Ik was sceptisch tgo het produkt maar het doet wat beloofd is mijn haar groeit sneller en is voller geworden ik zal hetserum zeker verder gebruiken
Company replied
Ondanks dat het haarserum bij mij geen nieuwe haargroei heeft opgeleverd, geef ik dit bedrijf toch 4 van de 5 sterren. Het product is prettig in gebruik, trekt snel in en maakt het haar niet... See more
Company replied
Het wordt keurig en chique verpakt en bezorgd. Echter blijft de werking erg achter. Mijn dochter gebruikt het nu meer dan 100 dagen en we zien eigenlijk geen verbetering. We gaan daarom het abonnement... See more
Company replied
Verschillende wave tangen gehad, toen kwam ik via Instagram bij een bekende Nederlander het filmpje tegen die de hicurlie wave tang had gebruikt… besteld en SUPER tevreden. T blijf lang zitten, de tan... See more
At HiCurlies, we believe that great hair should be accessible to everyone. We are committed to creating products that deliver outstanding results at an affordable price, so that individuals can look and feel their best every day.
Beitelstraat 4, 1135KX, EDAM, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik gebruikk jet nu 2,5 week. Probeer dagelijks aan te brengen. Soms lastig.
Voelt niet vet aan treks snel in en ik hè het idee dat m’n haar ‘voller’ aanvoelt. En zit beter in model miss een placebo effect geen idee maar dat is mijn ervaring.

Reply from HiCurlies
Na bestelling snel geleverd,mooi verpakt.
Te kort met de behandeling bezig of het echt werkt.
Haar zit wel veel beter ondanks de vorst.

Reply from HiCurlies
Ik gebruik het echt nog niet zo lang en zie echt al resultaat. Ik ben echt benieuwd hoe mijn haar er straks na langer gebruik uitziet!
De verpakking is, wat mij betreft, te luxe. Het is gewoon zonde om zo'n mooie box weg te gooien.

Reply from HiCurlies
Goede informatie en ik gebruik het nu 3 weken en voelt goed maar nog tekort om resultaten te zien.

Reply from HiCurlies
Gebruik de hairscalp serum nu bijna een maandje. En vindt het heel fijn in het gebruik, geen vet haar!!
Kan over de werking niet nog heel veel zeggen maar heb het idee dat ik al baby haartjes zie. Dus ga nog even door met gebruiken voorlopig!

Reply from HiCurlies
Ik was een van de gelukkigen die de active hair serum mocht uitproberen. Ben er heel blij mee en ik heb het gevoel dat het echt mijn haar weer laat groeien. Ook die 150 dagen niet goed geld garantie spraken mij erg aan!
Dit product blijft voortaan in mijn haar routine👌🏾

Reply from HiCurlies
Borstel terug gestuurd omdat de verpakking kapot was en er haren inzaten……nog steeds geen oplossing door hen aangedragen…..ik wil mijn geld terug,

Reply from HiCurlies
Ik had de pro Waver gekocht, vooral voor mijn dochter.
Het is echt een geweldig apparaat! Hele mooie "krullen" voor een heerlijke nonchalante look.
Kan uiteraard ook een nettere look, maar wij zijn meer van het nonchalante.
Totaal geen spijt van de aankoop.

Reply from HiCurlies
Op 14 nov mijn föhn retour gestuurd met de voorwaarden en retour formulier. Track and trace melde pakket afgeleverd. Heb inmiddels al twee mails verstuurd waarom geen bevestiging van ontvangst of geld terug. Geen telefoonnummer om ze te bereiken. Slechte service!!! En zeker geen aanrader
TOPproduct!
De tang is heel gemakkelijk in gebruik zowel op plat als krullend haar! Mooi resultaat dat blijft tot je het haar wast <3
Een aanrader!
De verzending was heel snel, binnen 2 dagen had ik hem binnen. De borstel is heel fijn in gebruik en ik merk echt goed verschil met een andere borstel. Deze wordt warmer waardoor mijn haar meer gevormd wordt over de borstel en model behoudt.
Enig minpuntje is dat ik de borstel uit het stopcontact moet halen anders blijft hij aan (lampje branden). Zachter haar, mooie slag en volume.
Al een tijde de waver uit geprobeerd. Super makkelijk te gebruiken en snel klaar, ook met lang haar! Warmt snel op. En zit een handige handleiding bij waarin staat welke temperatuur bij jou haar wordt aangeraden (dun haar, dik haar bijv.). Ik ben nooit zo handig met haartools maar hierbij kan je het niet fout doen! Erg blij mee dus :)
Hele snelle levering, ik had hem gezien bij valerie op tiktok en moest hem hebben, design is mooi ligt lekker in de hand en ik ben veel sneller klaar en krijg er mooi volume van ,super tevreden en zou dan ook zeker het pakket willen winnen met de rest I love it
De borstel is nadat ik betaald had, gelijk verzonden en de volgende dag had ik het al in huis! Wat een feestje! Gelijk uitgeprobeerd en het brengt weer volume in mijn opnieuw groeiende zeer dunne haren. (Dit was helaas volledig uitgevallen). Heel blij mee!
Echt zo blij!! Ik heb de Waver krultang besteld voor beach krullen het werkt echt geweldig!!! Website ziet er super goed uit en snelle levering echt perfect!
Ik ben echt heel onhandig met haar maar door dit product zit me haar elke dag zoals de kapper kan niet meer zonder
Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik binnen 5 minuten reactie en een oplossing. Vervolgens besteld en de volgende dag in huis. Ik ben erg enthousiast over de producten en de servoce! Aanrader!
Vandaag mijn Blowout Brush binnen gehad en ik ben niet normaal blij ermee! Ik was lange tijd al opzoek naar een goede en die heb ik nu gevonden WAUW wat is hij prachtig en fijn. En wat een snelle verzend service! Ik ga zeker vaker producten bestellen! Wat een TOP bedrijf!
Op aanraden van valscloset toch mr gedaan voor men dochter en waaauw, perfect gewoon! Mij zien ze nog vaker terug 😍
Mooie producten en een zeer snelle levering. Door een influencer besteld en ben helemaal tevreden. Producten hebben een leuke kleur en werken goed! Zou zeker meer bestellen als het assortiment uitbreid
Learn more about other kinds of reviews.