HiCurlies Reviews 137

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik was sceptisch tgo het produkt maar het doet wat beloofd is mijn haar groeit sneller en is voller geworden ik zal hetserum zeker verder gebruiken

Rated 4 out of 5 stars

Ondanks dat het haarserum bij mij geen nieuwe haargroei heeft opgeleverd, geef ik dit bedrijf toch 4 van de 5 sterren. Het product is prettig in gebruik, trekt snel in en maakt het haar niet... See more

Rated 3 out of 5 stars

Het wordt keurig en chique verpakt en bezorgd. Echter blijft de werking erg achter. Mijn dochter gebruikt het nu meer dan 100 dagen en we zien eigenlijk geen verbetering. We gaan daarom het abonnement... See more

Rated 5 out of 5 stars

Verschillende wave tangen gehad, toen kwam ik via Instagram bij een bekende Nederlander het filmpje tegen die de hicurlie wave tang had gebruikt… besteld en SUPER tevreden. T blijf lang zitten, de tan... See more

Company details

1. Hair Product Store

Written by the company

At HiCurlies, we believe that great hair should be accessible to everyone. We are committed to creating products that deliver outstanding results at an affordable price, so that individuals can look and feel their best every day.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Tevreden! Hoopvol

Ik gebruikk jet nu 2,5 week. Probeer dagelijks aan te brengen. Soms lastig.
Voelt niet vet aan treks snel in en ik hè het idee dat m’n haar ‘voller’ aanvoelt. En zit beter in model miss een placebo effect geen idee maar dat is mijn ervaring.

February 15, 2026

Hey Mona! Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je eerlijke review 💙

2,5 week is nog best kort in haargroei termen, dus het is juist heel mooi dat je nu al merkt dat je haar voller aanvoelt en beter in model zit. Dat is vaak het eerste signaal dat je hoofdhuid rustiger wordt en je haar sterker aanvoelt bij de wortel.

En placebo? 😉 Dat horen we vaker in het begin. Tot mensen een paar weken later ineens die eerste babyhaartjes zien!
Blijf het vooral dagelijks gebruiken, ook al is het soms even een discipline-ding. De mooiste resultaten bouwen zich stap voor stap op. ✨

Rated 5 out of 5 stars

Na bestelling snel geleverd,mooi…

Na bestelling snel geleverd,mooi verpakt.
Te kort met de behandeling bezig of het echt werkt.
Haar zit wel veel beter ondanks de vorst.

January 12, 2026

Goedemiddag,
Wat fijn om te lezen, dankjewel voor het delen van je ervaring! 😊
Mooi om te horen dat de levering en verpakking goed bevielen, en extra leuk dat je haar nu al beter zit! ❄️

Voor zichtbaar resultaat heeft het serum wat meer tijd nodig. Haarherstel en -groei verlopen in fases, dus blijf het vooral consistent gebruiken. We zijn benieuwd hoe het de komende weken voor je gaat uitpakken.

Dankjewel voor je vertrouwen in HiCurlies 💙

Rated 4 out of 5 stars

Ik gebruik het echt nog niet zo lang en…

Ik gebruik het echt nog niet zo lang en zie echt al resultaat. Ik ben echt benieuwd hoe mijn haar er straks na langer gebruik uitziet!

De verpakking is, wat mij betreft, te luxe. Het is gewoon zonde om zo'n mooie box weg te gooien.

Reply from HiCurlies

Dank je wel voor het delen van je ervaring, wat fijn om te lezen!

Super om te horen dat je nu al resultaat ziet, ook al gebruik je het serum nog niet zo lang. Dat is een heel mooi en hoopgevend teken. Het wordt vaak alleen maar beter bij langer en consistent gebruik, dus we zijn net zo benieuwd als jij hoe je haar zich verder gaat ontwikkelen.

En dank je wel voor je eerlijke feedback over de verpakking! Hier zijn we zelf ook best trots op!

Nogmaals dank voor je vertrouwen in HiCurlies en voor het achterlaten van deze review!

Gr Mitch

Ik gebruik het 3 weken en voelt goed

Goede informatie en ik gebruik het nu 3 weken en voelt goed maar nog tekort om resultaten te zien.

Hey Ingrid,
Dank je wel voor het delen van je ervaring! 😊

Fijn om te horen dat het serum goed aanvoelt en dat je de informatie duidelijk vindt. Na 3 weken is het inderdaad vaak nog wat vroeg om al duidelijke resultaten te zien. Je zit nu vooral in de fase waarin de hoofdhuid wordt gekalmeerd en geactiveerd.

Met consistent dagelijks gebruik zie je bij veel mensen de eerste zichtbare veranderingen meestal na enkele weken tot een paar maanden. Je bent dus goed bezig door het nog even de tijd te geven 🌱

Bedankt voor je eerlijke review en succes met het verdere gebruik!

Gebruik hair scalp serum

Gebruik de hairscalp serum nu bijna een maandje. En vindt het heel fijn in het gebruik, geen vet haar!!
Kan over de werking niet nog heel veel zeggen maar heb het idee dat ik al baby haartjes zie. Dus ga nog even door met gebruiken voorlopig!

Hey Hetty,
Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van je ervaring!

Super om te horen dat je het serum zo prettig vindt in gebruik en dat je haar niet vet wordt. Dat vinden veel klanten inderdaad een groot pluspunt. En wat mooi dat je al het idee hebt dat je babyhaartjes ziet verschijnen 🌱 Dat is vaak één van de eerste signalen dat de hoofdhuid goed reageert.

Na ongeveer een maand ben je echt nog in de beginfase, dus doorgaan met consistent gebruik is precies wat je nu het beste kunt doen. De resultaten bouwen zich stap voor stap verder op in de weken daarna.

Blijf vooral zo doorgaan, en dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven . Dat waarderen we enorm!

Active hair serum

Ik was een van de gelukkigen die de active hair serum mocht uitproberen. Ben er heel blij mee en ik heb het gevoel dat het echt mijn haar weer laat groeien. Ook die 150 dagen niet goed geld garantie spraken mij erg aan!
Dit product blijft voortaan in mijn haar routine👌🏾

November 23, 2025

Beste Luciana,
Wat geweldig om te horen dat je één van de testers was — en nóg mooier dat je verschil begint te voelen. Dat maakt ons zó blij om te lezen. 🩵

Onze 150-dagen garantie hebben we niet voor niets: haargroei kost tijd, en wij willen dat iedereen die rust en zekerheid voelt tijdens het proces.

Dat het serum nu een vaste plek heeft in jouw routine… dat betekent alles voor ons.
Dankjewel dat je ons vertrouwt én je ervaring wilde delen.

Liefs,
Team HiCurlies ✨

Rated 1 out of 5 stars

Borstel terug gestuurd omdat de…borstel gebruikt was

Borstel terug gestuurd omdat de verpakking kapot was en er haren inzaten……nog steeds geen oplossing door hen aangedragen…..ik wil mijn geld terug,

July 9, 2024

Beste Lily,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij betreuren het te horen dat u niet tevreden bent met onze service en willen graag enkele punten toelichten. Wij hebben meerdere keren contact met u opgenomen via e-mail om uw vraag te beantwoorden en hebben steeds een reactie gegeven op uw berichten. Helaas heeft u telkens dezelfde vraag gesteld zonder onze antwoorden te erkennen.

Conform onze retourvoorwaarden kunnen wij geen terugbetaling doen voor producten die gebruikssporen vertonen. De Blowout Brush die u heeft geretourneerd, bevatte haren, wat aangeeft dat deze is gebruikt.

Desondanks hebben wij besloten om een uitzondering te maken en het volledige bedrag aan u terug te storten, omdat wij de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk vinden. Het bedrag is inmiddels gisterochtend al teruggestort op uw rekening en u heeft een bevestigingsmail hierover ontvangen.

Wij verzoeken u vriendelijk om deze bevestigingsmail te controleren en uw bankrekening na te kijken om te verifiëren dat het bedrag is bijgeschreven. Mocht u nog vragen of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Pro Waver is top!

Ik had de pro Waver gekocht, vooral voor mijn dochter.
Het is echt een geweldig apparaat! Hele mooie "krullen" voor een heerlijke nonchalante look.
Kan uiteraard ook een nettere look, maar wij zijn meer van het nonchalante.
Totaal geen spijt van de aankoop.

April 26, 2024

Reply from HiCurlies

Goedmorgen Cindy, ontzettend fijn om te horen dat de Pro Waver bevalt! Heel veel plezier met de Pro Waver samen!🙏💕

Rated 1 out of 5 stars

Onbetrouwbaar

Op 14 nov mijn föhn retour gestuurd met de voorwaarden en retour formulier. Track and trace melde pakket afgeleverd. Heb inmiddels al twee mails verstuurd waarom geen bevestiging van ontvangst of geld terug. Geen telefoonnummer om ze te bereiken. Slechte service!!! En zeker geen aanrader

November 14, 2023

TOPproduct

TOPproduct!
De tang is heel gemakkelijk in gebruik zowel op plat als krullend haar! Mooi resultaat dat blijft tot je het haar wast <3
Een aanrader!

May 11, 2023
Rated 5 out of 5 stars

De verzending was heel snel

De verzending was heel snel, binnen 2 dagen had ik hem binnen. De borstel is heel fijn in gebruik en ik merk echt goed verschil met een andere borstel. Deze wordt warmer waardoor mijn haar meer gevormd wordt over de borstel en model behoudt.
Enig minpuntje is dat ik de borstel uit het stopcontact moet halen anders blijft hij aan (lampje branden). Zachter haar, mooie slag en volume.

Waver is top

Al een tijde de waver uit geprobeerd. Super makkelijk te gebruiken en snel klaar, ook met lang haar! Warmt snel op. En zit een handige handleiding bij waarin staat welke temperatuur bij jou haar wordt aangeraden (dun haar, dik haar bijv.). Ik ben nooit zo handig met haartools maar hierbij kan je het niet fout doen! Erg blij mee dus :)

Top product

Hele snelle levering, ik had hem gezien bij valerie op tiktok en moest hem hebben, design is mooi ligt lekker in de hand en ik ben veel sneller klaar en krijg er mooi volume van ,super tevreden en zou dan ook zeker het pakket willen winnen met de rest I love it

Rated 5 out of 5 stars

De borstel is nadat ik betaald had

De borstel is nadat ik betaald had, gelijk verzonden en de volgende dag had ik het al in huis! Wat een feestje! Gelijk uitgeprobeerd en het brengt weer volume in mijn opnieuw groeiende zeer dunne haren. (Dit was helaas volledig uitgevallen). Heel blij mee!

Super blij!!

Echt zo blij!! Ik heb de Waver krultang besteld voor beach krullen het werkt echt geweldig!!! Website ziet er super goed uit en snelle levering echt perfect!

May 9, 2023

Goede service en producten

Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik binnen 5 minuten reactie en een oplossing. Vervolgens besteld en de volgende dag in huis. Ik ben erg enthousiast over de producten en de servoce! Aanrader!

May 8, 2023

Vandaag de Blowout Brush binnen gehad

Vandaag mijn Blowout Brush binnen gehad en ik ben niet normaal blij ermee! Ik was lange tijd al opzoek naar een goede en die heb ik nu gevonden WAUW wat is hij prachtig en fijn. En wat een snelle verzend service! Ik ga zeker vaker producten bestellen! Wat een TOP bedrijf!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look