Opel-dealer Hedin Automotive - Veendam Reviews

TrustScore 4 out of 5

Transportweg 2, 9645 KX Veendam, Groningen, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Kleinschalig, gemoedelijk! Klant vriendelijk, dit mis ik in Groningen! Wacht nog steeds op antwoord vanuit Groningen, over een vraag! Erg jammer!

Rated 5 out of 5 stars

Goeie service, jammer genoeg geen oorzaak gevonden van de storing maar als het nu goed is zijn wij blij!

Rated 5 out of 5 stars

Ze zijn super vriendelijk, en altijd top op tijd. De vrouwelijke medewerker aan de balie voor de reparaties is echt een Mega vriendelijke persoon. In Veendam

Company details

1. Opel dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Dealer
  4. Car Service

About Opel-dealer Hedin Automotive - Veendam

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

770 reviews in the last 12 months

Write a review

Kleinschalig

Kleinschalig, gemoedelijk! Klant vriendelijk, dit mis ik in Groningen!
Wacht nog steeds op antwoord vanuit Groningen, over een vraag! Erg jammer!

August 3, 2026

Reply from Opel-dealer Hedin Automotive - Veendam

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Met betrekking tot je vraag zet ik het door naar mijn collega in Veendam en Groningen. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Goeie service

August 1, 2026

Reply from Opel-dealer Hedin Automotive - Veendam

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Een fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Rated 4 out of 5 stars

Goede ontvangst en goed overleg over de…

Goede ontvangst en goed overleg over de uit te voeren werkzaamheden.
De ingeschatte tijd klopte vrij aardig.

July 20, 2026

Reply from Opel-dealer Hedin Automotive - Veendam

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Altijd heel klantvriendelijk

Altijd heel klantvriendelijk

July 11, 2026

Beste meneer/mevrouw Hidding,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantvriendelijkheid. Dank voor de review.

Netjes behandeld

Netjes behandeld

July 8, 2026

Reply from Opel-dealer Hedin Automotive - Veendam

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!

Beste Maria,

Fijn om te horen dat je netjes en vriendelijk bent geholpen. Dank voor de review.

Rated 5 out of 5 stars

Ik kwam n.a.v het vervangen van airbags (terugroepactie)

Ik kwam n.a.v. een terugroepactie voor vervanging van de airbags. Dit is iets wat gratis wordt gedaan vanuit Opel, wat netjes dat ik dan zo snel terecht kan voor een afspraak. Het was snel geregeld (15 minuten, complimenten aan de monteurs) en ik ben vriendelijk ontvangen bij de receptie en er is meerdere keren wat te drinken etc. aangeboden. Mijn dank voor de goede service!

June 27, 2026

Beste Tessa,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en fijn dat je snel bent geholpen. Dank voor de review en de mooie woorden.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, houden zich aan de afspraken, vriendelijk personeel.

June 13, 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Ze zijn super vriendelijk

June 10, 2026

Beste Michael,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke personeel hulpzaam en…

Vriendelijke personeel hulpzaam en snelle service 👍

April 22, 2026

Beste meneer/mevrouw Nehboodzadeh,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en onze medewerkers. Dank voor de review.

Rated 1 out of 5 stars

Voor Hedin Veendam wil ik de mensen…

Voor Hedin Veendam wil ik de mensen waarschuwen. Zet al je afspraken op papier want ze liegen en bedriegen daar en de vestiging manager voorop.
Zo’n slechte service die je daar krijgt heb ik nog nooit meegemaakt.
En Hedin hoofdkantoor voelt zich te goed om dit op te lossen en de heer Bijstra houd zich dom.
Koop daar geen auto als je niet uit die omgeving komt anders word je bedonderd.

April 8, 2026

Beste Andre,

Dank voor de review. We gaan dit intern bespreken.

Prima garage

Houden zich perfect aan de afspraak.
Wordt keurig te woord gestaan.
Gewoon heel tevreden.

March 16, 2026

Beste meneer/mevrouw Fickert,

Fijn om te horen dat je heel tevreden bent over onze werkwijze. Dank voor de review en de mooie woorden.

Kon snel terecht

Kon snel terecht, werd direct geholpen en gerepareerd

February 21, 2026

Beste Astrid,

We zijn blij te horen dat je snel geholpen bent en de reparatie naar wens is uitgevoerd. Dank voor je feedback!

Loekie van Hedin Automotive

Rated 2 out of 5 stars

Zo jammer, dit....

We hadden telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefrit in een occasion. Van Assen naar Veendam gekomen, dus serieuze interesse en vast van plan een deal te sluiten. Bij aankomst stond de auto binnen. We konden géén proefrit maken, tenzij we de aankoop bevestigden. Da's heel vreemd en heb ik nog nooit meegemaakt. Verkoper:" bij een proefrit wordt de auto vies meneer, dus dat doen we niet". Irritatie nummer 1, want op de website wordt je uitgenodigd een afspraak voor een proefrit te maken, anders waren we toch niet gekomen?! Toch geprobeerd onze belangstelling te tonen. Op de website staat dat in het budget- afleverpakket een jaar bovaggarantie is opgenomen. " nee meneer, geen jaar bovaggarantie hoor. Slechts op een paar punten wettelijke garantie". Irritatiepunt nummer 2. Je wordt dus op oneigenlijke punten binnen gelokt. Geprobeerd financieel bij elkaar te komen toen bleek dat er een afleverpakket voor bijna €900,- moest worden gekocht voor een jaar bovaggarantie.
We hadden géén inruil en konden slechts €200,- korting krijgen. Verder onderhandelen niet mogelijk en er werd door de verkoper ook niet meegedacht.
We voelden ons zwaar belazerd door de 2 misleidende punten en de koop is op € 300,- niet doorgegaan. Met een zeer zuur en belazerd gevoel het pand verlaten.
Andere garage bezocht, proefrit gedaan, onderhandeld naar tevredenheid, auto gekocht. Zo makkelijk kan het zijn

February 10, 2026

Beste Rob,

Het spijt ons te horen dat jouw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We vinden het vervelend te horen dat het niet mogelijk was om een proefrit te maken en dat er onduidelijkheid was over de garantievoorwaarden. We zullen dit intern bespreken met de vestiging om onze service te verbeteren. Bedankt voor je tijd om dit met ons te delen.

Stephan van Hedin Automotive

Rated 4 out of 5 stars

Snelle afspraak en cordate afhandeling

Snelle afspraak en cordate afhandeling, echter kosten wel heel hoog.

December 22, 2025

Beste meneer/mevrouw Hake,

Fijn dat de afspraak snel en correct was. We noteren de opmerking over de kosten en bekijken deze. Dank voor de feedback.

Stephan van Hedin Automotive

Netjes

Werd netjes gebeld over de kosten en wat er gebeuren moest

October 6, 2025

Beste mevrouw Bolhuis,

Fijn dat je netjes bent gebeld over de kosten en dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Justin van Hedin Automotive

Rated 3 out of 5 stars

We hadden een afspraak staan en ze…

We hadden een afspraak staan en ze vroegen ons 150 euro onderzoek kosten voor dat ze iets gingen doen voor ons nooit meer naar hedin Veendam

July 10, 2025

Beste meneer Lich,

Dank je wel voor je bericht. We vinden het jammer dat je je zo voelt over je bezoek. Bij Hedin Automotive informeren we vooraf altijd duidelijk over eventuele onderzoekskosten. We begrijpen dat dit niet is wat je had verwacht. We nemen je feedback serieus en bespreken dit intern om hier zorgvuldiger mee om te gaan.

Justin van Hedin Automotive

Snel en adequaat geholpen

Snel en adequaat geholpen, vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en ook nog eens heerlijke koffie

April 29, 2025

Reply from Opel-dealer Hedin Automotive - Veendam

Nog bedankt voor je beoordeling!

The Trustpilot Experience

Take a closer look