Hestehavehus Hunde- og Kattepension Reviews 114

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nu har vi taget vores hunde på deres ferier til Charlotte's paradis Hestehave hver gang vi skal være bortrejst hjemmefra. Og jeg kan desværre kun give 5 ⭐her i Trustpilot. Begge vores hunde kan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig venligt og trygt kattepensionat :-) Vores kat Cæsar og os ejere blevet taget godt imod af Charlotte. Vi følte os meget trygge ved at overlade vores fantastiske kat til Charlotte i næste 14 d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har gennem mange år benyttet både katte og hundepensionen på Hestehavehus. Bedre sted findes ikke. Fantastisk personale der elsker dyrene og tager sig kærligt af hvert enkelt. Let at booke på hjemmesi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hentede Jack (schæfer) efter 5 dages ophold. Jeg sender ham helt sikkert hen til Charlotte og CO igen, næste gang behovet opstår. Han var ligeså glad og vågen (og fræk desværre 🤪) som da jeg aflevere... See more

Company details

1. Pet Store

Information provided by various external sources

Hos Hestehavehus Hunde- og Kattepension behandler vi din hund/kat med den respekt som alle individer fortjener. I kan altid ringe til os, eller sende en mail for at bestille fremvisning af stedet før booking. I øvrigt henvises til hjemmesiden www.hestehavehus.dk.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Et rigtigt godt sted * * * * *

Der er INGEN tvivl om, Sophus har været glad for at være på Hestehavehus. Vidunderlige omgivelser, dejlige mennesker og god mad (Sophus fik dagens ret plus tørkost)! Der er allerede bestilt tid til september. Nu har han - den lille gravhund - sovet i næsten to døgn efter han kom hjem fra "lejrskole"! Tak til Hestehavehus for at have passet godt på Sophus!👍😉

April 24, 2017

Super hundepension

Vores hund er glad når vi kommer til Hestehavehus - og selv når han bliver hentet søger han også personalet. Det opfatter vi som en godkendelse af stedet fra hunden. Vi er helt trygge når vi afleverer hunden uanset om det er for een eller fjorten dage.

December 26, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Hestehavehus. Danmarks bedste hundepension.

Hestehavehus er Danmarks bedste hundepension. Vi har fået vores hunde passet her de sidste 15 år. Det er det eneste sted, vi vil have passet vore hunde. Er her "udsolgt", bliver vi hjemme. Vi bor i udlandet, men vi tager hundene med til Danmark, hver gang de skal passes. Det er dygtige og yderst kompetente personer, der tager sig af "pensionærerne". Og det er glade- meget glade hunde- vi henter. De er blevet passet på bedste vis, under fantastisk gode forhold.

November 10, 2016

Et rigtig godt sted.

Vi har brugt pensionen i flere år, og vores franske bulldogs har alle været meget glade for Charlotte og Pernille, som passer godt på dem. Kan varmt anbefales.

October 8, 2016

Sødt og kompetent personale

Jeg er fuldstændig tryg ved at overlade mine katte til pasning i Hestehavehus, hvor de har det super godt. Personalet er sødt, kompetent og fagligt dygtige.

March 29, 2016

Guccis andet hjem.

Vi har brugt Hestehavehus siden 2009 - ofte op til 5 gange årligt - og om sommeren i 3-4 uger.
Vores hund bliver behandlet som en "dronning" - hun er glad og tryg for at komme der og ditto, når hun hentes igen.
Opholdet indledes altid med en gåtur og er blevet luftet om eftermiddagen, inden hun hentes.
Hun er nu en gammel hund med diverse medicinkrævende skavanker, hvilket klares på forbilledlig vis. Ligeledes holder man fra Hestehavehus' side øje med, om vaccinationerne er up-to-date, og om de stadig har alle de aktuelle telefonnumre, for det tilfælde, at noget skulle ske.
Ejerne og personalet er yderst kompetent(e) - venlige og altid parate til en snak om opholdet, hunden og diverse andet.
Hestehavehus kan kun anbefales på det varmeste.
Venlig hilsen Ulrik Møller og Margit Rønsholt

February 25, 2016

Super godt sted

Jeg har pt. brugt pensionen 3 gange og bliver mere og mere begejstret for stedet. Der er ingen tvivl om at min hund Alto er glad for at være der. Personalet virker meget kyndigt og udviser stor omsorg for ens hund. Stedet kan bestemt anbefales og deres åbningstider er rigtig gode.
Peter

February 25, 2016

Hestehavehus hundepension

På Hestehavehus hundepension,er der trygt og godt, har altid en god fornemmelse når vi aflevere vores hunde der. Der er flere personale til at tage sig af dyrene, og de tager sig af hver enkelt hunds behov. Vores hunde syntes nærmest det er en ferie, og de har næsten ikke tid til at sige farvel, for nu skal de gå en tur først,( der er jo mange dufte) inden de kommer i deres rum hvor de både kan være ude og inde som de ønsker det, der bliver gået tur ned dem på det stor område hver dag. Mvh. Bente og Bo Larsen.

February 17, 2016

Professionel

Søde og professionelle med rigtige gode åbningstider. Har brugt dem i 20 år.

February 14, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Det bedste hjem udenfor hjemmet

I alle de 10 år vi har haft vores Tolle er han regelmæssigt blevet passet hos Hestehavehus både lange og lidt kortere ophold. Han er aldrig blevet passet andre steder. Vi afleverer altid en glad hund og får en ligeså glad og velafbalanceret hund med hjem igen. For Tolle er det hans andet hjem. Vi bliver altid mødt med glæde og imødekommenhed og vi føler os ligeså velkomne som vores hund.
Marianne & Otto

February 7, 2016

Tryg og rar hundepension

Vores hund har igennem 10 år været passet på Hestehavehus mange gange og efter hvert ophold, har vi fået en rolig og glad hund hjem. Både aflevering og afhentning foregå i en meget positiv atmosfære. Skønne grønne opgivelser med gode lutningsmuligheder. Personalet er super søde, meget imødekommende og kompetente. Dejligt ved afhentning at få en beretning om, hvordan hunden har haft det.

February 6, 2016

Hestehavehus Hunde- og Kattepension

Vores hunde har altid være meget glade, når de ankommer til Hestehavehus. Når vi kommer for at hente dem, har de måske ikke lige tid til at hilse!! På hundesprog må det betyde, at en ferie på Hestehavehus er super. Og vi er trygge, når vi afleverer, og får fyldige tilbagemeldinger om opholdet, når vi henter. Vi oplever et meget engageret og ansvarsbevidst personale. Birthe Rosenmeyer Paulsen

February 3, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Tre ferier og flere på vej

Tre gange af ca. 1 uges varighed har vi haft vores hund i pension her, og vi vil bruge Hestehavehus næste gang også. De er meget opmærksomme og interesserede i den enkelte hund, når vi kommer og afleverer, og gør meget for at de skal føle sig trygge. Det er mit klare indtryk at de er meget kompetente hundemennesker.

February 2, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Super betjening af hund og af ejer

Hvis du vil være sikker på at få en glad og tilfreds hund hjem efter din ferie, så send den til Hesthavehus. Vi har gennem de sidste 10 år haft vores hund i pension hos Hestehavehus når vi ikke har kunnet have den med på ferie. Vi har altid fået en glad hund retur.

January 31, 2016

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look