HemdVoorHem.nl Reviews 147

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alles ging vlot ook een probleem wat zich voor deed werd bijzonder snel opgelost. Er wordt direct gereageerd en actie ondernomen. Ben echt onder de indruk van de vlotte service

Rated 5 out of 5 stars

Voor mij geen andere Shop meer. De Olymp Overhemden zijn mijn favoriet. En bij HemdvoorHem was een mooie actie. Dus maar een keer proberen nadat ik zeker was dat dit een legitieme shop was... See more

Company details

1. Men's Clothing Store
  2. Gift Shop
  3. Outerwear Store
  4. Plus Size Clothing Store
  5. Underwear Store

Written by the company

Sinds onze oprichting in 2010 doen we maar één ding: onszelf continu verbeteren om de ultieme online winkelervaring te bieden. Met passie en zorg streven we ernaar om de beste service, topkwaliteit, scherpe prijzen en een wisselend assortiment aan te bieden. Altijd en overal – of je nu shopt via desktop, tablet of smartphone. Bij vragen sta je in direct contact met onze eigen medewerkers, en alle bestellingen worden afgehandeld in ons eigen magazijn. We kiezen bij elke bedrijfsbeslissing voor de meest duurzame oplossing, met oog voor zowel onze klanten als het milieu. Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of tips? Laat het ons weten – we horen graag van je! Wat ooit begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een ruim gesorteerde webshop met een groot magazijn en een uitgebreide collectie herenmode. Van overhemden en ondergoed tot truien, polo’s en accessoires – bij HemdVoorHem.nl vind je het allemaal. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken: met onze gevarieerde collectie, strijkvrije overhemden, modieuze polo’s en kwalitatief ondergoed, maar ook met de service die voor ons vanzelfsprekend is. Wij houden de trends in de gaten, maar verliezen nooit ons eigen gevoel – en dat van onze klanten – uit het oog. Bij HemdVoorHem.nl werken gewoon echte mensen die luisteren naar hun klanten. Jouw tevredenheid is onze drijfveer. Daar doen we het voor!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Site en klantenservice TOP

April 9, 2026

Reply from HemdVoorHem.nl

Wat een mooie review, dank je wel! Super fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen en dat we je snel hebben kunnen helpen. We doen ons best om altijd direct te reageren en problemen snel op te lossen, dus het is geweldig dat dit zo is ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Bedrijf met hart voor de klant!

Ik had overhemden besteld en omdat het altijd goed gaat heb ik de overhemden gelijk gewassen maar ze waren toch de verkeerde maat, dit uitgelegd aan HvH en ze deden totaal niet moeilijk en hebben kosteloos de hemden vervangen voor de juiste maat en ik hoefde de verkeerde niet te retourneren. Top service!

March 19, 2026

Reply from HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost. We doen altijd ons best om met je mee te denken, dus geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe overhemden!

Voor mij geen andere online Overhemden Shop

Voor mij geen andere Shop meer.

De Olymp Overhemden zijn mijn favoriet.
En bij HemdvoorHem was een mooie actie. Dus maar een keer proberen nadat ik zeker was dat dit een legitieme shop was. Dus 4 overhemden besteld.
Alles verliep prima. De automatische berichten en levering waren goed verzorgd.
Op 1 van de overhemden zat op de schouder een fabricage foutje.
Dit werd heel snel en professioneel opgelost door HemdvoorHem.

Ik mocht zelfs een keuze maken uit de nieuwe collectie dat geen onderdeel was van de actie.

Voor mij geen enkele reden om ergens anders heen te gaan. Ik ga snel weer bestellen !

January 26, 2026

Reply from HemdVoorHem.nl

Wat een geweldige review, bedankt!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Olymp overhemden én met onze service. We vinden het belangrijk dat alles rondom een bestelling soepel verloopt — van de communicatie tot de levering. En als er onverhoopt toch iets misgaat, lossen we dat natuurlijk graag snel en netjes op.

Mooi dat we het fabricagefoutje goed voor je hebben kunnen oplossen en dat je een overhemd uit de nieuwe collectie kon kiezen. Veel plezier met je overhemden en we zien je graag weer terug bij je volgende bestelling!

Nog een fijne dag gewenst!

Team HemdVoorHem.nl

Rated 5 out of 5 stars

Snelle en goede service na mailtje over…

Snelle en goede service na mailtje over ontvangen shirt met kapotte naad.

February 19, 2026

Reply from HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je mooie review! Jammer dat het shirt een kapotte naad had, maar fijn dat we het snel en goed voor je hebben kunnen oplossen. We staan altijd voor je klaar!

Gewoon ALTIJD goed...

HemdVoorHem is niet alleen bij deze bestelling, maar al vele jaren gewoon geweldig.
Altijd de juiste artikelen, juiste maat, mooie prijs, snelle verzending, kortom perfect tevreden.

January 29, 2026

Reply from HemdVoorHem.nl

Hartelijk dank voor deze prachtige review en je vertrouwen in HemdVoorHem door de jaren heen. Fijn om te horen dat je telkens tevreden bent over maat, prijs en verzending. We staan graag weer voor je klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Keurige afhandeling van een klacht

Keurige afhandeling van een klacht over de kwaliteit van een trui. Snelle reactie en een nette oplossing! Communicatie erg goed.

January 20, 2026

Reply from HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat we de klacht snel en netjes hebben kunnen oplossen en dat de communicatie als prettig is ervaren. Graag tot een volgende keer!

Team
HemdVoorHem.

Rated 5 out of 5 stars

Pareltje tussen de vele webwinkels die geen klantenservice bieden

Een bedrijf dat de klant op nummer 1 zet. De producten die ze verkopen zijn eveneens van hoge kwaliteit. En…jawel, ze hebben een uitstekende klantenservice. Professioneel, klantvriendelijk en goed bereikbaar. Te danken aan de mensen, ja echte mensen, die klantvriendelijk de telefoon bemensen. Een pareltje tussen vele webwinkels. Chapeau!

December 24, 2025

Beste Maria,

Wat prettig om te horen dat ons werk op prijs wordt gesteld. Alleen maar motivatie om nog harder ons best te doen voor klanten zoals jij!

We wensen je hele fijne feestdagen, groetjes,

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling na 14 dagen nog niet geleverd en niet bereikbaar

Op 10 december een bestelling gedaan. Betaald en factuur direct in de mail. Levering uiterlijk 23 december. Per mail geen reactie en telefonisch niet bereikbaar wanneer je vraagt naar een update, omdat er niet geleverd is.

Update; blijkbaar helpt een review wel. Pakket wordt morgen bezorgd “not” maar niet op het opgegeven adres, maar ergens op een pakketpunt waar ik niet om heb gevraagd. Wordt bezorgd met kerst 🤣🤣🤣 wat een grap. Moet ik het nog gaan halen ook.

Update 2: nu een mailtje vanuit de webshop. Dat eerdere mails niet zijn aangekomen. Ik zal daar als reply in de mail op reageren. Dat is wel zo netjes.

December 23, 2025

Beste Maas,

Ik heb je zojuist via een ander e-mailadres gemaild, gezien onze eerdere berichten van de klantenservice je niet bereikt hebben. Wij doen voor elke klant even hard ons best, review of niet. De mail van gisterenavond hebben we helaas geen antwoord van je gekregen, dus hebben we je bestelling niet aan kunnen passen om deze vandaag aan te laten komen.

Bij het betalen wordt gevraagd of je gebruik wilt maken van een afhaal locatie. Deze optie was geselecteerd, dus wordt de bestelling daar automatisch naartoe gezonden. Veel klanten vinden dit prettig, en kiezen hier opzettelijk voor. Wij kunnen helaas niet aanvoelen of dit per ongeluk gedaan is.

Al met al, je hebt onze excuses voor de misverstanden, zoals ik je in mijn mail ook duidelijk geprobeerd te maken heb.

Ik hoop dat je toch kunt genieten van de feestdagen, ondanks deze ervaring.

Met stijlvolle groet,

(Tot nu toe) naar wens

Mijn eerste bestelling Tommy Hilfiger shorts bij dit bedrijf, omdat Bol ze voor 12,00 euro duurder verkoopt. Dat wil niet betekenen dat het bij de goedkopere leverancier beter is. Máár, zonet het pakket opgehaald én prima in orde.

Bestellen, betalen en leveren ging snel, zonder problemen en betrouwbaar.

Dus ik ben nu tevreden en bij een volgende keer hoop ik ook.

December 8, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je eerste bestelling bij ons zo goed is bevallen, en dat je Tommy Hilfiger shorts helemaal naar wens zijn.

We doen ons best om scherpe prijzen te combineren met snelle, betrouwbare service, dus het is geweldig om te lezen dat dit voor jou goed heeft uitgepakt.

Hopelijk tot een volgende keer, we staan graag weer voor je klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Bestelde artikel was niet op voorraad…

Bestelde artikel was niet op voorraad meer en mocht zelf een ander kiezen en en hoefde niks bij te betalen

December 4, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je beoordeling!

Wat fijn om te horen dat de oplossing naar wens was en je zonder bijbetaling een ander artikel hebt kunnen kiezen. We doen ons best om het altijd zo gemakkelijk mogelijk te maken wanneer iets onverwacht niet op voorraad is.

Team
HemdVoorHem

Rated 5 out of 5 stars

Er was iets verkeerd besteld door mij…en super geregeld in korte tijd

Er was iets verkeerd besteld door mij zelf , maar super geregeld (en duidelijk) door deze firma!
Hartelijk dank zeer tevreden net als over het product

November 25, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn verheugd te horen dat wij u snel en duidelijk hebben kunnen ondersteunen bij de bestelling. Uw tevredenheid over zowel onze service als het product stellen wij zeer op prijs. Graag staan wij u in de toekomst opnieuw van dienst.

Rated 4 out of 5 stars

Klantvriendelijk …

Correcte behandeling bij contact met klantenservice en afhandeling van bestelling

October 31, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Wat leuk dat je contact met ons gehad hebt, fijn dat je goed geholpen bent!

Groetjes,

Het HemdVoorHem.nl team

Rated 1 out of 5 stars

Ik bestelde op 10 oktober drie…

Ik bestelde op 10 oktober drie herenhemden (korte mouw) voor 59,95 euro. Bij de foto van het hemd stond duidelijk 59,95 euro 2+1 gratis.Ik kreeg maar één hemd toegezonden voor die prijs. Na contact via mail vertelden jullie mij dat het wel degelijk maar de prijs is voor één hemd. Ik vind dit dan toch wel zeer verwarrend op jullie site. Bijna 60 euro voor een effen blauw hemdje met korte mouwen is toch wel erg prijslijk!

October 21, 2025

Beste mevrouw Smits-Van Roy,

Wat jammer dat de actie op onze website verwarrend overkwam en dat u teleurgesteld bent. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we begrijpen goed dat dit vervelend is als u iets anders had verwacht.
De 2+1 gratis-actie geldt bij aankoop van drie overhemden naar keuze. Onder ieder artikel staat de verkoopprijs van dat artikel. Zodra er 3 artikelen in het mandje gedaan zijn, wordt de korting daarbij automatisch verrekend op het goedkoopste overhemd in het winkelmandje. We zien dat dit niet helemaal duidelijk was, en dat spijt ons oprecht.

We vinden het erg jammer dat deze verwarring tot een negatieve ervaring heeft geleid, want we willen dat elke bestelling bij HemdVoorHem.nl prettig verloopt.

Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen om te laten zien dat het ook anders kan.

Met stijlvolle groet,

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en perfect product

Snelle levering en perfect product. Ruilen van het artikel (voor een andere maat) ging supersnel.

October 15, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat zowel de levering als het ruilen van de maat naar wens zijn verlopen. Graag tot een volgende keer bij HemdVoorHem.nl!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle oplossing bij een leveringshindernis

Al jarenlang klant bij HemdVoorHem. Een recent probleem met een incorrect leveringsadres buiten mijn wil om werd snel opgelost. Heb de snelle reactie op mijn melding sterk geapprecieerd.

October 9, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Wat leuk om te lezen dat u al jarenlang klant bent bij ons! Soms kan er helaas iets misgaan met een bestelling, maar fijn dat we het snel voor u konden oplossen. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van deze positieve ervaring — dat waarderen we enorm!

Graag tot een volgende bestelling!

Rated 5 out of 5 stars

Mijn bestelling was kwijt geraakt

Mijn bestelling was kwijt geraakt, maar zonder twijfel werden de blouses nogmaals opgestuurd.
Geweldige service!

October 1, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Wat fijn om te horen dat de service naar wens was en dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Veel plezier met de blouses en we helpen u in de toekomst graag opnieuw!

Al jaren snelle levering

Al jaren snelle levering, goede producten en een eenvoudige eventuele retournering

September 19, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je blij bent met onze snelle levering, de kwaliteit van onze producten en dat het retourneren eenvoudig verloopt. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien in onze shop.

Rated 5 out of 5 stars

T-shirt terug gestuurd vanwege pasvorm

T-shirt terug gestuurd vanwege pasvorm. Binnen 1 week nieuwe shirts ontvangen. Ben super tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

September 22, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je review! Jammer dat het eerste shirt niet helemaal naar wens zat, maar fijn om te horen dat de omruiling vlot is verlopen en je snel nieuwe shirts hebt ontvangen. We hopen dat deze maat/pasvorm naar wens is, en dat je er veel plezier van hebt. Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan helpen we je natuurlijk graag weer verder!

Goed en snel geleverd!

Goed en snel geleverd!

September 21, 2025

Reply from HemdVoorHem.nl

Bedankt voor je feedback! Heel fijn dat je bestelling snel en goed is aangekomen."

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look