Hike Care Reviews

1,636
TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I bought the air conditioner but as people have said it is basically a wall mounted heater and like others felt it had been missing sold as an air conditioner. In my case I contacted hikcare and was o... See more

Rated 1 out of 5 stars

Think all the 1 star reviews tells the truth, Stay away from this supplier, the so called room cooler is totally useless. They offer a 14 day money back guarantee, total joke. Requested a retur... See more

Rated 1 out of 5 stars

If I could give them 0 stars that would be more appropriate. I usually do a better dive into a website but I was so desperate for a mini ac I bought one on the site posing to be Dutch. It is a Chin... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hi, I bought a pair of the ortho shoes, when they arrived within the specified time, they were unfortunately a size too small. I emailed the company, they replied that same evening saying they would... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

(1,636)

898 reviews in the last 12 months

Write a review

Customers service poor

Asked a question about their product can’t get a reply

September 26, 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat u niet tevreden was met uw ervaring en nemen uw feedback zeer serieus om onze service en productkwaliteit verder te verbeteren.

Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om gemak en waarde te bieden. HikeCare is geen oplichtingsbedrijf of nepwinkel, maar een in Europa gevestigde, geregistreerde online retailer met duizenden tevreden klanten en dagelijks verwerkte bestellingen.

We werken samen met geverifieerde internationale partners en zorgen voor een eerlijke balans tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. Productbeschrijvingen zijn gebaseerd op de specificaties van de fabrikant en ons feedbackproces. We begrijpen dat verwachtingen subjectief zijn en gebruiken kritiek om te verbeteren.

Wij willen duidelijk stellen dat wij géén Temu-verkoper zijn. Wij selecteren onze producten zelf en staan achter de service die wij onze klanten bieden.

Bij HikeCare worden geen extra bestellingen geplaatst zonder de actieve toestemming van de klant. De aanbieding voor extra producten – zoals de schoenpoetszakken in uw geval – verschijnt nadat de hoofdbestelling is voltooid en kan bewust door de klant worden geaccepteerd of geweigerd. Een bestelling is pas geplaatst wanneer het bestelproces actief is bevestigd.

Over annuleringen: Omdat bestellingen meestal direct na ontvangst van de betaling automatisch naar ons verzendcentrum worden verzonden, is annulering achteraf vaak niet meer mogelijk. In dergelijke gevallen bieden we onze klanten retourmogelijkheden of andere compensatie aan zodra de goederen zijn ontvangen.

Over Trustpilot: We verwijderen geen reviews, zowel positief als negatief. Trustpilot is een onafhankelijk platform dat bepaalt welke reviews zichtbaar blijven, bijvoorbeeld in geval van beleidsovertredingen.

Levering & Bestelproces: In zeldzame gevallen kunnen er vertragingen optreden, vooral tijdens periodes met veel vraag. Bestellingen worden meestal direct na ontvangst van de betaling verwerkt, waardoor annuleren vaak niet meer mogelijk is. In dergelijke gevallen bieden we alternatieve oplossingen.

Communicatie: Order- en verzendbevestigingen, evenals aanbiedingen, worden automatisch verzonden; u kunt zich op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief. Elke klantvraag wordt individueel beantwoord, zelfs tijdens piekperiodes. Vertragingen zijn mogelijk, maar geen enkel bericht wordt genegeerd. Controleer of ons e-mailadres correct is ingevoerd: info@hike-care.nl

Productgeur: Sommige artikelen kunnen bij levering een technische geur hebben, die meestal snel verdwijnt. Mocht dit niet het geval zijn, dan helpen we u graag met vervanging of andere oplossingen.

Retourneren en terugbetalen: Onze algemene voorwaarden voldoen aan de wettelijke vereisten en kunnen vóór aankoop worden ingezien in onze algemene voorwaarden. Indien er geen sprake is van een fout van onze kant, draagt de koper de retourkosten – standaardprocedure voor internationale verzending. Het retouradres voor Albanië wordt vóór aankoop verstrekt. Om tijd en geld te besparen, bieden we vaak alternatieven aan, zoals gedeeltelijke terugbetaling of vervangende artikelen. Uiteraard betalen we de aankoopprijs terug volgens onze richtlijnen zodra de goederen zijn ontvangen en geïnspecteerd.

Geld-terug-garantie: We komen onze deadlines na. Mochten er vertragingen optreden, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via uw trackinggegevens om het proces te versnellen.

Uw vertrouwen is belangrijk voor ons. Neem voor uw specifieke zorgen contact met ons op via info@hike-care.nl – we zullen samen een oplossing vinden.

Rated 1 out of 5 stars

I ordered and paid for a jacket 3 weeks…

I ordered and paid for a jacket 3 weeks ago and it still has not arrived. I have emailed them multiple times and the emails come back. Order #46760.premium shipping..!

Do not buy from this company they take your money and you get nothing...

September 8, 2025

Sooo stylish!

I have received my autumn/winter boots in a classic shade of green. I know they will match with everything that I will wear and will be as comfortable as slippers.

September 19, 2025

Rated 1 out of 5 stars

Cat lamp doesn't look like they present

I ordered the cat lamp for my wife..such a big fail. Doesn't look at all like they post on site. Just avoid to buy lamps from them. About shoes I don't have any experience with them

Rated 1 out of 5 stars

Thought i was ordering from a UK based…

Thought i was ordering from a UK based company/business, only to realise they are based in Macedonia!
I ordered a lamp, waited a long time for delivery,. The tracking info wasn't recognised and when I tried to email them it came back as mailer demon in otherworld, doesn't exist. A complete con and I'm really angry at myself, now stuck with a cheap tacky lamp which will go in the bin as I'm not paying more money to return abroad.

Goedemorgen,

Het lijkt erop dat deze review bedoeld is voor een andere winkel. Wij zijn HikeCare Nederland, met klantenservice via info@hike-care.nl
, en wij hebben geen bestelling van u kunnen vinden.
Kunt u even contact met ons opnemen zodat we dit kunnen verifiëren?

Thank you — it seems your review was posted to the wrong store. Please contact our Dutch support team at info@hike-care.nl
so we can check this for you.

Die Arbeitsschuhe sind perfekt

Die Arbeitsschuhe sind perfekt. Ich kann stundenlang stehen, ohne Beschwerden zu haben.

Rated 1 out of 5 stars

Emails got returned are they genuine?

September 16, 2025

LUMINOUS CAT ORNAMENT

Ordered a luminous cat lamp at a cost of £29.99.Item received did not resembled the item ordered.Product is of very poor quality and the "hand painting" is disgraceful.Tried to contact customer services but to no avail.My emails being returned as Hike Care have identified them as spam...really!!!
Also why do Hike Care not respond to reviews in English.
Totally agree with the majority of the reviewers and avoid this company.

Speed easyness

Rated 1 out of 5 stars

Do not buy anything from this company!

I sent off for a luminous maltese terrier dog lamp. It was totally inferior to the one shown on the website. Very tacky, like a fairground prize! The company did not want to refund me saying it was hand made from glass and even mentioned Tiffany!! Eventually they said I could return it but would have to pay for for postage. The item cost £29.99 and the cheapest return postage £16. Avoid this company! They lie and deceive!!

September 13, 2025

Tiffany Style Animal Lamps

Ordered a dog lamp. Nowhere near the item shown on website. Supposed to be a Tiffany style stained glass lamp in the shape of a Yorkshire Terrier but is a plastic toy illuminated from a USB socket. According to their return policy it must be damaged or broken and you have to pay postage to return to Romania! Don't buy these lamps!

September 13, 2025

Rip-offs

I saw an advertisement illustrating a beautiful handmade mug representing a stack of books. The perfect birthday present for my bookloving daughter in law, I thought. I ordered it and couldn't wait for her reaction.
I can't say it any other way. It looked like a handmade piece of shit. My granddaughter could have done much better. It not only did not look at all like the image in the advertisement it looked like a botched mess of a thing. I was ashamed.
As far as I'm concerned they can put their stuff where the sun does not shine. Although it must be crowded in there.
I learned my lesson. Take it from me. Buy nothing from these rip-offs!

Have asked for refund

I brought trainers, cheap & nasty looking.Have asked for refund, offered me 20% if I keep them. If I want a full refund I have to pay posted to return them back half way round the world. Thought this was a uk site. Very disappointed.
Rubbish company, don’t use.
Just had a reply from Hike Care, don’t understand, as not in English 😡

September 9, 2025

Rated 1 out of 5 stars

These shoes came after a wait

These shoes came after a wait, not as described, plastic soles, very cheap looking, waste of money. Says UK, not true came from China
Emailed straight away for a refund. Message was thrown back.

Rated 1 out of 5 stars

What a uncaring company don't buy anything from them if you want to keep your sanity

I purchased a pair of sandals thinking they would help my feet I'm a pensioner with health problems when they arrived they were to small so I returned them to the return address wich was with the sandals that cost me £13.95 the sandals cost £39.99 I heard nothing back from them so I emailed them they got back to me saying that wasn't the correct address and I wouldn't get a refund this carry on has made me ill it said return address they are doing everything not to refund me I have severe anxiety and this is making me ill I returned the sandals to the return address which was on the packaging I've been in tears I'm out £53.95 they Just are not accepting they're in the wrong I have no family no friends and no next of kin so I'm alone I have nobody to help me I asked them to return the sandals but I doubt I'll get them and every email is from different people I think for my health I'll Just need to except I'm getting nothing back as my health is suffering I only wish I had looked on Trust Pilot before I bought them sorry for such a long review.I have been asked by Trust Pilot to add details regarding my review even though I already left a negative review so here goes I ORDERED THE SANDALS £39.99 THE SANDALS ARRIVED THEY DIDN'T FIT SO I RETURNED THEM CAN I MAKE THIS CLEAR I RETURNED TO THE RETURN ADDRESS THAT CAME WITH THEM I SENT THEM BACK BY PARCELS TO GO COST £13.95 I HEARD NOTHING BACK SO I EMAILED THEM AND THE COMPANY GOT BACK TO ME SAYING THAT THE ADDRESS WAS WRONG BUT ONCE AGAIN IT WAS THE ADDRESS THAT CAME WITH THE SANDALS THEY THEN SAID THEY SHOULD BE RETURNED TO NORTH MACEDONIA I DON'T KNOW HOW MANY TIMES I HAVE SAID I RETURNED THE SANDALS BACK TO THE RETURN ADDRESS THAT CAME WITH THE SANDALS I AM A PENSIONER WITH A LOT OF PROBLEMS THIS COMPANY IS SAYING ONE MINUTE I'M GETTING A REFUND THEN SAYING BECAUSE OF THE RETURN ADDRESS I'M GETTING NOTHING AND EVERY TIME IT'S A DIFFERENT PERSON I'VE BEEN IN TEARS WITH THE WAY I'VE BEEN TREATED I'M OUT OF POCKET £53.95 I DONE NOTHING WRONG I SENT THEM BACK TO THE ADDRESS THAT SAID RETURN ADDRESS I HAD TO CONTACT PARCELS 2 GO FOR THE ADDRESS I SENT IT TO AND I TOLD THEM ABOUT THIS NIGHTMARE AND THEY OFFERED TO RETURN MY PAYMENT TO WICH I SAID NO IT WAS'NT THEIR FAULT I DON'T KNOW WHAT ELSE TO SAY I RETURNED THE SANDALS TO THE ADDRESS THAT CAME WITH THE PACKAGE SO PLEASE I ONLY WANTED A REFUND FOR WHAT I PAID WITH MY KLARNA ACCOUNT I JUST WANT THIS TO END I HONESTLY THINK I'M GOING TO HAVE A BREAKDOWN THROUGH THIS I'M 68 I HAVE NO FRIENDS I HAVE NO FAMILY I DON'T EVEN HAVE A NEXT OF KIN ALL I HAVE IS MY CHIHUAHUA IN THE WORLD PLEASE I DON'T THINK I CAN TAKE MUCH MORE !!!

September 4, 2025

Absolute rubbish

Absolute rubbish! I bought a luminous cat from them, the product I received looked nothing like advertised, very shoddy and cheap looking , a child could have done better!!! Paid £50 for 2 of them..disgusting!!

September 4, 2025

Hike-Care is a scam, it cost us nearly €1k

My wife was excited about the site and ordered quite a few shoes for herself, her sister and her mom. total value close to €1.000. She was given confidence by Klarna, as they enable post receipt payment or this shop.
It took ages for the shoes to arrive and she got no reply or whatsoever when she reached out for updates.
BUT THEN: the shoes were delivered in plastic bags and were of very poor quality and she wanted them to return. HC offered her to either keep the shoes at a 20% discount or return them to Vinica, North-Macedonia... within 14 days!!!. To a company Makprogres, a food company, which has got NOTHING to do with shoes!
Interesting as well: on the website it states that the company is established in Hong Kong (ROOM 602 6/F KAI YUE COMMERCIAL, BUILDINGNO.2C ARGYLE, STREETMONGKOKKOWLOON999077.
As we realized this is a scam, we accepted the 20%, which they transferred immediately.
What we also cannot understand why KLARNA supports this site, KLARNA should realize that their name stands for trustworthiness.
We will accept our loss and send the shoes to a friend in South Africa, who will donate them to the poor people in the townships.
But PLEASE be aware that HIKE-CARE is a big SCAM.

July 30, 2025

Rated 1 out of 5 stars

I wish I had seen the most recent…

I wish I had seen the most recent reviews 😕 as the so-called posture control bra I bought was utterly rubbish.
Poor quality materials, no support certainly not the size suggested.
Certainly not worth the product advertised.

DO NOT BUY FROM THIS SITE!!!!
Bought by my wife ☺

August 30, 2025

Never again

Never again
Bought a pair of ortho shoes. They were no good and they make it really hard to return things. You have to email them for a return I did and I haven't heard back so I am now stuck with a pair of £44.00 pair of shoes that are no good and I have no way of returning them. You only get 14 days to return but without a label or address I can't do anything. Total waste of money 26th

August 26, 2025

The Trustpilot Experience