Gaf tips voor toekomstig schoonhouden van het hek, hij wees me erop in e achtertuin waar de hond vaak tegen springt.
See what reviewers are saying
hebben door dit bedrijf hekwerk achtertuin laten zetten, stevig gedaan en levering snel uit voorraad echt fijn
afgesproken bedrag bleef gelden dat zie je niet altijd
alles bijgewerkt tot t er strak uitzag top afwerking
Company details
Written by the company
Welkom bij hekwerkapeldoorn.com, dé specialist in hekwerkoplossingen in Apeldoorn en omstreken. Ons bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten, vakmanschap en uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar sierhekwerken, tuinomheiningen, industriële oplossingen of poorten, wij bieden een breed scala aan hekwerkoplossingen die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Bij hekwerkapeldoorn.com geloven we in een persoonlijke aanpak. Ons team van ervaren experts helpt u graag bij het kiezen van het juiste hekwerk en begeleidt u vanaf het eerste advies tot aan de installatie. Wij maken gebruik van duurzame materialen en innovatieve technieken, zodat u verzekerd bent van een stevige en stijlvolle omheining die jarenlang meegaat. Onze missie is om onze klanten niet alleen functioneel hekwerk te bieden, maar ook een esthetische aanvulling op hun woning of bedrijfspand. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en daarom streven we ernaar om elke opdracht met zorg, precisie en aandacht voor detail uit te voeren. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Kies voor hekwerkapeldoorn.com en ervaar zelf waarom wij de nummer één keuze zijn voor hekwerk in Apeldoorn!
Contact info
Het Rietveld 55A, 7321 CT, Apeldoorn, Netherlands
- +31555690023
- contact@hekwerkapeldoorn.com
- hekwerkapeldoorn.com
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prachtig hek gekregen en ze hebben het…
Prachtig hek gekregen en ze hebben het vakkundig geplaatst
hebben door dit bedrijf hekwerk…
Goed mooi hekwerk
Met succes onze tuin laten voorzien van…
Met succes onze tuin laten voorzien van hekwerk, mooi gedaan.
Bedrijf biedt verschillende soorten…
Bedrijf biedt verschillende soorten hekwerk aan en levert tegen een nette prijs.
Leveren kwaliteit hekwerk
Leveren kwaliteit hekwerk. Goede montage, kan ze aanraden.
Prijs per meter hekwerk viel me mee
Prijs per meter hekwerk viel me mee. Duidelijke communicatie er ruime keus uit type hekwerk.
Bedrijf waar je op kunt rekenen
Bedrijf waar je op kunt rekenen. Hebben hier een mooi nieuw tuinhek geplaatst.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.