Virkelig fedt produkt. Alle mine spillere syntes den hjælper med at forbedre lift tilførelsen til næsen og det er nemmere at trække vejret. Samtidigt får den en til at sove bedre og snorke mindre hv... See more
Company replied
Jeg har for nylig prøvet næsestrips for at forbedre min vejrtrækning, især om natten, og jeg er virkelig positivt overrasket over resultatet! Fra første nat kunne jeg mærke en forskel. Stripsen... See more
Company replied
Jamen hvor skal man starte henne. Jeg har altid været meget modstander til alle mulige trænings ting som man hører. Men 1 gang skulle jo være det første til at ændre min mening. Positivt overrasket ov... See more
Company replied
High Performance Copenhagen næsestrips sikrer, at du får mest muligt ud af din vejrtrækning uanset om du dyrker sport eller sover. Vores næsestrips er designet til at blive siddende – selv under de mest intense træningspas. Oplev en øjeblikkelig forbedring af din vejrtrækning, samtidig med at du holder fokus på din præstation. ✅ Reducer snorken 💨 Forbedre luftvejen 🫁 Øger søvnkvaliteten 💪 Optimer ilttilførslen ved sport
Virker bare perfekt, sover meget bedre med dem og føler mig mere udhvilet

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Fantastisk produkt, nemt at bruge, lækkert design og et fedt dansk brand at bære til sin træning og til sin nattesøvn

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Afprøvede dem til fodboldtræning og kampe, og har ingen problemer haft! Bliver siddende, og gør en kæmpe forskel for min vejrtrækning!

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Rigtigt godt produkt. Jeg bruger dem til søvn, og de holder hele natten.
Kæmpe anbefaling herfra.

Reply from High Performance Copenhagen I/S
De er de bedste næsestrips jeg har prøvet. De klister utrolig godt og så giver de bare gennemgang. Jeg bruger dem både under løb, nogen gange styrketræning og altid når jeg skal sove.
De SÅ gode!!!<3

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Fra første nat kunne jeg mærke en forskel. Stripsene åbner næseborene, hvilket gør det meget lettere at trække vejret, især hvis man har en tendens til tilstoppet næse eller snorken. Jeg oplever nu en mere rolig og uforstyrret søvn, og jeg vågner mere udhvilet.
En af de største fordele er, at næsestripsene er en helt naturlig løsning – ingen medicin eller bivirkninger. De er nemme at bruge, behagelige at have på og sidder godt fast hele natten.
Hvis du kæmper med dårlig vejrtrækning, snorken eller let søvnapnø, vil jeg helt klart anbefale at prøve næsestrips. De har gjort en mærkbar forskel for mig!

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Til og starte med var jeg lidt kritisk over om det ville virke, eller om den ville falde af hele tiden. Efter jeg havde set flere af mine bekendte bruge den, til både natsøvn og træning, valgte jeg at bestille dem.
De fungere så godt! Og jeg oveni også at forbedre min vejrtrækning gennem næsen når jeg ikke har den på.
Bruger både min når jeg træner og sover, og den falder ikke af!
Stor anbefaling herfra😄

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Rigtig gode næsestrips, der rent faktisk bliver siddende selv efter mange timers brug, uanset om det er under træningen eller nattesøvnen. De er effektive i deres formål og enormt behagelige at bære også.
Jeg kan varmt anbefale High Performance Copenhagen, og deres leveringstid skuffede ej heller - havde mine næsestrips blot to dage efter jeg bestilte.

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Super godt produkt, sidder godt på næsen og falder ikke af

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Kan 100% anbefales! Skal ikke bekymre mig om de falder af på noget tidspunkt. De sidder som de skal både når jeg sover men også når jeg laver mit løb, svømning og cykling!
KØB DEM!!

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Næsestrip fra High Performance Copenhagen er fremragende. Produktet i sig selv lever op til hvad man kan forvente og mere til! Jeg bruger dem til at forbedre min søvn, hvilket gør at jeg sover tungere og bedre. Jeg trækker også vejret bedre med næsetrips på. Udover det, så bruger jeg dem til løb, HYROX og træning, hvor jeg tydligt kan mærke en forskel i forhold til min vejrtrækning! Det gør en betydelig forskel. Produktet er i super kvalitet, som gør at det bliver siddende på selv når du sveder!
Jeg kan kun anbefale næsetips fra High Performance Copenhagen✨

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Bedste næse næsestrips jeg har prøvet. Sidder meget bedre fast end alle varianter jeg har brugt! Jeg bestilte i Str S 😃
Kommer aldrig til at bruge andre brands!

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Har haft problemer med tæt næse i lang tid, så var meget spændt på at se om de ville kunne hjælpe på problemet. Og det har de i den grad gjort. Kan tydeligt mærke at der kommer meget mere luft ind, og har langt færre opvågninger.

Livsændrende. Ingen detaljeret beskrivelse herfra. Prøv dem inden du snakker

Reply from High Performance Copenhagen I/S
Uden tvivl de bedste næsestrips jeg har prøvet! De sidder godt fast henover hele natten, og er de eneste jeg faktisk føler en effekt af.