Nissan-dealer Hedin Automotive - Sittard Reviews

TrustScore 4 out of 5

Bergerweg 71, 6135 KD Sittard, Limburg, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben voor onderhoudsbeurt geweest en er is mij goed uitgelegd welke werkzaamheden gedaan werden. Ook was ik vooraf bekend over de kosten hiervan .

Company details

1. Nissan Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Dealer
  4. Car Service

About Nissan-dealer Hedin Automotive - Sittard

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

65 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben voor onderhoudsbeurt geweest en…

Ook was ik vooraf bekend over de kosten hiervan .

August 6, 2026

Beste meneer Vankan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Dank voor de review.

Vriendelijk

Vriendelijk, correct en goed.

July 24, 2026

Beste Roel,

Fijn om te horen dat je ons vriendelijk, correct en goed vindt. Dank voor de review.

Beste meneer/mevrouw Dijkstra,

Fijn om te horen dat je professioneel en vriendelijk bent geholpen. Dank voor de review.

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen door service medewerker…

Goed geholpen door service medewerker aan de balie Richo Haenraths .
Uitleg reparatie was goed.

July 20, 2026

Beste Koen,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Rated 1 out of 5 stars

Zeer klantonvriendelijk

Telefonisch contact gehad met Nissan werkplaats, waarbij gezegd werd dat de auto een uurtje werk was en €46,50 zou kosten. Op advies online een afspraak ingepland waar ingevuld kan worden of ik wilde wachten op de auto. Eenmaal bij de dealer is de man achter de balie erg klantonvriendelijk. Maakte me indirect uit voor leugenaar, omdat het volgens hem niet mogelijk is om te wachten op de auto en er stond niks op zijn formulier daarover. Het kwam er op neer dat ik maar moest zien hoe ik weer thuis kwam en niet wetende hoelang het zou duren. Vervolgens gaat hij de chef werkplaats erbij roepen om eea te bespreken. Deze man was gelukkig wel vriendelijk. Tijdens dit gesprek kwam de onvriendelijke man ertussen toen het ging over de tijd en kosten. Ook nu beweerde hij dat mijn informatie niet kon kloppen, want een uur werk zou €175,50 kosten en dan konden ze nog niet garanderen of ze het probleem binnen die tijd gevonden hadden. Hij wilde de naam weten met wie ik vorige week telefonisch gesproken had, maar deze kon ik mij niet meer herinneren. Dat leek hij maar raar te vinden. Uiteindelijk ervoor gekozen auto weer mee terug te nemen, want ik voelde me onheus bejegend. Intussen kreeg een andere mederwerker het gesprek mee en hij was eveneens van mening dat de man achter de balie wat mocht bijschaven aan zijn klantvriendelijkheid. Ik zou zeggen dat een cursus voor hem hierin geen overbodige luxe zou zijn. Als hij meer mensen zo benaderd, zal Nissan weinig klanten overhouden. Het is jammer dat ik ook zijn naam niet meer weet...

July 9, 2026

Beste Cindy,

Dank voor de review. Wij hebben je review doorgestuurd naar de vestiging.

Rated 5 out of 5 stars

In alle opzichten de beurt afgeleverd.

In alle opzichten de beurt met succes afgeleverd.

Maar dat mag dan ook voor dat bedrag!

July 6, 2026

Beste Jan,

Fijn om te horen dat alles naar wens was. Dank voor de review.

Snel geholpen

Snel geholpen, duidelijke afspraak voor reparatie, vriendelijke benadering

July 2, 2026

Beste Rina,

Fijn om te horen dat je snel en goed bent geholpen. Dank voor de review.

Rated 3 out of 5 stars

Wat mij tegenviel is het feit dat

Wat mij tegenviel is het feit dat: als ik de service medewerker van hedin bel, dat hun mij adviseren om langs te gaan bij een Nissan garage in de buurt. Als ik dan bij de garage aankom, dat zij van niets afweten !
Ook het feit dat de Nissan garage mij doorstuurt naar Wellcoll om een lege band te maken, bij aankomst Wellcoll werd ik weer teruggestuurd naar Nissan omdat Wellcoll geen opdracht hiervan had gekregen.
Cq. Naar mijn inziens schiet het te kort bij communicatie en eigenaarschap om het voor de klant uit te zoeken ipv wegsturen!!

Verder zijn alle andere onderdelen tot nu toe positief, zoals: service, klantvriendelijkheid en praktische uitvoering van onderhoud aan mijn auto

June 23, 2026

Beste Dennis,

Dank voor de review. Wij gaan dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Rated 5 out of 5 stars

gedaan wat gedaan moest worden.

gedaan wat gedaan moest worden.
APK, met een beurt en nodig onderhoud.

June 2, 2026

Beste Gène,

Fijn om te horen dat alles goed is gedaan. Dank voor de review.

Rated 3 out of 5 stars

Onderhoud is prima uitgevoerd maar de…

Onderhoud is prima uitgevoerd maar de beschikbare softwareupdate werd niet aangeboden c.q. uitgevoerd. Moest ik zelf om vragen en een vervolgafspraak voor maken.

June 17, 2026

Beste Ralph,

Altijd een onberispelijke service

In de 40 jaar dat ik ze ken, is alleen hun naam veranderd: van Renault naar Heddin Automotive, met nog heel wat andere namen tussendoor. Het belangrijkste is dat de kwaliteit van de service, het advies en het onderhoud van mijn verschillende auto’s – van de Renault R18 tot de Nissan Pulsar en diverse Renault Megane’s tussendoor – in de loop der jaren alleen maar beter is geworden... Bedankt

June 5, 2026

Beste Guy,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en advies. Dank voor de review en de mooie woorden.

We hebben een Nissan Qashqai gekocht

We hebben een Nissan Qashqai gekocht. Onze verkoper Rik Brouwer top verkoper. Hij is eerlijk ,rechtuit, behulpzaam, aardig heeft ervoor gezorgd dat het een feestje was om toen we onze auto konden komen ophalen. Mooi gepoetst onder een doek was de auto verstopt. Het was echt een suprise hem te zien. We zijn super blij auto bevalt super goed. Ook de communicatie met Rik was super fijn en goed. Zelfs dat hij ervoor zorgde dat hij zelf aanwezig was om de auto op te halen. Kregen zelfs nog een leuk kadootje. Ook voor ons zoontje was hij heel aardig en maakte een grapje. Nogmaals bedankt wij komen zeker in de toekomst nog terug bij Hedin Automotive.

April 10, 2026

Beste Nathalie,

Wat fijn om te horen dat de aankoop van jouw Nissan Qashqai zo'n positieve ervaring was. We zijn blij dat onze collega Rik jou zo goed van dienst kon zijn en dat je zo tevreden bent met de nieuwe auto. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Rated 3 out of 5 stars

Wellicht een tip. Bij Toyota Maas Mechelen is een werkeiland voor klanten ingericht. Kan wachten op de reparatie van de auto. Heb direct iemand met verstand van zaken aan de lijn gehad en een afspraak

Aankoop van een Nissan is prima verlopen . Een punt van Kritiek over de bereikbaarheid van Hedin. Ben vanuit Maastricht naar Heerlen en toen naar Sittard verwezen. Telkens te horen gekregen dat ik teruggebeld zal worden wat niet altijd gebeurd. Een dag later maar weer zelf gebeld. Uiteindelijk een werkplaats medewerker in Sittard aan de lijn gehad die mijn vraag prima kon beantwoorden.

April 10, 2026

Beste Albert,

Fijn om te horen dat de aankoop van een Nissan prima is verlopen. Dank voor de feedback. Wij gaan dit intern bespreken en zullen dit meenemen om onze service te verbeteren.

Rated 4 out of 5 stars

Twijfel

Het blijft twijfelachtig, omdat ik nu een 1/2 uur moet reizen (voorheen nog geen 10 minuten) om bij de garage te komen.

November 29, 2025

Beste meneer/mevrouw Balth,

Bedankt voor de feedback. We begrijpen dat het vervelend is als je verder moet reizen dan de duur van de ingreep.

Rated 5 out of 5 stars

Kwam voor een nieuw navigatiescherm

Kwam voor een nieuw navigatiescherm. Ben heel goed geholpen.

November 28, 2025

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met het monteren van het navigatiescherm. We waarderen de positieve feedback enorm!

Rated 4 out of 5 stars

vriendelijke en behulpzame medewerker…

vriendelijke en behulpzame medewerker aan de balie!
Een punt van kritiek heb ik wel (heeft niets met Hedin Sittard te maken), ik vind het belachelijk dat ik helemaal uit Kerkrade naar Sittard moet voor een APK-keuring en seizoens-bandenwissel. Ik wil heel graag bij Nissan blijven!!

November 15, 2025

Beste Theodorus,

Fijn dat onze medewerker je zo goed en vriendelijk heeft geholpen. We begrijpen dat de afstand voor jou van Kerkrade naar Sittard verder is dan gewenst maar we hopen je toch graag te blijven verwelkomen bij Hedin Automotive Nissan.

Vriendelijke service.

Snelle service ondanks het feit dat de interne communicatie blijkbaar wat mis was gelopen.

November 5, 2025

Beste Arie,

Fijn om te horen dat onze service snel was. We betreuren het dat de interne communicatie niet optimaal was. Bedankt voor je feedback, we waarderen het enorm!

Alles volgens afspraak verlopen

Alles volgens afspraak verlopen

October 24, 2025

Beste Rinus,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Hartelijk dank voor je positieve terugkoppeling; dat waarderen wij zeer.

Rated 1 out of 5 stars

Nissan Juke gebracht voor nakijken

Nissan Juke gebracht voor nakijken , zou een testrit mee gedaan worden , en dan werd er verder gekeken , na paar uur telefoon van vestiging in Sittard : er is niks waar genomen , en er hadden 3 personen test gereden en dat over wel 5 km , intussen meerdere personen in onze Juke laten rijden en die ondervinden allen het zwabberen van de auto , Juke is net een jaar oud met 8500 km op de teller , vraag mij af of 5 km met 3 monteurs test rijden voldoende is om een goed beeld van het probleem te krijgen , hier ga ik dus niet meer naar toe , wat een waardeloze service!!!!

September 16, 2025

The Trustpilot Experience