en dat ze gaan uitzoeken waar mijn pakketje is. Ook hebben ze gezegd het geld voor de snelle levering terug te betalen. Ik heb nog geen update gekregen en ook geen geld op mijn rekening gezien.
Zou mij niks verbazen als ik het kussen nooit krijg.
Update 27 september:
Ik heb het kussen nog steeds niet binnen en heb de verzendkosten ook nog niet terug gekregen. Ik heb er zo een spijt van dat ik hier besteld heb. Ik heb namelijk niet het idee dat het kussen van goede kwaliteit zal zijn. Dus ik heb of mijn geld verspild, of ik zal 'm terug moeten sturen en dan krijg ik waarschijnlijk toch nooit meer mijn geld terug. Dus ik hoop echt dat het een goed kussen is.

Reply from HealthyPeople
Een v/d beste uit onze test
Wij hebben heel veel kussens getest en vinden het Dromer hoofdkussen sterk qua ergonomie, comfort, maar ook omdat die er gewoon mooi uit ziet.
5/5.

Reply from HealthyPeople
Snelle verzending
Snelle verzending , heel fijn en goed kussen.
Ik heb veel minder last van mijn nek , ik zou niet meer zonder dit kussen kunnen.
Verlost van nekpijn bij in bed ligt en
Verlost van nekpijn bij in bed ligt en. Heerlijk!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.